Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben muayene oldum canım bende bi sıkıntı yok eşim de tam gidecekti bu sperm testi için korona çıkınca kaldı yani onunla ilgili bişe var mı yok mu bilmiyoruz 🙄 rabbim hepimize hayırlı zaman da versin diyelim biz elimizden geleni yapıyoruz. Senle zaten bat aynı bizim sanırım inş bat görmeyiz bat arkadaşım 😂
Deneyin o zaman cnm riske atmayın ☺️tutacagı varsa tek ılsıkı de yetıyor ama işte bilemediğimiz için 4 gün üst üste de olsa yapacağımız bişey yok

korona var korona nasil muayene olacaksınız nasil dogum yapacaksınız hic mi enini sonunu düşünmüyorsunuz

Sanane.. Sananeeee... Gelip burda millete laf söylüyorsun. Kendi çocuğun var diye sana göre hava hoş tabi. Birde gelip 2. Ayımda hamile kaldım diye hava atıyorsun. Ne biçim insansın sen yaaa.. Böyleleride anne oluyor işte ona üzülüyorum.

Ben muayene oldum canım bende bi sıkıntı yok eşim de tam gidecekti bu sperm testi için korona çıkınca kaldı yani onunla ilgili bişe var mı yok mu bilmiyoruz 🙄 rabbim hepimize hayırlı zaman da versin diyelim biz elimizden geleni yapıyoruz. Senle zaten bat aynı bizim sanırım inş bat görmeyiz bat arkadaşım 😂
Deneyin o zaman cnm riske atmayın ☺️tutacagı varsa tek ılsıkı de yetıyor ama işte bilemediğimiz için 4 gün üst üste de olsa yapacağımız bişey yok

Kızlaaar benim bat 15 mayıs ben pazar erken gebelik testi mi yapayım sizce normal gebelik testinde de poz. Varsa çıkıyor mu? Bazı yerlerde normal gebelik testi daha iyi falan demişler. Ben bilemeeedim 😁
Canım benim de 13 mayıstı dün yani bata 6 gün kala 5 liralık testle öğrendim sonra emin olmak için erken gebelik testi yaptım

Ben bi gün değerlendir Bi gün dinlen yaptım bakalım ne olacak canım 🤷🏻‍♀️ içinin pembeliği gitsin Bi daha öyle çek canım çizgiler daha net belli olur ne durumda diye daha iyi görülür
Vala çöpe attım ama baktım da gayet net ikinci çizgi tekrardan çekemedim malesef 👀 bir gün yat bir gün dinlen demişti doktorumda ama Ramazan’da da zaten anca sahura kadar oluyor🙈 uzun süre orucuz hani😂

Kızlaaar benim bat 15 mayıs ben pazar erken gebelik testi mi yapayım sizce normal gebelik testinde de poz. Varsa çıkıyor mu? Bazı yerlerde normal gebelik testi daha iyi falan demişler. Ben bilemeeedim 😁
canım benim batım sendem bir gün sonra ben bugün dayanamayıp normal gebelik testi yaptım. Gözüm kör olma pahasına bir çizği fark ettim ama tabi şuan çok çok erken. Benim elimde hem erken gebelik hem normal test var ama fiyat farkından dolayı çıkmazsa boşa gitmesin diye normal gebelik yaptım. 6 kalınca erken gebelik testi yapıcam inşallah.

Kuzum sen ne yaptın gittin mi hastaneye kan falan verdin mi
Bugün saglikocagina gittim ama coronadan dolayi biz artık kan tahlili yapmıyoruz dedi bende pazartesi günü gidicem hastaneye canım hem biraz daha geçmiş olacak belki keseyi görürüz diyeceğim ama o zaman 4 haftalık olacak görebilir miyiz keseyi bilmiyorum sen ne yaptın peki canim

E şehir hastanesinde falan yaptırsan ya canım maddi durumun nasıl bilmem ama koru baya pahalı Bi hastane reklamı iyi yapıldı çünkü
Arkadsım sigorta yaptırdı, benden cok para alamadılar o yuzden demıstı koru ıcın. İnan hiç bi fikrim yok diğer hastaneler için

Hiç bir fikrim yok ama koru hastanesi iyi gibi geldi tabi.. Normalde oncekı ay asılama yaptıraydım konyada yaptırcaktımve gidiş geliş yapcaktık. Ama yaz tatılınde ankaraya gelcem kayınvalıdem ankarada oturuyor. Henüz arastırmadım
Konyali misiniz ben kontaliyim ama Ankara da yaşıyorum git gel yapıyorum

Bugün saglikocagina gittim ama coronadan dolayi biz artık kan tahlili yapmıyoruz dedi bende pazartesi günü gidicem hastaneye canım hem biraz daha geçmiş olacak belki keseyi görürüz diyeceğim ama o zaman 4 haftalık olacak görebilir miyiz keseyi bilmiyorum sen ne yaptın peki canim
Ben dün tekrar test yaptım canım dayanamayıp bir normal bir de erken gebelik testi yaptım pozitif çıkınca kan vermeye gittim akşam 28.3 çıktı adete daha 6 gün önceden çıkacağını hiç beklemiyordum gerçekten allahtan Ümit kesilmez pazartesi tekrar kan ver dedi doktor sağlıklı artış olacak mı ona bakacak kese daha görünmez herhalde kuzum ya 5-6 hafta kese 7. Hafta kalp atışı diyorlar

canım benim batım sendem bir gün sonra ben bugün dayanamayıp normal gebelik testi yaptım. Gözüm kör olma pahasına bir çizği fark ettim ama tabi şuan çok çok erken. Benim elimde hem erken gebelik hem normal test var ama fiyat farkından dolayı çıkmazsa boşa gitmesin diye normal gebelik yaptım. 6 kalınca erken gebelik testi yapıcam inşallah.
6 kalınca benim erken gebelikte direk çıktı kuzum inşallah bebişin vardır🥰

Canım benim de aynı şekilde aynı renk akıntım vardı şuan hamileyim hep yumurta akı kıvamı gebelik belirtisi derler bende üzülürdüm çünkü benim hep sarı akıntım vardı yani sarı akıntı gebelik de olabilir🥰
Hadi inşallah öyledir canımmmm

Ben dün tekrar test yaptım canım dayanamayıp bir normal bir de erken gebelik testi yaptım pozitif çıkınca kan vermeye gittim akşam 28.3 çıktı adete daha 6 gün önceden çıkacağını hiç beklemiyordum gerçekten allahtan Ümit kesilmez pazartesi tekrar kan ver dedi doktor sağlıklı artış olacak mı ona bakacak kese daha görünmez herhalde kuzum ya 5-6 hafta kese 7. Hafta kalp atışı diyorlar
Bende öyle düşünüyorum bakalım pazartesi gelsede gitsem 😊kaç çıkacak merak ediyorum

6 kalınca benim erken gebelikte direk çıktı kuzum inşallah bebişin vardır🥰
İnşallah canım benim. Kendimi çok kaptırdım. Ya yoksa diye düşünmüyorum bile bu kadar ümitlenmenin sonu hüsran olmaz inşallah.

Back
X