Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada yeni bat 5 haziran.. Haziran ayı inşallah olur ya :dua: ben de atayım buraya çift çizgili gebelik testleri. :KK51: bir de canlar ben bu ay önce Bi soğan suyu yapayım on gün onu içeyim Bi içimi temizlesin diyorum. Bunun harici önereceğiniz bir şeyler var mı canlarım?
canım soğan prolaktin yükseltiyor diyorlar ama iyice bir araştır istersen. forumda bir konuda okumuştum. prolaktin değerin yüksekse soğan, incir, havuç uzak dur derim ☺

Buarada bitene kadar derken çakşır kökü suyunu değil yumurtlama dönemi bitene kadar :)) Soğan kürünü herkes önermiyor miyom kist vs varsa diye ama iyice araştırmak lazım. Bence çakşır kökünü deneyin sperm sayısını ve kalitesini acayip artırıyormuş. Biz akşamları da meyve (özellikle muz portakal) ve ceviz tükettik canım ve cok şükür çift çizgiyi gördüm darısı size inşallah 🙏
Pko hastasıyım soğan kürü öneriliyor ama haftaya randevum var Bi sorayım doktor a yine. Sağol canım benim hayırlı uğurlu olsun sana da, inşallah bize de dua et 🤲 ❤️

canım soğan prolaktin yükseltiyor diyorlar ama iyice bir araştır istersen. forumda bir konuda okumuştum. prolaktin değerin yüksekse soğan, incir, havuç uzak dur derim ☺
İncir havuç kürü prolaktin yükseltici onu biliyorum da soğan ı bilmiyordum da. Olmadı haftaya doktor a gitcem ya Bi bakılsın hormon a öyle başlarım kuzum çok sağol ❤️

Kızlar adetin 11. Günündeyim adet ağrısı gibi bir ağrı var kasıklarda sebebi ne ola ki ya 🧐

Merhaba kizlar yardımınıza ihtiyacım var yine 😐 ovulasyon testinde piki gördüm. Dün akşam ve bugün öğlen tekrar test yaptım hafif bir ton farkı var ama çatlama oldu mu olmadı mı anlamiyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen 😐
Bence olmuş canim diğerine gore biraz daha silik çünkü ama sen yarin aynı saatte bir daha yap bence biraz daha siliklesirse kesin çatlama olmuştur 🤗

Kızlar adetin 11. Günündeyim adet ağrısı gibi bir ağrı var kasıklarda sebebi ne ola ki ya 🧐
Yumurtlama olabilir daha önce olmuyor muydu yumurtlama dönemlerinde. Ya da üşüttün mü acaba

Ya doktor a bu prolaktin, Progestan lh faln hepsine bakması için ne demem gerek genel hormon testi mi yoksa gebelik düşünüyorum bu yüzden hormon testi mi??

Merhaba arkadaşlar benimde adetimin gecikmesinin 3. Günü 2 gün önce uçuk pembe ve daha sonra açık kahve akintim gelmişti. Ben bu sabah dayanamadım eczaneye gittim 2 tane test aldım biri pahalı biri ucuz olanlardan idrar testimde çizgiler hemen oluştu gözlerime inanamadım sizce hamilemiyimdir okadar olumsuz şeyler okudum ki ister istemez acaba diyorum?1 senelik evliyim bunun 10 ayi vajunusmusla ugrasmamla gecti yaşim 33 ve cok istiyoruz Yarın doktora gideceğim nolur dua edin 🙏
Çocuk sana göz kırpıyor daha ne cıksın ay cok sevindim maşallah hamileler artıyor hayırlı olsun canım içini rahat tut 😅😂💃

Bence olmuş canim diğerine gore biraz daha silik çünkü ama sen yarin aynı saatte bir daha yap bence biraz daha siliklesirse kesin çatlama olmuştur 🤗
Değil mi ya bana da öyle geldi ama emin olamadım. Akşam ve yarın bir daha yapayım bakalım fark olacak mı 😃 çok teşekkür ederim canım 🤗

Bu arada yeni bat 5 haziran.. Haziran ayı inşallah olur ya :dua: ben de atayım buraya çift çizgili gebelik testleri. :KK51: bir de canlar ben bu ay önce Bi soğan suyu yapayım on gün onu içeyim Bi içimi temizlesin diyorum. Bunun harici önereceğiniz bir şeyler var mı canlarım?
Ben hayıtı cok duydum ya hiç denedin mi cnm bir araştır istersen

Merhaba arkadaşlar benimde adetimin gecikmesinin 3. Günü 2 gün önce uçuk pembe ve daha sonra açık kahve akintim gelmişti. Ben bu sabah dayanamadım eczaneye gittim 2 tane test aldım biri pahalı biri ucuz olanlardan idrar testimde çizgiler hemen oluştu gözlerime inanamadım sizce hamilemiyimdir okadar olumsuz şeyler okudum ki ister istemez acaba diyorum?1 senelik evliyim bunun 10 ayi vajunusmusla ugrasmamla gecti yaşim 33 ve cok istiyoruz Yarın doktora gideceğim nolur dua edin 🙏
Hayırlı olsun canım hamilesin, Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah :dua: :anneadayı:

Kızlaaaar ben geldim :halay:
Neden ban yedim anlamadım ama galiba Azze Azze yine gitmiş oy oy valla bulaşmamak lazım bu tarz gelenlere olan bize oluyor :KK12:
Aynen canım hep birlikte banlandınız o kişi yüzünden bundan sonra cevap vermek yok birbirimize sürekli uyarıda bulunalım gaza gelirsek :KK48:

Back
X