Gel gel hepimiz burada dertNeyse döndüm sahalara![]()
evet işte o var ama en azından sahura yakın almaya çalış duşunuNiyetli olmasak bende oyle yapardim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel gel hepimiz burada dertNeyse döndüm sahalara![]()
evet işte o var ama en azından sahura yakın almaya çalış duşunuNiyetli olmasak bende oyle yapardim
Benim o şansımda yokGel gel hepimiz burada dert
evet işte o var ama en azından sahura yakın almaya çalış duşunu
Adet belirtilerimden baska birsey olmadi ama erken başladılar, simdi de midem bulanıyor ben iyice havaya girdimya hadi inşallah güzel haberlerle gelbelirtim var mıydı
Bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesinin içeriğinde hormon var çatlamayı gerçekleştirmek için. O hormon da hcg testini pozitif çıkarıyor maalesef. Belirli bir gün geçene kadar test yapmayın diyorlar çatlatma iğnesi vurulanlaracanım maksat güldürmek, rica ederim ☺☺☺
keşke olsa da vallahi havalara uçsak. ben bu Aralık ayında çatlatma iğnesi oldum. her yere yazıyorum. 14. güne kadar gebelik testleri pozitifti. 17. gün adet oldum. o yüzden çift çizgiyi görsem bile inanamam herhalde![]()
En büyük sıkıntı duş oluyor ciddenNiyetli olmasak bende oyle yapardim
yaa melindaaamm o kadar mutlu olurum kiiiAdet belirtilerimden baska birsey olmadi ama erken başladılar, simdi de midem bulanıyor ben iyice havaya girdimTest yaptırır yaptırmaz yazacağım
![]()
Evet ama 14. Güne dek de nasıl bu kadar kaldı vücudumda bilmiyorum. Neyse. Kısmet böyleymişBildiğim kadarıyla çatlatma iğnesinin içeriğinde hormon var çatlamayı gerçekleştirmek için. O hormon da hcg testini pozitif çıkarıyor maalesef. Belirli bir gün geçene kadar test yapmayın diyorlar çatlatma iğnesi vurulanlara
Neden eziyet ediyosun kendine bi saat bacaklar yukarda beklenir mi bi çok video yazı var internette bununla ilgili hiç bi faydası olmadığına ilişkin. 5 10 dk normal uzansan yeter.Kizlar iliskiden sonra bir saat ayaklar havada bekledikten sonra dusa giriyodum yanlismi yaptim ya???
Canım herkeste 11. Gün göstermeyebilir hcg idrara ne zaman geçerse ümidini kaybetme
Evet canım bayramdan sonra ya gel dedi ki zaten kadın sadece haftanın 3 günü var sonra ki hafta yok koronadan dolayı çalışma şeklide farklı artık bizim buradaCanım ne yaptın ultrason için şu gün gel falan dediler mi
Bende böyle düşünüyorum. 1 saat ve fazlası cok. 5-10 dk eşin duşa gider sen uzanırsın. Yani spermin bizim sandıgımızdam daha hızlı oldugunu söylüyolar.Neden eziyet ediyosun kendine bi saat bacaklar yukarda beklenir mi bi çok video yazı var internette bununla ilgili hiç bi faydası olmadığına ilişkin. 5 10 dk normal uzansan yeter.
yerleşme kanaması mı yaşıyosun yoksa :)Kızlar ben dün bir damla kan gördüm diye yazmıştım bugün bu saate kadar hiçbişi olmamıştı az önce yine peçeteye ilk açık pembe akıntı geldi bi 20 dk bekledim yine gittim bu sefer de kahverengiydi reglime daha 3 gün var ve benim günüm asla şaşmaz ben de panik yaptım bi 2-3 saat daha beklicem bakalım![]()
Ya benim gebelikte ilk denemem çok ona bel bağlamak istemiyorum ama böyle bişi daha önce hiç yaşamadım her şeyi geçtim reglim erken veya geç olmaz stresten erken mi oldum dicem şu ana kadar ped takma safhasına çoktan geçmiş olmam lazımdıyerleşme kanaması mı yaşıyosun yoksa :)
Bence yerleşme kanaması da olabilir. Dediklerine bakraktan :) adetine az kalmış zaten bekle bakalım. Ne güzel ilk denemede hamile kalmakYa benim gebelikte ilk denemem çok ona bel bağlamak istemiyorum ama böyle bişi daha önce hiç yaşamadım her şeyi geçtim reglim erken veya geç olmaz stresten erken mi oldum dicem şu ana kadar ped takma safhasına çoktan geçmiş olmam lazımdıAsla anlamıyorum