Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A aselce sende durumlar nasıl?
Ben bu ay pik dahıl sonrakı 2 gunu degerlendırdım ama ses seda yok bu arada bısey soracagım benım pik 16. Gunde oldu pikten sonrakı 14. Gun mu gelıyor regl eger oyle ıse daha 3 gun var regl e ama bugun ıdrar testi yaptım negatıftı bılmıyorum olumsuz gıbı gelıyor hayırlısı

Ben bu ay pik dahıl sonrakı 2 gunu degerlendırdım ama ses seda yok bu arada bısey soracagım benım pik 16. Gunde oldu pikten sonrakı 14. Gun mu gelıyor regl eger oyle ıse daha 3 gun var regl e ama bugun ıdrar testi yaptım negatıftı bılmıyorum olumsuz gıbı gelıyor hayırlısı
Hayırlısı olsun canım

Bizim batlar aynıymış, benim de yumurtlama takvime göre 2 gün geç oldu, bat da 15 mayıs mı oldu yani :KK43: Ağrım var hic 15ine kalacak gibi durmuyor

M Mom42 canım bizim batlar aynı ben hala test yapmadım sen erken gebelik testi mi yaptın nasıl anladın belirti varmıydı
Buarada hayırlı olsun:anneadayı: sağlıkla kucağına almaya nasip etsin Allah
Sağol canım benim 🙏 ben yumurtlamanın 11. Günü perşembe öylesine test yaptım kabızlık ve suratımda sivilcelenme vardı silik çizgi çıktı hemen arkasına erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı hastaneye gittim kan verdim 28 çıktı doktor pazartesi tekrar ver bi bakalım artışa dedi bugün verdim 238.7 çıktı canım🙏

Canım akintin hep mi yoktu yeni mi başladı benimde 2 gün once ye kadar akintim beyaz di kesildi sadece elimi sürünce oraya çok az beyaz süt gibi geliyo birazda su gibi renksiz geliyo peceteye filan bazen çok az bazen hic gelmiyor.bugun yumurtlamanin 10.günü
Canım benim yumurtlamadan sonra az az sarı akıntı oldu iki gün sonra kesildi peçeteyle silince geliyordu ve rengi sarıydı sonra o da kesildi şuan hiç yok akıntım sarı gelince acaba enfeksiyon mu var dedim ama normal çıktı idrar 🙏

Sağol canım benim 🙏 ben yumurtlamanın 11. Günü perşembe öylesine test yaptım kabızlık ve suratımda sivilcelenme vardı silik çizgi çıktı hemen arkasına erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı hastaneye gittim kan verdim 28 çıktı doktor pazartesi tekrar ver bi bakalım artışa dedi bugün verdim 238.7 çıktı canım🙏
Maşallah çok güzel artmış :nazar: Tebrik ediyorum darısı başımıza :KK36::dua:

Yaaaa çok sevindim darısı bize inşallah 💖

Canım bence denemelisin ben bu ay ilk kez denedim ve hamile kaldım çok şükür tavsiye ederim
Hangi marka kullandın hiç kullanmadım da ben henüz 2 aylık evliyim ilk defa bu ay yumurtalaama gününde ve sonrasında değerlendik ilk ay ilişki olmuyordu vajinismus gibi

Hiç denemedim canım ben mi eşim mi kullanacak ki?
canım ben hayıt kürü yaptım 2 ay, vesile olmadı bende. ama hayıt prolaktin düşürüyor. onu biliyorum 😁
Ne yüksek ne düşük derse kalırım kız yalanım çıkarsa :KK48: ayrıca amh de isteyecem şu yumurta rezervi testi mi neymiş inşalah yapar ya bazı doktor ukale oluyor ben gerekn tahlilleri istedim diyiveriyo bakalım nasıl Bi doktor denk gelecek :KK51:
sen de haklısın. benden de hiç amh bakılmadı, belki de yumurtalıklar güzel geldi doktorların gözüne gerek görmedi. ben endokrinolojiye gitmeyi düşünüyorum. ona diyeceğim, 2 yıldır bebek istiyorum olmuyor. benim eşimin tüm hormonlarına, tüm kanlarına bak diye 😂

Bizim batlar aynıymış, benim de yumurtlama takvime göre 2 gün geç oldu, bat da 15 mayıs mı oldu yani :KK43: Ağrım var hic 15ine kalacak gibi durmuyor
Evet 16. Gun mu oldu senınde oyle olunca 2 gun gec sarkıyor dıye bılıyorum yanı pik ustune 14gun gecmesı gerekıyor dıye bılıyorum ama tabı herkesın fızyolojı farklı belkı 1 2 gun oynar ınsallah gelmez canım senınde benımde hayırlısı

Evet 16. Gun mu oldu senınde oyle olunca 2 gun gec sarkıyor dıye bılıyorum yanı pik ustune 14gun gecmesı gerekıyor dıye bılıyorum ama tabı herkesın fızyolojı farklı belkı 1 2 gun oynar ınsallah gelmez canım senınde benımde hayırlısı
Daha gec oldu benim donguler daha uzun cunku, bakalım hayırlısı olsun insallah gelmez :110:

Hangi marka kullandın hiç kullanmadım da ben henüz 2 aylık evliyim ilk defa bu ay yumurtalaama gününde ve sonrasında değerlendik ilk ay ilişki olmuyordu vajinismus gibi
Laboquıck kullandım canım ve çok memnun kaldım yumurtlamayı da çatlamayı da net gösterdi tavsiye ederim bu arada çekinme hiç istediğini sor kafana takılan olursa😘

Laboquıck kullandım canım ve çok memnun kaldım yumurtlamayı da çatlamayı da net gösterdi tavsiye ederim bu arada çekinme hiç istediğini sor kafana takılan olursa😘
Adete kaldı 2 ozaman eğer olursam bende alayım diğer ay kullanayım çok teşekkür ederim

Kızlar herkese merhaba ovulasyon testlerime bakar mısınız sizce pik sayılır mı?

Eklentiler

• 20200511_201838.webp
    20200511_201838.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 60
canım ben hayıt kürü yaptım 2 ay, vesile olmadı bende. ama hayıt prolaktin düşürüyor. onu biliyorum 😁

sen de haklısın. benden de hiç amh bakılmadı, belki de yumurtalıklar güzel geldi doktorların gözüne gerek görmedi. ben endokrinolojiye gitmeyi düşünüyorum. ona diyeceğim, 2 yıldır bebek istiyorum olmuyor. benim eşimin tüm hormonlarına, tüm kanlarına bak diye 😂
Ben de bu haziran da olmazsa eşimi götürmeyi düşünüyorum ama virüs azalmazsa gitmez bekleyelim der ben eşimi tanırım tedbir sever :KK51: erkekler için endokrinoloji değil de üroloji ya da dahiliye daha uygun olmaz mı genel Bi kontrol için canım?

Back
X