Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun catlamismi canim birsey anlamadim sanki 11.12 gunlerden daha silik gibi degerlendegerlendirmicem cunku hic halim yok
Canım 13. günde çatlama olmuş ilk silikleşmeye başladığı anda çatlama başlıyor deniliyor zaten bundan sonraki testlerinde hep silik çıkacaktır bugün kendine de eşine de dinlenme ver zaten üst üste olmuş inşallah bebişin gelmiştir :dua:

Amin inşallah 🤲 bir de kadir gecesi günü Allah rızası için 2 rekat namaz kılıp 313 defa ya erhamerrahimin okuyanın dilekleri kabul olurmuş. Aklınızda bulunsun. Rabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin 🤲
Kadir gecesinin tam ne zaman olduğu belli olmuyor bugunmus galiba ben öyle duydum kurslardan bugün çokça dua edelim bir birimize🤲

yildizsavascisi yildizsavascisi ilaca tekrar başlama bende kullandım pnu keşke bırakmasaydın ama sakın yeniden başlama adetini durdurur keser , ve bir arkadaş pazartesi adetinin 3. GÜnü hormon testi için git demil galiba bence yapsanız dahil sorun belli olmaz çünkü ilaç hormonlarınızı şuan baya bir düzene koymuştur. Ablamda aynı sizin gibi ama ilaca yinede devam ediyor bırakmıyo doktorlar konuşun dozunu düşürür. ABlam 2 kızına progestanla hamile kaldı

Ben bu ay da elendim kızlar oysa o kadar umudum vardı ki değerlendirdim falan.. Olmadı Azze Azze haziran topiği açarsan haber et ben biraz depresyona girecem
Uzulme kuzu, belim cok kotu ağrıyor ben de olacağım..haziranda olacak inşallah umut her zaman var yılmak yok 🤲

Canım 13. günde çatlama olmuş ilk silikleşmeye başladığı anda çatlama başlıyor deniliyor zaten bundan sonraki testlerinde hep silik çıkacaktır bugün kendine de eşine de dinlenme ver zaten üst üste olmuş inşallah bebişin gelmiştir :dua:
Saol canim insallah hepimizin bebisi gelir 🙏🙏🙏

Valla testi tam kuralına göre uyguluyorum 4 saat sivi tuketmeyip sıkışık bi sekilde 12-1 arasi yapiyorum 4 aydir bu sekilde takip yapiyorum ve 4 aydir ayni gunlerde ayni cizgi cikmiyo ben bunu testin bozuk olduguna yoramam çünkü Bozuk olsa 1 olur 3 olur hep olmaz
Ilk defa boyle birsey duyuyorum hicbir sekilde mantıklı aciklamasi yok tamam siz bildiğiniz gibi yapmaya devam edin

kizlar bugun ovulyasyin gunum etdim boyle cikti sizce olmusmu
orkha.webp

kizlar bugun ovulyasyin gunum etdim boyle cikti sizce olmusmu Eki Görüntüle 2632721
Selam canım iki cizgi aynı koyulukta degil tam pik bugun gerceklesmemis yarın gorceksin gibi duruyor ama bugünü de degerlendirin yarın ve öbür günu de siliklestigi zaman da çatlamadan dolayı degerlendirilmesi gerekiyor

Benimde yengemin beli çok ağrıyodu test yapmış hamile belli olmaz :)
Canım keşke öyle olsa ama karın ağrım da oluyor benim böyle adetten birkac gün önce başlıyor hafif hafif yoklamaya....hissediyorum yani 😞

Back
X