Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşimin bi amcasının eşi ve amca oğlunun eşi ikiz doğurdu benimde ablamın ikizleri var inşallah rabbim nasip eder butun bebek isteyenlere amin 🙏🙏🙏
Amin canım senin ihtimalin varmış bak birde klomen kullananlarda ikiz ihtimali artıyormuş bu forumda okumuştum

Yumurtlaman tam ne zamandı canım😊Bat ı beraber beklicez heralde yakın olcak
Yumurtlamam dündü canım uygulama da dün gösteriyor ama ovulasyon da da cuma gösteriyor bende riske atmamak için her gün denedim anlayacağın🤭 senin bat ne zaman

Yumurtlamam dündü canım uygulama da dün gösteriyor ama ovulasyon da da cuma gösteriyor bende riske atmamak için her gün denedim anlayacağın🤭 senin bat ne zaman
Benimki de 25 mayıs ovülasyona göre de bugün yumurtlama gösteriyodu takvim yarın gösteriyo

Ayy canım benim isteğin olur inşallah rabbim gönlüne göre versin mesajını görünce bi gülümsedim içten söylüyorum valla 😘😘 benim de hayalim hep ikiz ve kz 😂😂😂 ama erkek olacak gibi olursa da öyle değişik hayalim de bile tam net olamıyorum. Valla şu durum da ne olsa da razıyız sağlıkla inşallah🙏🙏
Benim iki tane oğlum var kuzum ikisindede hep kız beklemiştim kısmet değilmiş napalım erkek olursa da gardaş olurlar birbirlerine sırtları yere gelmez derler bizim buralarda 😅 Allah razı olsun cok tesekkur ederim güzel dileklerin için inşallah bu ramazan bereketine dahil oluruz

İnşallah emeklerimizin karşılığını görürüz canım😘

İnan film izlerken bile kafam buraya gidiyor bişeyler okuyorum filan aklımdan atamıyorum film izlerken en basit çocuk görsem bile ahshs valla zor yani çalışıyor olsak belki oyalancaz ama böyle daha zor geliyor
Hic sorma esimde bende evdeyiz kafayi tirlatacaz )))

Selam canım 🥰 en başta Allah bilir ama derler ki erkeğin yorgun olduğun zamanlarda olan ilişkilerde kız olurmuş ne kadar doğru bilmiyorum eskilerin lafı🤗 çok istediğini yazmışsın ben de söylemek istedim.
Yaa erkeğimiz yorulmuyor ki karantinada tüm gün evde yatak döşek 😅😅

Benimki de 25 mayıs ovülasyona göre de bugün yumurtlama gösteriyodu takvim yarın gösteriyo
Bat yakınmış benim de 23 Mayıs bayram günü inşallah bayramda çifte mutluluk yaşarız 🙏🙏 sende öyle yap ben önceden bekliyordum bir gün arayla filan bu ay ilk defa her gün değerlendirdim riske atmamak için bide böyle deneyim dedim bakalım

Ben sali
ben sali carsamba ovu testiyle yumurtladigimi gordum hatta yumurta akintisinida gordum ama telefon uygulamasina gore dun yumurtladim )) tel uygulamasina gorede 23-24 bat tarihim

Bat yakınmış benim de 23 Mayıs bayram günü inşallah bayramda çifte mutluluk yaşarız 🙏🙏 sende öyle yap ben önceden bekliyordum bir gün arayla filan bu ay ilk defa her gün değerlendirdim riske atmamak için bide böyle deneyim dedim bakalım
Artık benimki riske girdi🙈 Dünü değerlendirdiğim için bugünü boş geçtim ramazanda bide zor geliyor hergünü değerlendirmek🤦🏻‍♀️

Aynen inşallah bayramda çifte mutluluk olur🙏🏻😍

Kızlar bugün de anneler günü için kimle muhatap olduysam sordular düşünmüyo musun diye o kadar sinirim bozuldu ki içini de açamıyorsun herkese çok kötü hissettim bi ara ama simdi iyiyim size de öyle oldu mu 🥺

Merhaba kızlar benim bat a daha çok var ama bu saatlerde midem acayip buruluyor ya hiç hissetmedigim bir seydi bu daha önce

O kadar yoruldum ki 5 gün üst üste değerlendirdim hafta içi dinlencem bundan sonrası en zoru simdi beklemek... bat günüme kadar kafayı yiyorum genelde keşke takmasam diyorum ama elimde değil 🙈 burda kendimi yanlız hissetmiyorum hepimizin duyguları ortak herkes çok samimi geliyor
İnşAllah kuzum yaa oyle gercekten herkes gercek hayatta olmadığı kadar samimi cünkü insan kendi akrabalarına bile cocuk düşünüyorum diyemiyor desem her gün sorarlar var mı yokmu diye burda rahat rahat içimizi döküyoruz bana mesela doğurma diyor herkes bu devirde cok cocuk gerek yok diyorlar var zaten diyorlar bende istemiyorum diyorum zaten halbuki eşim de bende seviyoruz bakıyoruz elhamdülillah kimene değilmi

Ben sali

ben sali carsamba ovu testiyle yumurtladigimi gordum hatta yumurta akintisinida gordum ama telefon uygulamasina gore dun yumurtladim )) tel uygulamasina gorede 23-24 bat tarihim
Uygulamalar yanlış oluyor ya bende kaç ay ona bakarak yanılmışım 2 aydır ovülasyon testine başladım içim rahat en azından tam biliyorum ne zaman yumurtladığımı😊

Artık benimki riske girdi🙈 Dünü değerlendirdiğim için bugünü boş geçtim ramazanda bide zor geliyor hergünü değerlendirmek🤦🏻‍♀️
Kesinlikle çok zor katılıyorum 😂😂 zaten sperm 3 gün yaşıyor diyorlar da işte bizim ki ayrıca takıntılık👀

Psikolojimiz tam bozulmadan hayatımıza düzen gelseydi bari 😂 gebeliğe tamamen yoğunlaştım işte olmayınca elimde değil
Ya ben aslinda fazla dusunmuyorum hamileligi test yapmaya da devam ediyorum hergun ama bu siteye girmedende yapamiyorum girdigim an herkezin ortak konusu hamilelik bende dayanamayip acip okuyorum testlerimi yolluyorum oraya buraya yorum yaziyorum

Kesinlikle çok zor katılıyorum 😂😂 zaten sperm 3 gün yaşıyor diyorlar da işte bizim ki ayrıca takıntılık👀
Bu ay geçsin gene bebek olmazsa gelecek ay bende hiç boş geçmem heralde hatta 2 adet arasındaki tüm günleri boş geçmeyebilirim🤣

Back
X