Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inşallah öyledir canımmmm
İnşallah kuzum ve sürekli gebelik belirtisi arayan biri olarak söylüyorum hiç bir belirtim yok o sarı akıntı bile sadece peçeteye silince gelir oldu o da nadir görüşüm vs hiç bir belirti yok o yüzden umudunu kaybetme 🥰

Ben dün tekrar test yaptım canım dayanamayıp bir normal bir de erken gebelik testi yaptım pozitif çıkınca kan vermeye gittim akşam 28.3 çıktı adete daha 6 gün önceden çıkacağını hiç beklemiyordum gerçekten allahtan Ümit kesilmez pazartesi tekrar kan ver dedi doktor sağlıklı artış olacak mı ona bakacak kese daha görünmez herhalde kuzum ya 5-6 hafta kese 7. Hafta kalp atışı diyorlar
Bide doktor bana kan değeri olarak 10000 üzerinde kese görünür kalp atışını da duyabiliriz demisti

İnşallah kuzum ve sürekli gebelik belirtisi arayan biri olarak söylüyorum hiç bir belirtim yok o sarı akıntı bile sadece peçeteye silince gelir oldu o da nadir görüşüm vs hiç bir belirti yok o yüzden umudunu kaybetme 🥰
Hiç değişiklik olmadı mı gercekten :)

İnşallah canım benim. Kendimi çok kaptırdım. Ya yoksa diye düşünmüyorum bile bu kadar ümitlenmenin sonu hüsran olmaz inşallah.
Bak canım bu testler adete 6 gün kala kan tahlili yaptırdım 28.3 çıktı umudunuzu yitirmeyin biliyorum hepiniz en kısa zamanda müjdeleri vereceksiniz hep dua ediyorum 🙏

Eklentiler

• 805846EF-6571-4DAC-B859-65BAD82B90B7.webp
    805846EF-6571-4DAC-B859-65BAD82B90B7.webp
    13 KB · Görüntüleme: 32
Bak canım bu testler adete 6 gün kala kan tahlili yaptırdım 28.3 çıktı umudunuzu yitirmeyin biliyorum hepiniz en kısa zamanda müjdeleri vereceksiniz hep dua ediyorum 🙏
Ay inşallah. Bebişlerimizi beraber büyütmek nasip olsun bu topikteki herkesle.:KK71:.

Back
X