- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.842
- 248
Yok damarlarım belirginleşti göğüs ucum acıdı fkdldşdş Kızlar nefes alıyorum hamile olabilir miyim?Yok tansiyonum düştü, yok ateşim çıktı eeyy gidiiii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok damarlarım belirginleşti göğüs ucum acıdı fkdldşdş Kızlar nefes alıyorum hamile olabilir miyim?Yok tansiyonum düştü, yok ateşim çıktı eeyy gidiiii![]()
Yok damarlarım belirginleşti göğüs ucum acıdı fkdldşdş Kızlar nefes alıyorum hamile olabilir miyim?
Ben de demicem artık bizim evdekiler ben belirti söyledikçe ayy başladı yine diyolarYok tansiyonum düştü, yok ateşim çıktı eeyy gidiiii![]()
Güçlü kızlar evetYok lekelenmem oldu. Yok rüyamda gördüm djsskskssk böyle uzar giderdi. Çok bekler artık hormonumuz bizi kandıramaz :))
Bat 5 gün kaldı acaba yarın normal hamilelik testi mi yapsam erken gebelik testi normalden çok pahalıİnşallah kuzum ve sürekli gebelik belirtisi arayan biri olarak söylüyorum hiç bir belirtim yok o sarı akıntı bile sadece peçeteye silince gelir oldu o da nadir görüşüm vs hiç bir belirti yok o yüzden umudunu kaybetme![]()
Güçlü kızlar evetsen napıyosum bitti regl
Bitti canım. Ovulasyon alamadım kredi kartıyla ödeme yapılıyodu. Bende olcaksa ovulasyonsuz da olur dedim saldım :)Ya ovülasyon testim gelmedi hala gelseydi hemen başlardım. Sen naptın bittimi senin. Bu ay yapacakmısın ovülasyon
Bat a 5 gün kala çıkmayabilir bence regl tarihini bekle canımBat 5 gün kaldı acaba yarın normal hamilelik testi mi yapsam erken gebelik testi normalden çok pahalı
Aayyyyyy çok heyecanlııı ne zaman 6 kalıyor pazar sanırım haberdaar et kesin benicanım benim batım sendem bir gün sonra ben bugün dayanamayıp normal gebelik testi yaptım. Gözüm kör olma pahasına bir çizği fark ettim ama tabi şuan çok çok erken. Benim elimde hem erken gebelik hem normal test var ama fiyat farkından dolayı çıkmazsa boşa gitmesin diye normal gebelik yaptım. 6 kalınca erken gebelik testi yapıcam inşallah.
Bitti canım. Ovulasyon alamadım kredi kartıyla ödeme yapılıyodu. Bende olcaksa ovulasyonsuz da olur dedim saldım :)
Pazartesi sabahı yapıcam. Kesinlikle çok heycanlıyım. Umarım güzel bir haber veririm.Aayyyyyy çok heyecanlııı ne zaman 6 kalıyor pazar sanırım haberdaar et kesin beni
Ben pazar düşünüyordum kuzum burda bir arkadaş gününü beklee dedii ayy zamana bıraktım elimde çok testt de varrBat mi 15 mayis peki test ne zaman yapmayı düşünüyosun
Bakalım işte. Millet tek ilişkiyle hamile kalıyo :)Az çok biliyorsundur zaten yumurtlanı. Bende almazdım da hormon ilaçlarından sonra dengem alt üst olunca emin olamadım. Hadi hayırlısı![]()
Canım öncelikle hayırlı olsun erkenden öğrenmişsin ne güzelİnşallah kuzum ve sürekli gebelik belirtisi arayan biri olarak söylüyorum hiç bir belirtim yok o sarı akıntı bile sadece peçeteye silince gelir oldu o da nadir görüşüm vs hiç bir belirti yok o yüzden umudunu kaybetme![]()
Benimde elimde son iki tane kaldi gecen ay tam 9 tane harcadimBen pazar düşünüyordum kuzum burda bir arkadaş gününü beklee dedii ayy zamana bıraktım elimde çok testt de varr
Görürsem yazarım canım ama genelde kredi karti istiyorlarBende kredi kartsız ödeme alan bi site arıyorum![]()
Yok cnm osmanıyeliyım, Karaman'da yasıyoruz esim ankaralıKonyali misiniz ben kontaliyim ama Ankara da yaşıyorum git gel yapıyorum
Ankarada gen art var biz orda tedaviye başlamıştık Aysun hanımla kendi kadın dogumcu eşi genetik doktoru düşük falan tedbiri için tüp bebek öncesi genetik kromozom testi falan yaptırmıştı çok ilgililerdi 6 yıl once but arastir istersenSelam kızlar özel kliniklerden bahsediyorsunuz Ankara daki kliniklere hakimsiniz galiba ben adet olursam Bahceci'ye gitmeyi düşünüyorum bir bilginiz var mı? Veya önerebileceğiz başka bir yer var mi ? Yardımcı olursanız sevinirim![]()
Off belirtiler hakkında hiç fikrim yok yaaa herkes bi şey diyooorBenimde elimde son iki tane kaldi gecen ay tam 9 tane harcadimbende beklicem şubatta yumurtlamadan sonra 8.gün idrar testi negatif kan testi 0.100 çıkmısti 2 gün sonra belli belirsiz silik cikti tekrar kan verdim 8 cikmisti yani erkenden cikmiyo sonra kimyasal oldu düştü bu ay hic bi belirtim yok çok ıslağım ama her zaman ki gibi akintim çok bu ayda olmadi bence