Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20200509_161344.webp
    IMG_20200509_161344.webp
    76,5 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar bunu yapalım mutlaka hepimiz birbirimize niyet ederek okuyalım Rabbimiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize 🤲
Amin inşallah 🤲 bir de kadir gecesi günü Allah rızası için 2 rekat namaz kılıp 313 defa ya erhamerrahimin okuyanın dilekleri kabul olurmuş. Aklınızda bulunsun. Rabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin 🤲

26 nisanda pik olmuş 27 de çatlamaya başlamis benim gördügüm inşallah güzel haberleri alırsın bu ay 🤲😇
Kuzum hamile olduğumu öğrendim Perşembe test yaptım kan verdim 28 çıktı doktor pazartesi tekrar kan ver sağlıklı artıyor mu ona bakacak

Kızlar özür dileyerek atıyorum. Orucu bozmam gerekir mi :KK61:

Eklentiler

• DSC_0210.webp
    DSC_0210.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 73
Yoo bende her zaman cikmiyo mesela yumurtlamam 1 mayista oldu dün yaptim ovu.tamamen tek cizgi cikti yada adetim bittikten. Hemen sonra yapiyorum 9.-11.güne kadar tek cikiyo sonra yavaş yavaş diger cizgi cikiyo bence yumurtlamaya uzaklikla alakali yumurtlama zamani uzaksa cikmiyo ama her kadin ayni degil vücuttaki lh degeri ayni degil tabiki ama normal yanı çıkmaması adet bitimi filan
Testin yapılış kurallarina uyulursa cizgi cikmasi lazim, lh vucutta herzaman var ve test duzgun yapilirsa mutlaka çizgi çıkar, çıkmıyorsa ya bozuktur ya yanlış yapılıyordur

5 gün vardı ama bugün kasık ağrım vardı canım :KK43: pko dan dolayı ilacı yarım bıraktım ondan erken geldi sanırım
Hiç bilemiyorum canım Benim ama adetten 15 gün sonra görünen lekelenme özür değil adet sayılıyor.

Yok kuzum bildiğin regl oldum şuan o kadar yıkıldım ki anlatamam yorganın altına girip günlerce çıkmamak istiyorum. Zaten kasık ağrım var demiştim sabah beş gün vardı erken oldum
Yaaa regl olcağım gün bana da öyle oluyor hep ağlama isteği, hayattan nefret etme. Bu hormonlar çok etkiliyo. Sıkma canını, inş güzel günler göreceğiz ❤️ Ya pek bilmiyorum ama bence bugün geçersiz senin oruç 😁

Amin inşallah 🤲 bir de kadir gecesi günü Allah rızası için 2 rekat namaz kılıp 313 defa ya erhamerrahimin okuyanın dilekleri kabul olurmuş. Aklınızda bulunsun. Rabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin 🤲
Amin inşallah Allah razı olsun canım 🤲❤️

Back
X