Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benimki de 1 tatlı kaşığı yiyor aç karnına. Ramazan’dan dolayı sahurda kalktığı gibi yiyor. Normalde sabah kalktığında kahvaltıdan önce yiyordu. Kavanozun üstünde sabah öğlen akşam 1 tatlı kaşığı aç yazıyor. Benimki 1 kaşıkta bitiriyor olayı 😂

Canım özü daha iyi çünkü pekmezde şeker miktarı çok fazla. Gereksiz yere şeker yüklemiş olur vücuduna. Biz eczaneden hünnap marka aldık. İçinde ek olarak başka vitaminler de var. Tadı yumuşacık, insan gerçekten kaşık kaşık yemek istiyor 😅

Ah ben sana kıyamaaammm sen daha süt kuzususun 😂😂 yavrum benim, ablan niyetine tavsiyede bulunayım sana, hiiiiiççç buralara girip de bu ay da oldu mu olmadı mı diye kendini sıkma. Yaşın daha küçük hem de yeni evlisin. 🙈 Yani boşuna stres yapma canım benim. Tabii ki bu sadece bir tavsiye, karışmak değil yanlış anlama lütfen 🙏🏻 İnşallah hemencecik olur bebeğin 🤲🏻
Çok haklısın canım sanırım abartıyorum biraz dediklerine uyucam teşekkür ederim 😍

Tatlım sen yanlış yapmıssın gidecektin doktora cok başım ağrıyor ilaç alıcam günümün gectiğini farkettim ilaçta alamadım dersen hemen test yaparlar ablalarına sor sen bu işleri 😅😅

Doğru söylüyorsun 😂 Aslında daha sonra da sağlık ocağına gidip yaptırayım şu testi diye düşündüm. Sonra doktoruma ne dicem gidince o da kanda bakıcak diye vazgeçtim.

Doğru söylüyorsun 😂 Aslında daha sonra da sağlık ocağına gidip yaptırayım şu testi diye düşündüm. Sonra doktoruma ne dicem gidince o da kanda bakıcak diye vazgeçtim.
Cnm ben adet günü testte çift çizgiyi gördüm ama nasıl kötüyüm bas dönmesi halsizlik gercekten dayanamıyorum acile gittim benim basım dönüyor dedim Dr evlimisin dedi evet deyince hamilelik olabilir dedi acil kan testi istedi o arada bana serum yaptılar oh bir güzel yattım uyudum sonuç çıkana kadar 😅5 hafta olunca kese 7hafta olunca kalp atısı a gittim birdaha hiç baktırmadım beta hcg ye

:KK56:Kızlar selam ben haya adet olmadım bazilariniz biliyor lekelenme yaşamıştım 3gun eee hayla adet olamadigima gore 3 gun once yapilan test de negatif olduğuna göre tek bir aciklanasi var yunurta catlanis ve onun lekelenmesini yasadim
Sorum şu teshisim doğruysa lekelenmenin üzerinden 9 gün geçti sizce yarin sabah idrar yapsam çıkar mi bise varsa

Kızlar merhaba benim dün yumurtlama günümde takvime göre bugün sağ tarafımda bi ağrılanma batma hissediyorum yumurtlama ağrısı mı oluyor o

:KK56:Kızlar selam ben haya adet olmadım bazilariniz biliyor lekelenme yaşamıştım 3gun eee hayla adet olamadigima gore 3 gun once yapilan test de negatif olduğuna göre tek bir aciklanasi var yunurta catlanis ve onun lekelenmesini yasadim
Sorum şu teshisim doğruysa lekelenmenin üzerinden 9 gün geçti sizce yarin sabah idrar yapsam çıkar mi bise varsa
canım eğer yerleşme kanaması gibi bir şey olduysa sabahı beklemene gerek yok. bir yerde lekelenme bittikten 3 gün sonra test yaptığınızda sonucu görürsünüz diye okumuştum. senin 9 gün olmuş. ayrıca yine bu konuda bir arkadaş adetten 3 gün önce yaptığı testte negatifi görüp adet gecikmesinden sonraki 3. günde pozitifi görmüştü. merakta kaldıysan bugün idrarını biraz tutup yapabilirsin bence 😀

Merhaba kizlar yardımınıza ihtiyacım var yine 😐 ovulasyon testinde piki gördüm. Dün akşam ve bugün öğlen tekrar test yaptım hafif bir ton farkı var ama çatlama oldu mu olmadı mı anlamiyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen 😐

Eklentiler

• IMG20200511154331.webp
    IMG20200511154331.webp
    32 KB · Görüntüleme: 40
İdrarda En erken 12 günde çıkıyor diye okumuştum.

