Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maalesef öyle, hele de su zamanlarda hiç geçmiyor.. Allahım tekrarını yasatmasin ınsallah Bı kere hamıle kalmıssınız yıne kalırsınız, benım gibi hıc kalmayanlar napsın 😔dua edın bana da
Hiç belli olmaz bu işler üzülmeyin Allah nasip eder veya etmez en hayırlısını o bilir belki bir daha kalamayacağım bunu bilemeyiz ki bende yaşımdan dolayı korkuyorum 34 yaşıma gireceğim yaşınız gençse endişe etmeyin nekadar zamandır deniyorsunuz inşşş Rabbim sağlıklı evlat hepimize nasip etsin onlara iyi bir anne olalım

Ben bu ovulasyon testlerinden hiçbişey anlamadım ya 🤷‍♀️ Ne oluyor şimdi anlayan var mı ?

Eklentiler

• EAF935BE-B7BB-453F-8D51-97281D10B296.webp
    EAF935BE-B7BB-453F-8D51-97281D10B296.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 45
Hiç belli olmaz bu işler üzülmeyin Allah nasip eder veya etmez en hayırlısını o bilir belki bir daha kalamayacağım bunu bilemeyiz ki bende yaşımdan dolayı korkuyorum 34 yaşıma gireceğim yaşınız gençse endişe etmeyin nekadar zamandır deniyorsunuz inşşş Rabbim sağlıklı evlat hepimize nasip etsin onlara iyi bir anne olalım
Yaşdan dolayı korkuyorum bende 30 yasındayım 2 yıldır ugrasıyoruz, kendı çabalarımız la, artık mudahele için basvurcam doktora

@hayathey Zenna Zenna @Butik alfa @sultanyksl kızlar batlarımız aynı gibi ne alemdesin iz beklemeye geçtiniz mi değerlendirmeye devam mı ben kararsızım hala değerlendirmek mi lazım bilemedim yumurtlama takip etmediğim için dönüm 25 gün
Canım bende değerlendirmiyorum test de yapmadım 3 gündür. Bende kararsızım aynı değerlendirmeye devam etmek mi iyi olur bilemedim aynı 🙄

Yaşdan dolayı korkuyorum bende 30 yasındayım 2 yıldır ugrasıyoruz, kendı çabalarımız la, artık mudahele için basvurcam doktora
Canım yaşın genç hiç kafanı takma ben inanıyorum ki olacak bebişin gerekiyorsa tüp bebek denersiniz elbet olur hiç üzülme yaşın çok genç çünkü bnm yaşımda geçmek üzere..

Canım bem telefon uygulamasındaki tarihe göre hareket ediyorum bu ay zaten ay başından beri gün aşırı ilişki yapıyorum. Bu haftayıda değerlendirip öyle beklemeye geçicem inşallah hayırlısı olur
İnşAllah cnm bende değerlendirelim bu haftayı bayrama müjde veririz inşallahh

Canım yaşın genç hiç kafanı takma ben inanıyorum ki olacak bebişin gerekiyorsa tüp bebek denersiniz elbet olur hiç üzülme yaşın çok genç çünkü bnm yaşımda geçmek üzere..
Menapoza kadar deneriz, yapacak bişey yok 🤷‍♀️

Bu arada kızlar rüyamda gebelik testi yapıyordum pozitif cıkıyordu filan o kadar güzel bi rüyaydı ki güzel uyandım bugün yani rabbim gerçeğini yaşatsa keşke vala 😌 bilinçaltı nasıl etkilendiyse rüyamızda hamileyiz 🤭

Menapoza kadar deneriz, yapacak bişey yok 🤷‍♀️
Çok haklısın menozpoza kadar deneriz umarım geç menopoza girerim ben evleneli 3 yıl olacak keşke ilk 2 yıl deneseymişim diyorum oda benim hatam oldu buyüzden kendime aşırı kızgnım çocuk hiç istememiştim ozmnlar ilk kimyasal gebeliğimden sonrada çok hastalandım doktor doktor gezmekten çocuk düşünmedim hala hastalığım bulunamadı ama bi denemek istedim olmaz diye düşünüyorum ama yinede hayırlısı demek ki bunda bi hayır var keşke çok daha genç evlenseydim ben hep 2 çocuğum olsun hayali kurdum artık çok zor :)

O zaman akşam iş başı yaparız 😂 bu ay hiç umutlanmıcam belirtide aramıcam olacak gibime gelmiyor 🥺 her ay belirti bulup umutlanıp hüsrana uğrayınca. Olsa da baya bir şaşırsak ya tam bayram hediyesi olacak 🙏
Bende oyle bu ay adetim 3 gün geçmeden test yapmicam Ya Sabır diyerek 😂😂

Çok haklısın menozpoza kadar deneriz umarım geç menopoza girerim ben evleneli 3 yıl olacak keşke ilk 2 yıl deneseymişim diyorum oda benim hatam oldu buyüzden kendime aşırı kızgnım çocuk hiç istememiştim ozmnlar ilk kimyasal gebeliğimden sonrada çok hastalandım doktor doktor gezmekten çocuk düşünmedim hala hastalığım bulunamadı ama bi denemek istedim olmaz diye düşünüyorum ama yinede hayırlısı demek ki bunda bi hayır var keşke çok daha genç evlenseydim ben hep 2 çocuğum olsun hayali kurdum artık çok zor :)
Arka arkaya doğurursun cnm ya da ikiz olur inşallah olumlu düşün hersey de bir hayır var

Back
X