Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın nasılsınız, dün Doktora gittim 4+2 haftalıkmış bebeğim . Keseyi cook küçük gördü doktor ben göremedim ama hcg ve progesteron testi yaptırdı hcg 965 progesteron 15,17 cıktı yarın tekrar kan vericem sizce nasıl cıkmıs değerlerim?

Kızlar günaydın nasılsınız, dün Doktora gittim 4+2 haftalıkmış bebeğim . Keseyi cook küçük gördü doktor ben göremedim ama hcg ve progesteron testi yaptırdı hcg 965 progesteron 15,17 cıktı yarın tekrar kan vericem sizce nasıl cıkmıs değerlerim?
Çncelikle çok sevindim canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah🙏🙏 değerler gakkında bir şey diyemicem hiç bilmiyorum ama inşallah hakkında en güzeli olur

Çncelikle çok sevindim canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah🙏🙏 değerler gakkında bir şey diyemicem hiç bilmiyorum ama inşallah hakkında en güzeli olur
Cok teşekkür ederim canım yarın 2 katı artması gerekiyormuş bakalım bekliyorum ama progesteron hakkında bilgim yok doktor yuvalanma hormonu dedi ama kac olması gerekiyor ki 4 haftalık gebelikte hiç bilmiyorum

Cok teşekkür ederim canım yarın 2 katı artması gerekiyormuş bakalım bekliyorum ama progesteron hakkında bilgim yok doktor yuvalanma hormonu dedi ama kac olması gerekiyor ki 4 haftalık gebelikte hiç bilmiyorum
Öyle genel bi baktımda ilk zamanlar 11-90 arasında olmalı diye yqIypr. Senin o aralıkta belki progestan ilaç verir sana fikrim yok ama düşüncemi söylüyorum ☺️ Sen içini ferah tut sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Öyle genel bi baktımda ilk zamanlar 11-90 arasında olmalı diye yqIypr. Senin o aralıkta belki progestan ilaç verir sana fikrim yok ama düşüncemi söylüyorum ☺ Sen içini ferah tut sağlıkla kucağına alırsın inşallah
İnşallah canım cok sağol güzel düşüncülerin için ❤️🙏🏻

Sohrab Sohrab Sen bu kürleri iyi biliyorsun kürleri 21 gün mü devam etmeli yumurtlayinca bırakmalı mi
Kuzum aslanpencesi ıcın farklı tarıfler var, ben saracoglunun 21 gün kuralını uyguluyorum, bi de haftalık sogan suyu ile kaçjllanım varmıs.
İncir kürü yumurtlamaya kadar yapılıyor genelede kürler adetten yumurtlamaya kadar oluyor

Kızlar merhaba bende bu ay denedim ancak bi kimyasal gebeliğim var onda iken 2 hafta öncesi ağrı ve batmalarım başlamıştı tabi çok ağrım olmuştu ozaman şimdi 13 gün var ancak hiç belirti yok sanırım olmadı :)

Kızlar merhaba bende bu ay denedim ancak bi kimyasal gebeliğim var onda iken 2 hafta öncesi ağrı ve batmalarım başlamıştı tabi çok ağrım olmuştu ozaman şimdi 13 gün var ancak hiç belirti yok sanırım olmadı :)
Bu kadar umutsuz olma ya daha yeni yımurtlamıssın, belki daha şimdi döllenme ye çalısıyor yumurta, batmalar dollenmıs yumurta tüplerde ilerlerken baslayabılıyor diye biliyorum

Bu kadar umutsuz olma ya daha yeni yımurtlamıssın, belki daha şimdi döllenme ye çalısıyor yumurta, batmalar dollenmıs yumurta tüplerde ilerlerken baslayabılıyor diye biliyorum
Ben yumurtlama dönemimi takvimden takip ediyorum bir takvim 8 ini bir takvim 10 unu gösteriyordu döllenme zamanı da bir belirti vermez mi sence ?Bir tık bile yok :)

Bende pazar yaptim negatif aradan bi saat gecti silik çizgi belirdi sonra 2 gün boyunca işkence yaptim teste idrar damlattim o cizgi hic gitmedi bende bu ay olmadi gibi hissediyorum çünkü hic bi belirtim yok bakalim bi yanim yarin test yap diyo bi yanim bekle diyo
Bence hislerini dinleree ❤️

Her gün kan mi vermek gerekiyor ona gore yakın bi hastane seçeyim ozaman ? Ben ilk kan testimi bugün verdim sonuçlarım öğleden sonra çıkacak bakalım 🤔

Ben yumurtlama dönemimi takvimden takip ediyorum bir takvim 8 ini bir takvim 10 unu gösteriyordu döllenme zamanı da bir belirti vermez mi sence ?Bir tık bile yok :)
Vermez cnm, her insanda farklı oluyor kimi hamile oluyor 2 ayında bıle belırtı yasamıyor

Her gün kan mi vermek gerekiyor ona gore yakın bi hastane seçeyim ozaman ? Ben ilk kan testimi bugün verdim sonuçlarım öğleden sonra çıkacak bakalım 🤔
Canım cıkan sonuclarına göre doktor yönlendiriyor 2 gün arayla yapabilirsin doktor yönlendirirse

Vermez cnm, her insanda farklı oluyor kimi hamile oluyor 2 ayında bıle belırtı yasamıyor
Aslında haklısın cnm ilk hamileliğim anormaldi zaten çok ağrı yaşamıştım sonrada düştü hayırlısı olsun inşallah en doğru zamanda gelsin bakalım ilerleyen zamanda ne olacak .. geçen ay 26 sında olmuştum olursam 24 üne kadar hasta olurum bebek düşünmediğim aylar ne rahat geçiyor şuan zmn geçmiyor sanki:)

Aslında haklısın cnm ilk hamileliğim anormaldi zaten çok ağrı yaşamıştım sonrada düştü hayırlısı olsun inşallah en doğru zamanda gelsin bakalım ilerleyen zamanda ne olacak .. geçen ay 26 sında olmuştum olursam 24 üne kadar hasta olurum bebek düşünmediğim aylar ne rahat geçiyor şuan zmn geçmiyor sanki:)
Maalesef öyle, hele de su zamanlarda hiç geçmiyor.. Allahım tekrarını yasatmasin ınsallah Bı kere hamıle kalmıssınız yıne kalırsınız, benım gibi hıc kalmayanlar napsın 😔dua edın bana da

@hayathey @Zenna Butik alfa Butik alfa @sultanyksl kızlar batlarımız aynı gibi ne alemdesin iz beklemeye geçtiniz mi değerlendirmeye devam mı ben kararsızım hala değerlendirmek mi lazım bilemedim yumurtlama takip etmediğim için dönüm 25 gün
Canım bem telefon uygulamasındaki tarihe göre hareket ediyorum bu ay zaten ay başından beri gün aşırı ilişki yapıyorum. Bu haftayıda değerlendirip öyle beklemeye geçicem inşallah hayırlısı olur

Back
X