- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.842
- 248
dediğin gibi yumurtlamadan da olabilirBat 26 mayıs çok var daha
Ama ilk kez korunmayı bıraktık sanırım ondan bu kadar farklı şeyler hissediyorum vücudumda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dediğin gibi yumurtlamadan da olabilirBat 26 mayıs çok var daha
Ama ilk kez korunmayı bıraktık sanırım ondan bu kadar farklı şeyler hissediyorum vücudumda
Pazartesi erken gebelik testi yapıcam. Bat a 6 hün kala.yaa hadi inşallah senden bekliyorum sabırszlıkla ne zaman test yapcaksıb
Kendini kandirmaman en güzeli bence yoksa insan daha çok üzülüyorEvet en nefret ettiğim bu ay kendimi kandırmıyorum :)
Hadi bakalımPazartesi erken gebelik testi yapıcam. Bat a 6 hün kala.
Evet canım. Karnımdan tekme atmadıkca dkdldşşsKendini kandirmaman en güzeli bence yoksa insan daha çok üzülüyor
Haklisin bekle bakalım7 kaldı canım bu sabah test yaptım ama hem beklemiş değildi hemde ilk idrar değildi. Resim çekince gözükmüyor ama ben gözle bir farklılık gördüm. Günüme çok fazla var o sebeple kendimi kaptırmak istemiyorum.Eki Görüntüle 2632336
Evet canım. Karnımdan tekme atmadıkca dkdldşşs
Ayy yap erken gebelik testi kesin sonuçPazartesi erken gebelik testi yapıcam. Bat a 6 hün kala.
Haklisin bekle bakalım
inşallah yaİnşaallah ondan önce öğren canım
![]()
Sabısızca bekliyorum.Ayy yap erken gebelik testi kesin sonuç
BendeSabısızca bekliyorum.
Canım bi yerde okumuştum yumurta hangi taraftaysa diger taraf agrirmis yani sagdaysa sol soldaysa sag kasik agrirmis bu durum sende de dogrulaniyo sanirimKızlar bilen varsa bi bakabilir mi. Pazartesi doktora gitmiştim sağ tarafta yumurta gördü gün aşırı ilişki önerdi. Bugün göğüs hassasiyeti başladı çok fazla. Ama nedense sağ kasıkta diil de sol kasıkta daha yoğun bi ağrı var. Yumurta sağda ama sol kasık daha fazla ağrıması normal mi.
Birşey diycem yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur ya 26 nisanda yumurtlama gördüysen onun üstüne 14 gün hesaplayıp adet gününü öyle buluyosun bazen erken geç yumurtlama olduğu için sen onceden de takip etmismiydin ovu.testleriyle yani hani 6 gün kala diyosun ya bu durumda 2-3 gün kala ogrenmis oluyosun yanlis mi düşünüyorum acabaTabiki canım ovulasyon takibi yaptım 26 nisan yumurtlamaydı![]()
Ayyy canımsın ya tesekkur ederim tecrübe gerçekten çok şey demek. Canım sıkılıyordu nedenini bulamayınca . Tup bebekten önce son çıkışCanım bi yerde okumuştum yumurta hangi taraftaysa diger taraf agrirmis yani sagdaysa sol soldaysa sag kasik agrirmis bu durum sende de dogrulaniyo sanirim
Sıkma canını adet olursan adet bitiminden itibaren gün aşırı deneme olsun ve her deneme sonrasi 1-2 saat dik ayaklarini yatak basina kalca bel kısmına da bi yastik koy bekle telefonla oyna uyu sonra ramazanin bitimine denk gelirse sabaha kadar uyu kalkma yerinden hic bi de boyle dene her yolu dene ki acabalar olmasin icinde Rabbim en kisa zamanda once çocuğu olmayanlara sonra bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallahAyyy canımsın ya tesekkur ederim tecrübe gerçekten çok şey demek. Canım sıkılıyordu nedenini bulamayınca . Tup bebekten önce son çıkışson çırpınışlar.
Teşekkür ederimSıkma canını adet olursan adet bitiminden itibaren gün aşırı deneme olsun ve her deneme sonrasi 1-2 saat dik ayaklarini yatak basina kalca bel kısmına da bi yastik koy bekle telefonla oyna uyu sonra ramazanin bitimine denk gelirse sabaha kadar uyu kalkma yerinden hic bi de boyle dene her yolu dene ki acabalar olmasin icinde Rabbim en kisa zamanda once çocuğu olmayanlara sonra bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Hadi inşallah kalırsın bu ay ben tüp bebek için adetimi beklerken kalmıştım hamileTeşekkür ederimamin inşallah. Bu ay adetimle birlikte tüp bebek tedavisine başlıyoruz . Yani bu ay olmazsa artık kaçış yok tüp bebekten sonuç beklicem. 2 aydır bitkisel yolları deniyordum. Geçen ay soğan suyu bu ay hayıt suyu inşallah kalırım
Adetine yakın yaparsın canımHmmm benim 1-2 mayıs yumurtlama henüz çok çok erken ama zaman geçmiyor ne zaman test yapsam ☺
Ay ne güzel ya allah bağışlasın. bana da nasip eder mi acaba öyle bişey . Olursa mucize olur valla. Adağım var öyle olursa tüp bebek parasının 4 te 1 ini ihtiyaç sahiplerine vercemHadi inşallah kalırsın bu ay ben tüp bebek için adetimi beklerken kalmıştım hamile![]()