Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy cnm kendi çapımda bişeyler arastırıp oğrendim 2 yıl içinde, ama daha bilmediğimiz çok sey var Bı hamıle kalayım hamiş annelerimizin bilgilerini sömürecem 😂
Ben baya bişey biliyorum sanıyordum ama bilmediğim çoook şey varmış ovulasyon testi yapmayı bile bilmiyormuşum, senin maşallahın var 😂
Ahah hadi inşallah 😅

Kızlar çok kötüyüm. Kanama leke gördüm gittim dr progestan ve iğne yazdı yaptım evdeyim şuan. Sağ kasık ve bacağım çok fena. Bu ilacı kullanan oldu mu aranızda.

Öncelikle geçmiş olsun canım.

Benim de kasık ağrım var onun için doktor progestan hap verdi ben de bu akşam başlayacağım kullanmaya.

Ayy cnm kendi çapımda bişeyler arastırıp oğrendim 2 yıl içinde, ama daha bilmediğimiz çok sey var Bı hamıle kalayım hamiş annelerimizin bilgilerini sömürecem 😂
Ya benim yumurtlama takvime göre 2 gün geç oldu, simdi adet 2 gun gec mi olacak kesinlikle oyle mi olacak 😶 Cok duzenli olurdu, neden boyle oldu bu ay, kafam cok karıştı şimdi 😑

Kızlar çok kötüyüm. Kanama leke gördüm gittim dr progestan ve iğne yazdı yaptım evdeyim şuan. Sağ kasık ve bacağım çok fena. Bu ilacı kullanan oldu mu aranızda.
Gecmis olsun canım. Bende ilacını kullanmıştım. İğne yazması da iyi olmuş bence. Sürekli yat ayaklarını kaldır. Tuvalet ihtiyacı dışında kalkmamaya calıs ve bol sıvı tüket

Benim de kasık ağrım var onun için doktor progestan hap verdi ben de bu akşam başlayacağım kullanmaya.
Ben iğne yaptım bide. Sağ kasık ve bacak ağrım var. Sende de leke oldu mu

Gecmis olsun canım. Bende ilacını kullanmıştım. İğne yazması da iyi olmuş bence. Sürekli yat ayaklarını kaldır. Tuvalet ihtiyacı dışında kalkmamaya calıs ve bol sıvı tüket
Allah razı olsun cnm teşekkür ederim 🙏 öyle yapmaya çalışıyorum bilemedim ya yormadım da kendimi o kadar

Dikkat edin kızlar kendinize ağır kaldırmayın yükseğe uzanmayın hoplamayın zıplamayın :)

Allah razı olsun cnm teşekkür ederim 🙏 öyle yapmaya çalışıyorum bilemedim ya yormadım da kendimi o kadar
Dikkat et canımmm. Bu sıralar gereksiz kalkma yerinden Allahın izniyle atlatırsın olur bu dönemlerde önleminide almışsın zaten:KK200:

Ya ultrason kağıdında sat tarihi yazıyor altta sağ da 6 hafta yazıyor sanki. Sende nasıldı gittin mi dr.

Eklentiler

• IMG_20200506_171932.webp
    IMG_20200506_171932.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 56
Dikkat edin kızlar kendinize ağır kaldırmayın yükseğe uzanmayın hoplamayın zıplamayın :)

Dikkat ediyoruz kuzum da işte oluyor yine ufak tefek şeyler Allah beterinden korusun 😊

Ben iğne yaptım bide. Sağ kasık ve bacak ağrım var. Sende de leke oldu mu

Hadi ya, korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz, uzan dinlen bol bol.

Yok leke olmadı ama ağrı olunca da veriyorlarmis bebeğin tutunmasina yardımcı oluyormuş.

Ya ultrason kağıdında sat tarihi yazıyor altta sağ da 6 hafta yazıyor sanki. Sende nasıldı gittin mi dr.

Benimkinde öyle bişey göremedim hafta filan.

Sabah gittim kese ve yolk göründü vajinal ultrasonda.

10 gün sonrası da kalp atışı için gelin dedi ama duyulur mu bilmiyorum benimki 1 hafta filan geriden geliyor galiba geç döllenmeden dolayı.

Ben baya bişey biliyorum sanıyordum ama bilmediğim çoook şey varmış ovulasyon testi yapmayı bile bilmiyormuşum, senin maşallahın var 😂
Ahah hadi inşallah 😅
Senin de bildiklerini ben bılmıyorum asılamaya gideceğim zaman rahatsız edicem seni haberin olsun ☺️

Benimkinde öyle bişey göremedim hafta filan.

Sabah gittim kese ve yolk göründü vajinal ultrasonda.

10 gün sonrası da kalp atışı için gelin dedi ama duyulur mu bilmiyorum benimki 1 hafta filan geriden geliyor galiba geç döllenmeden dolayı.
Hs geç döllenme ise olabilir dt bana haftaya gel dedi bugün kalp atışı bakalım die. Kese göründü benim sadece karından.

Ya benim yumurtlama takvime göre 2 gün geç oldu, simdi adet 2 gun gec mi olacak kesinlikle oyle mi olacak 😶 Cok duzenli olurdu, neden boyle oldu bu ay, kafam cok karıştı şimdi 😑
Aynen 2 gün geç olur, hersey etkılı olabılır cnm benım de gecen ay 2 gun erken oldu hep duzenlı olurdu.. Sen 2 gün sonra adet olacakmıssın gibi hesap yap

Kızlar ovulasyon testini işten gelince yapsam 17.30 gibi olur mu sizce

Back
X