Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada idrar tahlili de istedim temiz çıktı şükür ama troidin biraz yavaş çalışıyor çok değil ama bir daha bakalım dedi birde şeker çıktı o da çok yüksek değil ama bir dahaki gittiğimde bunlara tekrar bakıcak duruma göre ilaç vericek
Canım tirodine dikkat et doktora gidene kadar iyot içeren besinlerle sağlıklı beslen balık, yumurta ıspanak falan tüket normal değerlere inmiş olur o zamana kadar, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :dua: değerinde çok güzel maşallah:KK68:

Canım tirodine dikkat et doktora gidene kadar iyot içeren besinlerle sağlıklı beslen balık, yumurta ıspanak falan tüket normal değerlere inmiş olur o zamana kadar, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :dua: değerinde çok güzel maşallah:KK68:
3.5 çıktı troit kuzum 2.5 in üzerinde olmasını istemiyorlarmış hamilelerde

Kızlar benim de ovulasyon dönemi şimdi belimde göğüslerde ve kasıklrda ağrı var. 2 güne bir değerlendiriyoruz . Testi en erken ne zaman yapmalıyım sizce

3.5 çıktı troit kuzum 2.5 in üzerinde olmasını istemiyorlarmış hamilelerde
Aynen canım benim 5 e çıkmıştı bir dönem sonra ilaçla düşürdük şimdi iyi gibi ama dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime yüksek olunca hem gebeliğe engel oluyormus hem de düşüğe neden olabiliyormus Allah korusun dikkat etmek lazım

Aynen canım benim 5 e çıkmıştı bir dönem sonra ilaçla düşürdük şimdi iyi gibi ama dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime yüksek olunca hem gebeliğe engel oluyormus hem de düşüğe neden olabiliyormus Allah korusun dikkat etmek lazım
Ya ilaç yazmadı 2 haftaya kadar bebekte sıkıntı olur mu

Canım, gebelik düşünüyorum ben de. Hatta salla. Yüksek düşük değerlerim var filan diye ki baksınlar. Bakmıyorlar bazen
Ne yüksek ne düşük derse kalırım kız yalanım çıkarsa :KK48: ayrıca amh de isteyecem şu yumurta rezervi testi mi neymiş inşalah yapar ya bazı doktor ukale oluyor ben gerekn tahlilleri istedim diyiveriyo bakalım nasıl Bi doktor denk gelecek :KK51:

Hayıt kadınlar için cnm, ben de bu ay eşime her ihtimale karsı çaksır suyu ve çoban çökerten suyu aldım
Allah ım daha neler duyacağız ya şunlara hiç gerek olmadan olsa keşke ya. Çünkü her otun da bir zararı var. Ben de karaciğer de sorunlu bitkisel kürler çok zararlı diye yapamıyorum bari Bi soğan kürü incir kürü yapayım dedim o da prolaktin yükseltiyomuş. En iyisi Bi şey yapmadan beklemek mi bilemedim :KK51: çoban çökerten ne kuzum?

Allah ım daha neler duyacağız ya şunlara hiç gerek olmadan olsa keşke ya. Çünkü her otun da bir zararı var. Ben de karaciğer de sorunlu bitkisel kürler çok zararlı diye yapamıyorum bari Bi soğan kürü incir kürü yapayım dedim o da prolaktin yükseltiyomuş. En iyisi Bi şey yapmadan beklemek mi bilemedim :KK51: çoban çökerten ne kuzum?
Saoğan kürü hariç hepsını denedim ben 🙈 cok sükür hormonlarla ilgili sıkıntı cıkmadı hıc.

Çoban çökerten spermler için faydalıymıs beralife sayfasına sormustum çaksır ve bunu onerdıler birini sabah birini akşam içirıyorum

Ya ilaç yazmadı 2 haftaya kadar bebekte sıkıntı olur mu
yok canım 3.5 olduğu için yazmamıştır onu besinlerle dengelersin zaten haftada en az 2 kez balık tüketmen gerek bebiş için folik asit verdimi bazı folik asitlerde iyottta oluyor

Bu arada idrar tahlili de istedim temiz çıktı şükür ama troidin biraz yavaş çalışıyor çok değil ama bir daha bakalım dedi birde şeker çıktı o da çok yüksek değil ama bir dahaki gittiğimde bunlara tekrar bakıcak duruma göre ilaç vericek
Benim idrarda wbc yüksek çıktı sınırın üstünde doktor normal dedi bol su iç iç camasirini utuleyerek giy filan dedi bakalım ne olacak

Beni göğüslerim hafiften acımaya başladı canım sende var mı değişiklik bu arada hala akıntım yok
Canım akintin hep mi yoktu yeni mi başladı benimde 2 gün once ye kadar akintim beyaz di kesildi sadece elimi sürünce oraya çok az beyaz süt gibi geliyo birazda su gibi renksiz geliyo peceteye filan bazen çok az bazen hic gelmiyor.bugun yumurtlamanin 10.günü

yok canım 3.5 olduğu için yazmamıştır onu besinlerle dengelersin zaten haftada en az 2 kez balık tüketmen gerek bebiş için folik asit verdimi bazı folik asitlerde iyottta oluyor
Ben çocuk düşüncesinden beri kullanıyorum canım folik asit 4. Aydayım aynen iyot var benimkinde folaktive kullanıyorum

Ben çocuk düşüncesinden beri kullanıyorum canım folik asit 4. Aydayım aynen iyot var benimkinde folaktive kullanıyorum
Tamam o zaman canım oradan da alıyorsun iyotu yemene içmene de dikkat edersen 2 lere gelir TSH ın . Bir de stres de yapma streste arttırıyor huzurlu bir şekilde bebişinin keseyi görmeyi bekle :KK68:

M Mom42 canım bizim batlar aynı ben hala test yapmadım sen erken gebelik testi mi yaptın nasıl anladın belirti varmıydı
Buarada hayırlı olsun:anneadayı: sağlıkla kucağına almaya nasip etsin Allah

Back
X