Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar bugün adetim biteli 3 gun oldu ilk defa ovulasyon testi yaptım. Yalnızca tek cizgi çıktı ikinci çizgi hiç yok. Burada gördüğüm testlerde belli belirsiz de olsa ikinci çizgi oluyor ovulasyon testlerinde. Normal bir durum mu benimki?

Selam kızlar bugün adetim biteli 3 gun oldu ilk defa ovulasyon testi yaptım. Yalnızca tek cizgi çıktı ikinci çizgi hiç yok. Burada gördüğüm testlerde belli belirsiz de olsa ikinci çizgi oluyor ovulasyon testlerinde. Normal bir durum mu benimki?
Test bozuk olabilir canım Bi daha yap iki saat sıvı almamaya dikkat ettin mi?

Normal değil canım test bozuktur, her zaman çizgi çıkması lazım silik de olsa

Canım şöyle ikinci çizgin pembeleşmeye başlamış Buda yumurtan olgunlaşmaya başlamış demek bir kaç güne pik olur diye düşünüyorum ben
Kuzum bence normal Bi derece de zaten lh hep olduğu için az da olsa silik çıkar tamamen çıkmaması test bozuk demek bence şuan yumurtlama yakın değil en az 8 günü var bana göre

Normal değil canım test bozuktur, her zaman çizgi çıkması lazım silik de olsa
Yoo bende her zaman cikmiyo mesela yumurtlamam 1 mayista oldu dün yaptim ovu.tamamen tek cizgi cikti yada adetim bittikten. Hemen sonra yapiyorum 9.-11.güne kadar tek cikiyo sonra yavaş yavaş diger cizgi cikiyo bence yumurtlamaya uzaklikla alakali yumurtlama zamani uzaksa cikmiyo ama her kadin ayni degil vücuttaki lh degeri ayni degil tabiki ama normal yanı çıkmaması adet bitimi filan

Emin misin ama yumurtlama olduguna? Tıp literaturunu alt ust edeceksıniz ☺️
Cnm heryerde okuyoruz 14 günü hatta her doktor soyler bunu. Bazı kişiler benım 13 gün oluyor der ama o da silikleşmenin hangi gün oldugunu tam kestiremedikerinden. Benim net 14 gün sonra adet oluyor.
Flo uygulamasını indir telefonuna oraya ovulasyon testinin pik oldugunu gir, sana adetin ne zaman geleceğini hesaplıyor. Ben 2 aydır kullanıyorum uygulamadan cok memnun kaldım ve hıc sasmadı gecen ay 2 gün erken yumurtladım 2 gun erken geldı adet
Aynen bende boyleyim yumurtlama ne zaman olursa tam 14 gün sonra adet oluyorum 18.günde olursa da 14 gün 22.gün yumurtladigimda da 14 gün o yüzden sasirdim da demekki Pko filan etkenmis bu duruma bi de ayrica mom44 dün sanirim 3 gün sonra siliklesmis acaba siliksestikten sonra mi vücut adet zamanını ayarlıyor öyle tutuyo çünkü 11.gün test yapmis ama 3.gün siliklestigi için 6 gün kaldi adete dedi

Yoo bende her zaman cikmiyo mesela yumurtlamam 1 mayista oldu dün yaptim ovu.tamamen tek cizgi cikti yada adetim bittikten. Hemen sonra yapiyorum 9.-11.güne kadar tek cikiyo sonra yavaş yavaş diger cizgi cikiyo bence yumurtlamaya uzaklikla alakali yumurtlama zamani uzaksa cikmiyo ama her kadin ayni degil vücuttaki lh degeri ayni degil tabiki ama normal yanı çıkmaması adet bitimi filan
Canım benim ovulasyon testinden çıkan kağıdı bile okusan anlarsın test bozuk demek. Ovulasyon testinde her zaman iki çizgi çıkmak zorunda çıkmazsa test geçersiz bozuk kabul edilir. Lh kadın vücudunda her zaman olur, olmama gibi bir durum yoktur. Az olur çok olur buna göre çizgi rengi değişir

bunu bilmek icin doktor olmaya gerek yok ah canim benim
Doktor olmayanın tavsiyesine ihtiyacım yok ki etrafımda o kadar çok doktor var bi bilsen. Bu durumdan rahatsızsan neden bu forumları okuyup kendini sinir ediyorsun neden bu eziyeti kendine yapıyorsun canım benim benden sana tavsiye sinirini bozan seylerin merkezinde yer alma yoksa hayat çok zor olur senin icin...

Yani şöyle düşün çoğu kadın uygulamanın gösterdiği tarihten farklı bir tarihte yumurtlar o yüzden Ovulasyon testi öneriyorlar 14 gün sonra adet mantıcıma göre o zaman hiç bir lafın düzenli adet görmez ama senin dediğini bende okudum ama bende hiç öyle olmadı canım
Anladım demek ki sende tutmuyo o kural bende de şaşmadigi icin sasirdim 😊

Kızlar günaydın bugün yaptım da bu yumurtlama yakın mı demek :)
Yok canım benim daha var yumurtlamana bundan daha koyusunu gordüm ben ayin 28 inde tamam dedim 30 unda yumurtlama olacak ama olmadı 2mayısta gördüm yumurtlamayı. Testleri yapmaya devam et sen de

Anladım canım saol. İkinci silik çizgi normalde hep oluyor galiba :)
Aynen canım vucudumuzda hep LH hormonu var o yuzden yumurtlama günleri dışında da silik cıkıyor bazen yediklerimizle alakalı da biraz daha net silik çıkabiliyor diye dusünuyorum ben yaşadım çünkü

Canım benim ovulasyon testinden çıkan kağıdı bile okusan anlarsın test bozuk demek. Ovulasyon testinde her zaman iki çizgi çıkmak zorunda çıkmazsa test geçersiz bozuk kabul edilir. Lh kadın vücudunda her zaman olur, olmama gibi bir durum yoktur. Az olur çok olur buna göre çizgi rengi değişir
Valla bilemedim ben 4 aydir ovu.takip yapiyorm her adetten 3-4 gün sonrasina kadar ve yumurtlamadan 8-9 gün sonrasından 12-13 güne kadar hep tek cikti yani yanılma bir olur iki olur 4 aydir hep ayni günler ayni testler bozuk olmaz gibi ama bilemedim canim bence bu da kadından kadina degisen bi durum

Çok çok silikmi çıktı acaba yoksa normalde olması gerekiyor diye biliyorum yada testle ilgili sıkıntı olabilir canım

Back
X