- 5 Nisan 2020
- 3.445
- 7.972
- 78
Kokuluysan enfeksiyona benziyor sarı ve yeşil olurDikkat etmedim desem o an insan tedirgin oluyorum canım kokulu olsa ne olıyor canım
Sarı akıntısı olup hamile olduğunu öğrenenler var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kokuluysan enfeksiyona benziyor sarı ve yeşil olurDikkat etmedim desem o an insan tedirgin oluyorum canım kokulu olsa ne olıyor canım
Hah işte o kişi sarı akıntısı olan da hatta ben üzülmüştüm olmayacak bu ay da diye o kişi de tek ilişkiyle kaldığını söyleyince sevinip umutlanmıştım1 ilişkiyle mi? Bunu bi kişi daha yaşamıştı :) yumurtlama günü mü oldu o ilişki
Verdiğim kiloları almak istemiyorum hicYaa çok kötüler :))
Bende normalde sağlıklı beslenmeye çalışan biriyim. Ama hem stres hem bu nalum sıkıntılardan eve kapanıp kalmak beni mahfetti. Yiyip duruyorum düşünmeden. Hayalim zayıf hamile kalabilmekti ama imkansız gibi
Sıcak su torbası ilişkiden öncemi sonra mıHah işte o kişi sarı akıntısı olan da hatta ben üzülmüştüm olmayacak bu ay da diye o kişi de tek ilişkiyle kaldığını söyleyince sevinip umutlanmıştım☺ Yumurtlama günü kuzum yani şu pik dediğimiz gün birliktelik oldu bir kere çatlamaları değerlendirememiştik ama ben hep sıcak su torbasıyla durdum mutlaka deneyin kızlar bende bi topikte okuyup denedim sıcak su torbasını![]()
Anladım canım işte nasip olcaksa tek ilişkiyle bile oluyo :)Hah işte o kişi sarı akıntısı olan da hatta ben üzülmüştüm olmayacak bu ay da diye o kişi de tek ilişkiyle kaldığını söyleyince sevinip umutlanmıştım☺ Yumurtlama günü kuzum yani şu pik dediğimiz gün birliktelik oldu bir kere çatlamaları değerlendirememiştik ama ben hep sıcak su torbasıyla durdum mutlaka deneyin kızlar bende bi topikte okuyup denedim sıcak su torbasını![]()
Konya dan Ankara ya artı bir ekleyinYaa tam tersi olmuşuz![]()
Verdiğim kiloları almak istemiyorum hic
Sıcak su torbası ilişkiden öncemi sonra mı
Bende hep regle yakın hareketlerime dikkat etmye calısıyodm daha ugrasmıcam amanYa kim ister ki. Bi program indirmiştim egzersiz programı onu yapıyordum ne güzel. Sonra regl gecikince fazla yoracak şeyler yapmim dedim bana da gün doğmuştu ama şimdi tekrar başlamak zor geliyor![]()
Ben 3 yıllık evliyim canım 4-5 aydık istiyorduk doğum kontrol hapı kullanmıştım hep bebişe karar verdiğimizde folik asite başladım alttan muayenemi falan yaptırdım yara kist prolaktin yüksekliği falan çıktı onun için dostineks kullandım daha sonra Ovulasyon denedim bu ay sadece pik gününü değerlendirebildik üzülüyordum ama allah çok şükür nasip etti belirti hiç yok kuzum sivilceler çıktı bi ara kabızdım ama o Ramazan’da susuz kaldığımızdan dolayı diye düşünüyorum onun dışında hamilelik akıntısı yoktu hep sarı bi akıntı vardı üç gündür oda yok nerdeyse
CAnım yazdım kaçırdın galiba kan testi negatiFCanım sen naptın sende durumlar nasıl
Bende hergün yürüyüş yapıyordum. Evde zumba falan yapabilirim ama çocuk istiyorum bilmeden zarar veririm diyerek onuda yapmıyorum. Bitki çaylarını da bıraktım bol du içiyorum. Ama tatlıdan kısamıyorum.Valla haklısın bu salgın olayından önce sıkı diyete başlamıştım. Birde hergün yürüyüş yapıyordum. Şimdi okadar çok canım sıkılıyor ki tek aktivitemiz yemek yemek olduama herkes kilo alıyor o bakımdan kendimi teselli ediyorum :)))
İlişkiye girerken hazır et kuzum ayağının altına karbona beline ara ara değiştirerek koy yarım saat yat öyleSıcak su torbası ilişkiden öncemi sonra mı
Kız olsun hamileliğin sivilcesi bile güzeldirHemde nasıl koca koca boynum sırtım çok fena![]()
Anladım canım bir daha akıntım olursa dikkat edeceğimKokuluysan enfeksiyona benziyor sarı ve yeşil olur
Sarı akıntısı olup hamile olduğunu öğrenenler var
Bende hep regle yakın hareketlerime dikkat etmye calısıyodm daha ugrasmıcam aman![]()