Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben adetim bittikten sonra 5 gün sayıyorum testleri yapmaya başlamak icin youtube da bir kadın anlatıyordu ondan ögrenmistim nasıl yapayım diye adinı simdi hatrlamiyorum . Dedigin gibi olabilir regli bitimi hemen teste baslamadığım icin silik cizgiyi hep gördum benYoo bende her zaman cikmiyo mesela yumurtlamam 1 mayista oldu dün yaptim ovu.tamamen tek cizgi cikti yada adetim bittikten. Hemen sonra yapiyorum 9.-11.güne kadar tek cikiyo sonra yavaş yavaş diger cizgi cikiyo bence yumurtlamaya uzaklikla alakali yumurtlama zamani uzaksa cikmiyo ama her kadin ayni degil vücuttaki lh degeri ayni degil tabiki ama normal yanı çıkmaması adet bitimi filan
bu konudan rahatsızım ama sinir olmuyorum zira sinir olacak kadar büyük bir mesele değil tavsiyen icin tesekkurlerDoktor olmayanın tavsiyesine ihtiyacım yok ki etrafımda o kadar çok doktor var bi bilsen. Bu durumdan rahatsızsan neden bu forumları okuyup kendini sinir ediyorsun neden bu eziyeti kendine yapıyorsun canım benim benden sana tavsiye sinirini bozan seylerin merkezinde yer alma yoksa hayat çok zor olur senin icin...
Aynen ben hemen regl bitimi ertesi basliyodum tamamen öğrenebilmek icin ve adetim 4 gün sürüyor ve 18-22.günler arasi yumurtluyorum ilk bi kac gün tek cizgi sonra yavas yavas silik olmaya basliyoBen adetim bittikten sonra 5 gün sayıyorum testleri yapmaya başlamak icin youtube da bir kadın anlatıyordu ondan ögrenmistim nasıl yapayım diye adinı simdi hatrlamiyorum . Dedigin gibi olabilir regli bitimi hemen teste baslamadığım icin silik cizgiyi hep gördum ben
Aynen canim demek ki ondan o videoda 5 gün sonra başlayın diyomus ben bide 5 li testlerden aldığım icin regli oncesi günlerdeki durumuda görmuyorum. 5. Testimde artik cok cok siligi gorünce bırakmış oluyorum yapmayı.Aynen ben hemen regl bitimi ertesi basliyodum tamamen öğrenebilmek icin ve adetim 4 gün sürüyor ve 18-22.günler arasi yumurtluyorum ilk bi kac gün tek cizgi sonra yavas yavas silik olmaya basliyo
Rica ederimbu konudan rahatsızım ama sinir olmuyorum zira sinir olacak kadar büyük bir mesele değil tavsiyen icin tesekkurler
Benim de bazen 2 veya 3 gün pik sürüyor cnm hatta bu ay 2 bucuk gün sürdü dün bi tık silikti, ben mesela dünden itibaren başladım saymaya 22 mayıs oluyor, takvime göre de pazar günü görülüyor. 2 aydır 2 gün erken yumurtluyorum. Pko olanlar da farklı Bı durum varmıs, ilaç kullanmadan adet gelmiyor dedı yıldızsavascısı, demek ki tembellik yapıyor rahimAynen bende boyleyim yumurtlama ne zaman olursa tam 14 gün sonra adet oluyorum 18.günde olursa da 14 gün 22.gün yumurtladigimda da 14 gün o yüzden sasirdim da demekki Pko filan etkenmis bu duruma bi de ayrica mom44 dün sanirim 3 gün sonra siliklesmis acaba siliksestikten sonra mi vücut adet zamanını ayarlıyor öyle tutuyo çünkü 11.gün test yapmis ama 3.gün siliklestigi için 6 gün kaldi adete dedi
Ya benim anlamadığım madem sinir oluyorsun niye buradakileri okuyorsun baska derdin tasan mi yok bize dertleniyorsun dimi bunlar sanıyor ki hamile kalmak oyle kolay 16 aydır deniyorum ben gebelik kararı aldıgımda korona yoktu 16 aydırda hemen gebe kalamadim ne yazik ki o yuzden simdi ertelemek neyi degistircek diye düsunuyorum bu sürecte olursa gelirse bebisim annesi olarak onu herseyden korumaya çalışırım merak etmesin kimseBaşkasına akıl vermek kimseye kalmamış. Ay sinir oluyorum şu tiplere. Senin bildiğini herkes biliyor ama sen kimsenin hayatını bilmiyorsun. Emin ol herkes senden daha çok kendi hayatı için iyi olanı ister. Klavye delikanlısı bunlar başka bir şey değil.
