- 29 Ekim 2019
- 208
- 125
- 18
- 31
Olmuş sanki :)
Kızlar bugünde böyleÇok az kalmış yumurtlamaya canım benim iki güne kopkoyu olur sanki. Erken değil bazısı hemen yumurtlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmuş sanki :)
Kızlar bugünde böyleÇok az kalmış yumurtlamaya canım benim iki güne kopkoyu olur sanki. Erken değil bazısı hemen yumurtlar
Gece 11 gibi tekrar yap cnm olmus gıbı
Dün gece yapmadım canım. Mesajı şimdi gördüm.Yarın piki görürsün bence tam olarak c ile aynı degil aynı veya daha koyu olması gerekiyor ama bu 3 günü değerlerndirebilirsnz![]()
Canım ben bu çubuk testleri anlamıyorum kaset kullanıyorum çubuk kullananlar yardımcı olurDün gece yapmadım canım. Mesajı şimdi gördüm.
Bugün daha silik sanki
Sıvı alımına dikkat edersen tabi ki yapabilirsinKızlar ovulasyon testini işten gelince yapsam 17.30 gibi olur mu sizce
Kardeşim kullanıyor düşük tehlikesini önlüyor. Endişelenmeyin. Vajinal kullanıldığında daha etkili oluyormuş. İnşallah sıkı sıkı tutunur bebeğin sana.Kızlar çok kötüyüm. Kanama leke gördüm gittim dr progestan ve iğne yazdı yaptım evdeyim şuan. Sağ kasık ve bacağım çok fena. Bu ilacı kullanan oldu mu aranızda.
Aslinda ovulasyonun markasıylada ilgili koyu olanda pik görmüş olma ihtimalin yüksek bugun kesinlikle siliklesmis çatlama gerçeklemiş bugunü de değerlerndirin canım. Akınti durumun nasıl seffaf yumurta akı gibi geliyor muDün gece yapmadım canım. Mesajı şimdi gördüm.
Bugün daha silik sanki
Nasıl yaa kanaman çokmu canım ters bir hareket falan mı yaptın neden geldi ki. Sakin olmaya çalış doktorun verdigi ilacları ic progestron vermis bebeğinin tutunmasına yardımcı olacaktır mumkünse istirahat et su 1 hafta bebegine yardımcı olmak icin canım,panik stres daha kotü yapar soğukkanlı kalmaya çalış gecicek insallahKızlar çok kötüyüm. Kanama leke gördüm gittim dr progestan ve iğne yazdı yaptım evdeyim şuan. Sağ kasık ve bacağım çok fena. Bu ilacı kullanan oldu mu aranızda.
Olur canım aksam 8 e kadar yapabiliyosunKızlar ovulasyon testini işten gelince yapsam 17.30 gibi olur mu sizce
Benim adete yakın yaptığım ovülasyon testleri silik çıkıyor bu kadar koyu olması gebelik diyorlar genelde. Belki aldığın gebelik testi bozuktur direk kan versen için rahatlarPazartesiye kadar inatla beklicem uzulmekden yıldim bu ay cunku eger dewam ederse gitcem sadece herkezde bolemi oluo ilk kez kullaniorum cunku ovu testini
Bende bilemedim canım. Dün akıntım yoğundu. Bugün yokAslinda ovulasyonun markasıylada ilgili koyu olanda pik görmüş olma ihtimalin yüksek bugun kesinlikle siliklesmis çatlama gerçeklemiş bugunü de değerlerndirin canım. Akınti durumun nasıl seffaf yumurta akı gibi geliyor mu
Tamam canım teşekkür ederimCanım ben bu çubuk testleri anlamıyorum kaset kullanıyorum çubuk kullananlar yardımcı olur![]()
Yumurtlama kanaması genelde bende yaşıyorum ama kanamadan 1-2 gün sonra testte pik oluyor test alamadığın için bilgin olsunKızlar bugün reglim bitti. İnşallah artık son reglimdir lütfen öyle olsunovulasyon alamadım kredi kartı istiyo ödemede. Biz de kullanmıyoruz. Yengem kullanıyo ama kimseye de cocul istedigimi belli etmek istemiyorum
o yüzden bu ay Allaha emanet denicem :) yumurtlama kanaması yasadım tekrar yasarsam anlarım yne ordan :)
Canım ben oğluma hamile kaldığım ay tarlusal kullanıp adet oldum. Doktor adetin 5.günü klomene başlattı 9. Gün ilaç bitti 3 gün boş geçecek dedi. 12-13-14-15-16. Günler aktif olun dedi ve adete üç gün kala hamile olduğumu öğrenmiştim. İnşallah darısı sana:)merhaba arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var ben pcoyum adetim biteli 5gün oldu (tarlusal ile adet oldum )ben yumurta takibi yapmaya ne zaman başlamalıyım bilemiyorum.28günlük bir döngüde adet bittikten 1 hafta sonra mı başlanıyor.
Klomen kullandığınız ilk ay mi hamile kaldınız? Kaç mm olmuştu yumurtanız? Ben de Bu ay ilk defa kullanıyorum onun için soruyorum kusura bakmayın.Canım ben oğluma hamile kaldığım ay tarlusal kullanıp adet oldum. Doktor adetin 5.günü klomene başlattı 9. Gün ilaç bitti 3 gün boş geçecek dedi. 12-13-14-15-16. Günler aktif olun dedi ve adete üç gün kala hamile olduğumu öğrenmiştim. İnşallah darısı sana:)
Ben de iğnesini kullanmıştım onu felçli gibi yattığım yerden kalkamamıştım. Kaç haftalık hamilesin kanaman mı oldu? Doktor ne dediKızlar çok kötüyüm. Kanama leke gördüm gittim dr progestan ve iğne yazdı yaptım evdeyim şuan. Sağ kasık ve bacağım çok fena. Bu ilacı kullanan oldu mu aranızda.
Gercek mi? :) aslında kanamadan 2 gün sonra ilişki oldu ama demekki denk gelmedi. Bilmiyodum canım sağol.Yumurtlama kanaması genelde bende yaşıyorum ama kanamadan 1-2 gün sonra testte pik oluyor test alamadığın için bilgin olsun![]()
Sonucun neee canım inş pozitiftirYa gebeliik testi icinde 2 saat idrar tutmamiz lazim dimi ? Ayiptir solemesi altima yapcam son 20 dk kaldiumarim uzulmem sonunda
![]()
Tamam bugun catlamış o zaman benimde pik oldugu gün cok yogundu ertesi sabah baya kuru gecirdim. Ama bugünu de degerlendirin muhakkakBende bilemedim canım. Dün akıntım yoğundu. Bugün yok