Tabiki canımBenimkileride yorumlarmisin canim zahmet olmazsa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki canımBenimkileride yorumlarmisin canim zahmet olmazsa
Benim yumurtlama donemi gecti simdi torbayi kullansam bile ise yaramaz sankiBence kesinlikle deneyin kuzum hatta ben biraz da bizim ev soğuktu ilişkiden sonraki 2-3 gün sıcak su torbasıyla gezdim hep karşıma ayaklarıma falan koydum sizde böyle bi kaç gün devam ettirin bence tutucak rahat olun ben inanıyorum çünkü hepiniz doğurganlığınızda sıkıntı olmayan sağlıklı insanlarsınız neden nasip olmadın ki kafanıza hiç takmayın benek düşüncesiyle de ilişkiye girmeyin görüceksiniz bakın olacak hep dua ediyorum hepinize![]()
Ne zamandı canımBenim yumurtlama donemi gecti simdi torbayi kullansam bile ise yaramaz sanki
canım tam hormon başka yapan olur mu bilemedim, kan verme amaçlı gideriz diye düşündüm benBen de bu haziran da olmazsa eşimi götürmeyi düşünüyorum ama virüs azalmazsa gitmez bekleyelim der ben eşimi tanırım tedbir severerkekler için endokrinoloji değil de üroloji ya da dahiliye daha uygun olmaz mı genel Bi kontrol için canım?
Tabiki canım![]()
gecen hafta sali carsamba oldu yaNe zamandı canım
Görmedim bebeğim ama atarım sana valla sen yönlendir beniAynen kuzum sen at yine hergün ben yardımcı olurum benim testleri görmüşmüydün onlara da bakabilirsin
Evet aradan geçmiş bir kaç gün belki de tutmuştur canımgecen hafta sali carsamba oldu ya
Hadi insallah darisi artik bizlerin basinaEvet aradan geçmiş bir kaç gün belki de tutmuştur canım![]()
Bunlar benim testlerdi ama sen kafana ne takılırsa sor hiç çekinmeGörmedim bebeğim ama atarım sana valla sen yönlendir beni![]()
Ben sadece 26 sını değerlendirmiştim kuzum işteBunlar benim testlerdi ama sen kafana ne takılırsa sor hiç çekinme![]()
Canim bu da benim testler bi goz atarmisinBen sadece 26 sını değerlendirmiştim kuzum işte
Senin yumurtan bu ay çok güzel olgunlaşmış 3 gün sürmüş nerdeyseCanim bu da benim testler bi goz atarmisin
Benim şuan senin 25 nisandaki gibi sankiBunlar benim testlerdi ama sen kafana ne takılırsa sor hiç çekinme![]()
Canım o durum iyi gelişmekle mi alakalı yoksa çatlamamakla mı? Benim mesela 2 gün pik oldu ondan sonraki 3 4 gün bile aman aman silikleşmedi...Senin yumurtan bu ay çok güzel olgunlaşmış 3 gün sürmüş nerdeyse![]()
Kiz ciddimisin nerden anliyosun??? Ayy heyecan basti birden bu ucuncu ay denememiz daha yeniyiz biliyorum ama yasim geciyo artik. Ben 11.12.13.14 gunleri degerlendirdim iyi mi yaptik o gunleri?? Bide ben folbiol kullaniyorum ayrica gecen yazdan sebebi belli olmayan kalp ritip bozuklugum cikti onun icinde hap kullaniyorum yasim 34Senin yumurtan bu ay çok güzel olgunlaşmış 3 gün sürmüş nerdeyse![]()
İşte o yuzden bana çatlama olmadi gibi geliyor...zaten yarin adet bekliyorum tüm belirtiler mevcutPek anlamam ama gordugum kadariyla 14.15.16.17 pik olmus bilemedim
Gebelik testi yapsan simdi eger varsa madem yarin gelecek adetinİşte o yuzden bana çatlama olmadi gibi geliyor...zaten yarin adet bekliyorum tüm belirtiler mevcut