Rahim değil de yumurta tembelliği oluyor cnsım buBenim de bazen 2 veya 3 gün pik sürüyor cnm hatta bu ay 2 bucuk gün sürdü dün bi tık silikti, ben mesela dünden itibaren başladım saymaya 22 mayıs oluyor, takvime göre de pazar günü görülüyor. 2 aydır 2 gün erken yumurtluyorum. Pko olanlar da farklı Bı durum varmıs, ilaç kullanmadan adet gelmiyor dedı yıldızsavascısı, demek ki tembellik yapıyor rahim
İşte benim de öyle oluyor 18.gun pik gördüm daha önce ama reglim yine aynı zamanda oldu 28. Gün ben bir kere ovu takibi yaptım ve böyle oldu kriter değil tabiki belki diğer seferler farklı olurMesela ben geçen ay yumurtlama dan 9 gün sonra regl oldum kuzum 14 gün atmadı o neden oluyor ki?![]()
Kendini yetiştirememiş olarak görüyorum ben bu insanları. Ben kendi hayatıma şuana kadar kimseyi karıştırmadığım gibi kimseye de karışmaya hakkım olmadığını biliyorum. Herkesin kendine göre düşünceleri var. Hadsizlik yapmak yerine görmezden gelse hadi neyse ama bulaşmak için yer arıyor resmen. Konuya girmesi yorum yapması çok çok saçma.Ya benim anlamadığım madem sinir oluyorsun niye buradakileri okuyorsun baska derdin tasan mi yok bize dertleniyorsun dimi bunlar sanıyor ki hamile kalmak oyle kolay 16 aydır deniyorum ben gebelik kararı aldıgımda korona yoktu 16 aydırda hemen gebe kalamadim ne yazik ki o yuzden simdi ertelemek neyi degistircek diye düsunuyorum bu sürecte olursa gelirse bebisim annesi olarak onu herseyden korumaya çalışırım merak etmesin kimse
İşte ondan, tam bilmediğim için kuzumRahim değil de yumurta tembelliği oluyor cnsım bu
Ama bu tipler sanalda oldukları gibi normal hayatta da başkalarının hayatlarına karışmayı kendilerinde hak görüyorlar. Ben de senin gibi başkalarının hayatıyla ufacık bir ilgim olmaz merak etmem yaptıklarını yadırgamam ama aynısını da bana yapılmasını beklerim biraz saygıyla hoşgorüyle davranarak empati kurarak hayati bizlere daha kolaylaştırmış olurlar keşke yapabilseler...Kendini yetiştirememiş olarak görüyorum ben bu insanları. Ben kendi hayatıma şuana kadar kimseyi karıştırmadığım gibi kimseye de karışmaya hakkım olmadığını biliyorum. Herkesin kendine göre düşünceleri var. Hadsizlik yapmak yerine görmezden gelse hadi neyse ama bulaşmak için yer arıyor resmen. Konuya girmesi yorum yapması çok çok saçma.
Benim de testler bu şekilde 29 u yumurtlama sayıp başladım 10. Gün bugün herhaldeValla kuzum benim yumurtlamanın 3. Günü silikleşmeye başladı
Hadsizlik yapmış Allaha havale et böylelerini canım onun adaleti şaşmazOğlum dogmamisken kaç yıllık evlisin diye sorarlardi su kadar yıl deyince yaşlı bir kadın çok az tanıdığım bir kadın kızım seni doktora götüreyim mi demişti başımdan aşağı kaynar sular dokulmustu