Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de kahverengi leke ve kırmızı geldi. Bana da hem iğne hem ilaç vermişti ben yerimden kalkamamıştım ağrıdan. Hiç yerinden kalkma sakın olabildiğince yat. Ve sık doktor kontrolüne git canım
Evimde değilim annemlere memlekete geldim bi yandan doktor iyi hastane iyi burda bir yandan annem kanser hastası oda rahatsız hastsneye eşlik ediyorum onunla. Duanızdan eksik etmeyin ben mümkün oldukça dinlencem lakin stres için ne yaparım bilmiyorum

Evimde değilim annemlere memlekete geldim bi yandan doktor iyi hastane iyi burda bir yandan annem kanser hastası oda rahatsız hastsneye eşlik ediyorum onunla. Duanızdan eksik etmeyin ben mümkün oldukça dinlencem lakin stres için ne yaparım bilmiyorum
Canım benimm sen önlemini almışsın Allahın izniyle kötü bişe olmıcak.

Herkese merhabalar kızlar hayırlı ramazanlar 🙏 ovulasın testimi yorumlar mısınız 🤷‍♀️ Ben hiç bilmiyorum ilk defa denedim adetimin 11. Günü bugün ne yapmalıyım pik dediğiniz bu değil dimi

Eklentiler

• CA37F86E-510C-42EB-B6E3-98D88F9104A7.webp
    CA37F86E-510C-42EB-B6E3-98D88F9104A7.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 29
Haklısın canım ya resmen bilinçli bir şekilde bile bile yaptım keşke bekleseydim çok erken yani kanda bile dediğin gibi 9 gün 10 gün kala belli olıyorken teste nasıl 8 günde belli olacak neyse ders oldu 😊 çok teşekkür ederim canım
9 gün kala deil cnm dollenmeden 9 gün sonra

Herkese merhabalar kızlar hayırlı ramazanlar 🙏 ovulasın testimi yorumlar mısınız 🤷‍♀️ Ben hiç bilmiyorum ilk defa denedim adetimin 11. Günü bugün ne yapmalıyım pik dediğiniz bu değil dimi
Daha olmamıs canm yaa ikisi de aynı koyuluk olcak ya da t c den daha koyu olcak, devam et test yapmaya

Back
X