Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Laboquıck kullandım canım ve çok memnun kaldım yumurtlamayı da çatlamayı da net gösterdi tavsiye ederim bu arada çekinme hiç istediğini sor kafana takılan olursa😘
Hangi günleri değerlendirdin. Ben de bu ay labaquick kullanıyorum. Bir iki güne yumurta olur bak bugünkünün resmini atayım sana bi bak

Eklentiler

• 8B1FBB28-8376-4DD1-9987-F35301C5FA52.webp
    8B1FBB28-8376-4DD1-9987-F35301C5FA52.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 29
Ay umarım öyledir ilk kez kullanıyorum heyecan yaptım teşekkür ederim kızlar 😊😊
Bugünü değerlendirmeyi unutma canım eğer varsa sıcak su torbasını ilişkiden sonra ayaklarına karnına beline ara ara yer değiştirerek koy ve en az yarım saat yat

Bugünü değerlendirmeyi unutma canım eğer varsa sıcak su torbasını ilişkiden sonra ayaklarına karnına beline ara ara yer değiştirerek koy ve en az yarım saat yat
Dün degerlendirmistim acaba bugün mu yoksa yarın mı diye düşünüyordum bende canım. Evet daha önce yazdıklarında görmüştüm sıcak su torbasını evde yok ama kendimi sıcak tutayım ilişki sonrasi. Bu arada okuyorum ben hep ama pek yazmıyorum sağlıklı problemsiz bir gebelik gecerirsin inşallah :KK200:

Hangi günleri değerlendirdin. Ben de bu ay labaquick kullanıyorum. Bir iki güne yumurta olur bak bugünkünün resmini atayım sana bi bak
Daha yumurtlamaya var canım valla şöyle söyleyim benim bu aydan ümidim yoktu çünkü sadece yumurtlamayı değerlendirebilmiştim diğer günler hiç olmadı ama tuttu allah nasip etti çok şükür o gün de sıcak su torbası olayını uyguladım bi yerde yazıyordu ve topikte uygulayıp hamile kaldığını söylemişti bende uyguladım bilmiyorum ne derece faydası oldu ama tuttu 🥰

Daha yumurtlamaya var canım valla şöyle söyleyim benim bu aydan ümidim yoktu çünkü sadece yumurtlamayı değerlendirebilmiştim diğer günler hiç olmadı ama tuttu allah nasip etti çok şükür o gün de sıcak su torbası olayını uyguladım bi yerde yazıyordu ve topikte uygulayıp hamile kaldığını söylemişti bende uyguladım bilmiyorum ne derece faydası oldu ama tuttu 🥰
Ben de o zaman yumurtlama zamanı sıcak su torbasını hazır tutayım bir iki güne gelir gibi dimi kuzum ☺️

Canim sicak su torbasi ne ise yariyorki bu arada Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah 🙏🙏🙏

Dün degerlendirmistim acaba bugün mu yoksa yarın mı diye düşünüyordum bende canım. Evet daha önce yazdıklarında görmüştüm sıcak su torbasını evde yok ama kendimi sıcak tutayım ilişki sonrasi. Bu arada okuyorum ben hep ama pek yazmıyorum sağlıklı problemsiz bir gebelik gecerirsin inşallah :KK200:
Dün olduysa bugün dur yarın yap canım spermler için de böylesi daha iyi . Eğer şişe varsa şişeye sıcak su koyup herhangi birşeyler sar kıyafet de olur öyle kullan kuzum valla ben de topikte birinden okudum o ay hamile kalmış ve ben de bu ay onu uyguladım öyle olunca belki vesile olur diye herkese söylüyorum canım .teşekkür ederim 😘😘

Canim sicak su torbasi ne ise yariyorki bu arada Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah 🙏🙏🙏
Sağol kuzum allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah 🙏 valla canım ben bunu uygulayıp o ay hamile kaldığını söyleyen bi bayanı okudum ben de uyguladım vesile o mudur bilmiyorum ama tuttu çok şükür .şöyle biraz araştırdım ben de ilişki sonrası ayağına karnına beline uyguladığın sıcaklık spermlerin yumurtaya daha hızlı ulaşmasını sağlıyormuş ve spermler sıcak etkiyle uyarılıp daha aktif hale geliyormuş

Sağol kuzum allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah 🙏 valla canım ben bunu uygulayıp o ay hamile kaldığını söyleyen bi bayanı okudum ben de uyguladım vesile o mudur bilmiyorum ama tuttu çok şükür .şöyle biraz araştırdım ben de ilişki sonrası ayağına karnına beline uyguladığın sıcaklık spermlerin yumurtaya daha hızlı ulaşmasını sağlıyormuş ve spermler sıcak etkiyle uyarılıp daha aktif hale geliyormuş
Ben de ayakları sıcak tutmak gerek diye okumuştum bir yerde. Ayağınızda çorapla ilişki yaşamak şansı arttırıyor diye duymuştum.

Bu sıcak su olayını bu ay ben de deneyecem ne gibi bir faydası varmış canım?
Kuzum spermlerin hızlı hareket edip yumurtaya sağlıklı bir şekilde ulaşmasını sağlıyor ve spermlerin hareketliliğini arttırıyor valla bende bi topikte okudum bayan hamile kaldığını söylemiş bende dedim deneyeyim çok şükür oldu inşallah darısı sizlerden bu güzel haberi duymakta🥰

Vay be bende uygulayim gecen hafta sali carsamba yumurtlama oldu degerlendirdim ardindan iki gun daha oldu dahada olmadi bugun israr ediyorum esime banamisin demiyor kaciyor benden hastayim halsizim diyor )) bunu bende deneyim cok saol hamileligin ben olmusum gibi mutlu oluyorum boyle haberler alinca Allahim saglikla versin canim 🙏🙏🙏

Vay be bende uygulayim gecen hafta sali carsamba yumurtlama oldu degerlendirdim ardindan iki gun daha oldu dahada olmadi bugun israr ediyorum esime banamisin demiyor kaciyor benden hastayim halsizim diyor )) bunu bende deneyim cok saol hamileligin ben olmusum gibi mutlu oluyorum boyle haberler alinca Allahim saglikla versin canim 🙏🙏🙏
Bence kesinlikle deneyin kuzum hatta ben biraz da bizim ev soğuktu ilişkiden sonraki 2-3 gün sıcak su torbasıyla gezdim hep karşıma ayaklarıma falan koydum sizde böyle bi kaç gün devam ettirin bence tutucak rahat olun ben inanıyorum çünkü hepiniz doğurganlığınızda sıkıntı olmayan sağlıklı insanlarsınız neden nasip olmadın ki kafanıza hiç takmayın benek düşüncesiyle de ilişkiye girmeyin görüceksiniz bakın olacak hep dua ediyorum hepinize 🙏

Back
X