Merhaba arkadaşlar benimde adetimin gecikmesinin 3. Günü 2 gün önce uçuk pembe ve daha sonra açık kahve akintim gelmişti. Ben bu sabah dayanamadım eczaneye gittim 2 tane test aldım biri pahalı biri ucuz olanlardan idrar testimde çizgiler hemen oluştu gözlerime inanamadım sizce hamilemiyimdir okadar olumsuz şeyler okudum ki ister istemez acaba diyorum?1 senelik evliyim bunun 10 ayi vajunusmusla ugrasmamla gecti yaşim 33 ve cok istiyoruz Yarın doktora gideceğim nolur dua edin 🙏

Eklentiler

• 20200511_101743.webp
    20200511_101743.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 58
  • 20200511_101739.webp
    20200511_101739.webp
    7 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba arkadaşlar benimde adetimin gecikmesinin 3. Günü 2 gün önce uçuk pembe ve daha sonra açık kahve akintim gelmişti. Ben bu sabah dayanamadım eczaneye gittim 2 tane test aldım biri pahalı biri ucuz olanlardan idrar testimde çizgiler hemen oluştu gözlerime inanamadım sizce hamilemiyimdir okadar olumsuz şeyler okudum ki ister istemez acaba diyorum?1 senelik evliyim bunun 10 ayi vajunusmusla ugrasmamla gecti yaşim 33 ve cok istiyoruz Yarın doktora gideceğim nolur dua edin 🙏
Var işte 😍 Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler🙏. Aynı yaştayız inşallah ben de bu çizgileri görürüm bir an önce.

Kızlaaaar ben geldim :halay:
Neden ban yedim anlamadım ama galiba Azze Azze yine gitmiş oy oy valla bulaşmamak lazım bu tarz gelenlere olan bize oluyor :KK12:
Seninle birlikte bir sürü insan banlandi canım inşallah bu ay iyi olur senin için incir ve havuç yumurtalara iyi geliyor diyorlar ama bilmiyorum canım denemedim hiç.

Bu arada yeni bat 5 haziran.. Haziran ayı inşallah olur ya :dua: ben de atayım buraya çift çizgili gebelik testleri. :KK51: bir de canlar ben bu ay önce Bi soğan suyu yapayım on gün onu içeyim Bi içimi temizlesin diyorum. Bunun harici önereceğiniz bir şeyler var mı canlarım?
Youtube da bi bayanın videosu vardı ben onu izledikten sonra çakşır kökü suyu ve keçiboynuzu pekmezi aldım yumurtlama döneminden 2 3 gün önce başlayıp bitene kadar kullandık en cokta caksir kokunu eşime icirdim yemeklerden önce 😂

Youtube da bi bayanın videosu vardı ben onu izledikten sonra çakşır kökü suyu ve keçiboynuzu pekmezi aldım yumurtlama döneminden 2 3 gün önce başlayıp bitene kadar kullandık en cokta caksir kokunu eşime icirdim yemeklerden önce 😂
Eşim için Bi macun ve keçiboynuzu özü aldım onları kullandı bu ay full canım bitter çikolata Türk kahvesi ile ama yine de nasip olmadı. Ben daha çok kendim için kullanabileceğim şeyler istiyorum.

Buarada bitene kadar derken çakşır kökü suyunu değil yumurtlama dönemi bitene kadar :)) Soğan kürünü herkes önermiyor miyom kist vs varsa diye ama iyice araştırmak lazım. Bence çakşır kökünü deneyin sperm sayısını ve kalitesini acayip artırıyormuş. Biz akşamları da meyve (özellikle muz portakal) ve ceviz tükettik canım ve cok şükür çift çizgiyi gördüm darısı size inşallah 🙏

Back
X