Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 18 mayıs canım maşallah ne cok belirtin varmış saydıklarının hepside gebelik belirtisi insallah gebelik vardır canım ilk korunmasız iliski olunca heyecan dorukta tabi ben 5 gün önce falan kan vermeye gitmistim 🤣🤣 gayet normal ama test yapayım deme bekle sabirla yoksa yapa yapa yıpranıyorsun benim gibi suan hic belirti aramadan regli gecikmesini beklersin, daha az yıpranman icin biraz daha sabret test yapma 🤗
Ya evet kesinlikle yapmicam daha önce doktora gitmiştik genel kontrol amaçlı bir problem olmadığını söylemişti regl tarihlerim de 1 gün bile şaşmaz ama dediğim gibi ben bu mide bulantısı vs. gibi belirtileri idrar yollarına veya enfeksiyona bağlıyorum bi kere olmuştum o zamn da aynı şeyler olmuştu beklentiye girmek yorar insanı gerçekten en azından bi 3-4 ay zaman vermeli sürece. 1 yıl normal diyolar ama bence 1 de çok fazla normal seyir için 😅

Bat’ı 17 mayıs olan birileri yok mu ya 😂 ben ilk defa deniyorum gebeliği yumurtlama dönemimi değerlendirdik daha önce de söylemiştim ama ya idrar yolları enfeksiyonuyum ya da gerçekten gebelik var. Regl öncesi ben mümkün değil yaşamam böyle şeyler, psikolojik falan asla değil beklentiye girmedim çünkü 🤔 Alt karın ve kasıklarda ağrı,batmalar,sürekli bi gaz problemi,ishal,iç kıyılması gibi mide bulantısı arada bi o da bugün başladı, ağzımda aşırı bi tükürük birikmesi var. Daha önce de metal tadı olmuştu o bi daha olmadı, Oruçluyum diye diyodum ama bugün oruçlu da değilim 😂 günüm gelene kadar test yapmicam ama çatlamak üzereyim 😂 ben ilk korunmasız ilişkiden kaynaklı enfeksiyon olabilceğinden de şüpheleniyorum Ama görcez bakalım 🤷🏻‍♀️😂
benim 17 mayıs canım ama yumurtlamam 7 mayıstı o yuzden henüz hiç belirti yok bende senin yumurtlaman ne zamandı inşallah Allah aratmadan verir

Bende bugün adet bekliyordum hala gelen giden yok...günlerdir ucunda ucunda dedim naza cekiyor 😀 hani belli bi günümde yokki gecikti diyeyeyim..
Bu siralar bazen 19 bazen 21 gun temiz kaliyodum...bugun mesela 21. Gün....ama daha önceleri 25 26 ya uzadığı da olmuştu. ..adet belirtisi dışında hiçbir hamilelik belirtim yok...kendimde bi farklilikta hissetmiyorum...sabah bi test yapsam mi dedim sonra bosver ziyan etme testi dedim...bekleyeyim bakalim biraz daha☺
Reglin düzenli degilse biraz da
Ya evet kesinlikle yapmicam daha önce doktora gitmiştik genel kontrol amaçlı bir problem olmadığını söylemişti regl tarihlerim de 1 gün bile şaşmaz ama dediğim gibi ben bu mide bulantısı vs. gibi belirtileri idrar yollarına veya enfeksiyona bağlıyorum bi kere olmuştum o zamn da aynı şeyler olmuştu beklentiye girmek yorar insanı gerçekten en azından bi 3-4 ay zaman vermeli sürece. 1 yıl normal diyolar ama bence 1 de çok fazla normal seyir için 😅
aynen 6. Ayda bir ne oluyor diye baktirmak lazim 1 yıl uzun geldigi icin ben de esimi göndermistim 6. Ayımızdaki onda sorun cıktı mesela o 1 yılı beklememek gerek

Kizlar selam, gebelik testinde sonradan çıkan çizginin bir anlamı yok kesin demi adete 6 gün var olsada çıkmaz diye düşünüp öylesine yapdim test çok diye.

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-12-19-07-27-219_com.tpas.color.camera.negative.effect.webp
    Screenshot_2020-05-12-19-07-27-219_com.tpas.color.camera.negative.effect.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 62
benim 17 mayıs canım ama yumurtlamam 7 mayıstı o yuzden henüz hiç belirti yok bende senin yumurtlaman ne zamandı inşallah Allah aratmadan verir
Benim 3 üydü canım takvime göre bi arkadaşımın tavsiyesiyle ovülasyon almıştım gün kaçırmamak için. 2 sinde ulaştı test elime yaptığımda öyle burda gördüklerim gibi kopkoyu bi renk değildi normaldi. Öyle pik falan olmadı yani. Ama arkadşaım da hamile kaldığı günü net biliyo o gün yaptığı ovülasyonu attı benimkiyle aynı herkeste kopkoyu çıkmazmış.belki de 2 sinden önce yumurtlama olmuştur bilmiyoruö tabi veya bu ay hiç yumurtlamadım belki de. Sonra 4 ünde komple kayboldu çizgi. Bi daha ilişki de olmadı test de yapmadım.bu ağrılar başlayınca acaba yumurtlama ağrısı mı dedim yaptım yine çok koyu olmayan çift çizgi çıktı sonra testler ziyan olmasın bi dahaki ay kullanırım dedi yapmadım bi daha ay çok uzun oldu 😂

Kızlar içimi bişey kapladı gerçekten çok umutlandım şuan Allahın izniyle yarın müjdeyi vereceğim sizede ❤️ Sonradan çıkan çizgiler memede herzamankinden farkli ağrı geciken adet hayali çizgiker bugünde ilk defa doktoe ben söylemeden kan tahlili istedi nolur rabbim heyacanımın sebebi bebeğim olsun çok istiyorum aşırı istiyorum, görümcem bu hafta doğum yapacsk birde Allah sağlıklı sıhhatli bağıslasın ama bende çok istiyorum p gün güzel haberi onlara vermeyi 😣

Kızlar içimi bişey kapladı gerçekten çok umutlandım şuan Allahın izniyle yarın müjdeyi vereceğim sizede ❤ Sonradan çıkan çizgiler memede herzamankinden farkli ağrı geciken adet hayali çizgiker bugünde ilk defa doktoe ben söylemeden kan tahlili istedi nolur rabbim heyacanımın sebebi bebeğim olsun çok istiyorum aşırı istiyorum, görümcem bu hafta doğum yapacsk birde Allah sağlıklı sıhhatli bağıslasın ama bende çok istiyorum p gün güzel haberi onlara vermeyi 😣
Insallah Allah bebeğini sana müjdeler canım çok icten yazmışsın, hamileyimm haberlerini alalım insallah :dua: :anneadayı: 💖

Benim 18 mayıs canım maşallah ne cok belirtin varmış saydıklarının hepside gebelik belirtisi insallah gebelik vardır canım ilk korunmasız iliski olunca heyecan dorukta tabi ben 5 gün önce falan kan vermeye gitmistim 🤣🤣 gayet normal ama test yapayım deme bekle sabirla yoksa yapa yapa yıpranıyorsun benim gibi suan hic belirti aramadan regli gecikmesini beklersin, daha az yıpranman icin biraz daha sabret test yapma 🤗
Aynı ben denediğimiz ilk 3 ay hep 5 gün önceden kan vermeye gittim. Sonra öğrendim beklemeyi ama hâlâ stresimi yenmeyi öğrenemedim.

Back
X