- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
Bu sefer iyi sonuç alacaksın bebeğin seninle olacak hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin6 yıldır istiyorum ama gebeliklerim hep kötü sonuç claniyor kaybediyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sefer iyi sonuç alacaksın bebeğin seninle olacak hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin6 yıldır istiyorum ama gebeliklerim hep kötü sonuç claniyor kaybediyorum![]()
Canim sen ne yaptin çıktı mı sonucunKuzum ben daha şimdi gidiyorum yoldayım![]()
Amin canım inşallahBu sefer iyi sonuç alacaksın bebeğin seninle olacak hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin
Çocuk sana göz kırpıyor daha ne cıksın ay cok sevindim maşallah hamileler artıyor hayırlı olsun canım içini rahat tut![]()
Kızlaaaar cok sağolun amin inşallahHayırlı olsun canım hamilesin, Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
![]()
Hayırlı olsn canımmmmKızlaaaar cok sağolun amin inşallahRabbim isteyen herkese versinnnnnnnnnn
Evet ben de merak ediyorum bu konuyu ve doğum paketi olayınıkızlar sağlık sigortası yaptıran var mı aranızda
Canım, gebelik düşünüyorum ben de. Hatta salla. Yüksek düşük değerlerim var filan diye ki baksınlar. Bakmıyorlar bazenYa doktor a bu prolaktin, Progestan lh faln hepsine bakması için ne demem gerek genel hormon testi mi yoksa gebelik düşünüyorum bu yüzden hormon testi mi??
Tebrik ederim canımBen dün akşamüstü yaptığım testi sabah ilk idrarda tekrarladım sanırım hamileyim![]()
Tebrik ederim. Gözün aydın.Merhaba arkadaşlar benimde adetimin gecikmesinin 3. Günü 2 gün önce uçuk pembe ve daha sonra açık kahve akintim gelmişti. Ben bu sabah dayanamadım eczaneye gittim 2 tane test aldım biri pahalı biri ucuz olanlardan idrar testimde çizgiler hemen oluştu gözlerime inanamadım sizce hamilemiyimdir okadar olumsuz şeyler okudum ki ister istemez acaba diyorum?1 senelik evliyim bunun 10 ayi vajunusmusla ugrasmamla gecti yaşim 33 ve cok istiyoruz Yarın doktora gideceğim nolur dua edin![]()
Çıktı kuzum 238.7Canim sen ne yaptin çıktı mı sonucun
Çok güzel, sağlıcakla gelsin inşallahÇıktı kuzum 238.7
2 hafta sonra tekrar gel ultrason bakalım dedi allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlere inşallah![]()
Sağolasın kuzumÇok güzel, sağlıcakla gelsin inşallah![]()
Bu arada idrar tahlili de istedim temiz çıktı şükür ama troidin biraz yavaş çalışıyor çok değil ama bir daha bakalım dedi birde şeker çıktı o da çok yüksek değil ama bir dahaki gittiğimde bunlara tekrar bakıcak duruma göre ilaç vericekCanim sen ne yaptin çıktı mı sonucun
Canım benim eşimin var özel sağlık sigortası ondan yararlanıyorum doğumu da içeriyormuş sorduk dakızlar sağlık sigortası yaptıran var mı aranızda
Beni göğüslerim hafiften acımaya başladı canım sende var mı değişiklik bu arada hala akıntım yokCanim sen ne yaptin çıktı mı sonucun
Canııııımm tebrik ederim allah tamamına erdirsin sağlıcakla al kucağına inşallahBen dün akşamüstü yaptığım testi sabah ilk idrarda tekrarladım sanırım hamileyim![]()