Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama döneminde kasiklarda agriniz oluyor mu? Benim sağ kasığımda hiç olmuyor ama sol tarafımda ciddi bir ağrı hissi oluyor her defasında. Neden sadece solda hissediyor olabilirim acaba?

Kızlar ovulasyon testleri dün ve bugün ekledim. Dün koyuydu bugün renk açılmış baya. Yumurtlama olmuş oluyor değil mi? Bundan sonra ovulasyon testi yapmama gerek var mı?
Yok kuzum daha çatlamamış çatlama yarına benim de aynı senin gibiydi testlerim ben çatladı sanıyordum da öyle olmuyormuş tamamen silikleşmesi gerekiyormuş silikleşende hala pembelik var ya o olmayacak yarına çatlama olmuş oluyor bak şöyle olması gerek

Eklentiler

• 69A2C299-5611-4674-9F01-D9687FE53CE2.webp
    69A2C299-5611-4674-9F01-D9687FE53CE2.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 32
Benım de sadece günlük pede bulsan hafıf sarımtrak bi akıntı var peceteye silince gelmiyor bile, acaba gebelik olmadı mı diye dusundum de, enfeksiyon olunca kokulu oluyor sanırım benımkı kokmuyo
Valla kuzum benim de o kadardı ve kokusuzdu bende o yüzden olmadı diye düşünüyordum ama öyle değilmiş şükür bence umut var 🙏🥰

yeniyim ben burada aranıza katılmaya geldim ismim elif anne olmasyı istiyorum

inşallah hepimizin dileklerini rabbim kabul eder inşallah hepimiz istediklerimize kavuşuruz allaha güveniyoruz o neylerse güzel eyler

Yumurtlama döneminde kasiklarda agriniz oluyor mu? Benim sağ kasığımda hiç olmuyor ama sol tarafımda ciddi bir ağrı hissi oluyor her defasında. Neden sadece solda hissediyor olabilirim acaba?
Canım benim de ağrım oluyo. Demekki senin sol yumurtan daha çabuk olgunlaşıyo. Onu kafana takma ben de de oluyor genelde tek taraflı ağrı

Evet oluyor adet sancısı gibi. Zaten adet belirtileriyle aynı hemen hemen. Tıpkı hamilelik belirtileri gibi. 😊

Kızlar 3. aya geldik evlilikte yaşım 22 bu ay korunmayı bıraktık ve bat günüm 14 mayısdı ama regl olmadım regl düzenli olur günü hiç şaşmazdı evde idrar testi yaptım negatif dün 1 günlük geçikme ile kan testi yaptım oda negatif ama vücudum da ki değişimlerin farkındayım gögüslerim şişmiş ve fazlasıyla acıyor buradan anladım bir değişiklik olduğunu ve regl olmayınca kesin hamilelik dedim dün hemşire bana dedi ki çok erken yaptırmışsın 1 hafta geçmesini bekleseydin 1 gün gecikme oldu ama şuan bile regl olabilirsin dedi erken davranmışsın dedi cuma gününe kadar bekleyeyim tekrar kan testi vermeyi düşünüyorum başından böyle bir durum geçen oldu mu ya da duyan kan testi negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen
Evet genellikle sağlıkçılar beklemek gerektiğini söylüyorlar. Bence de biraz daha beklemelisin. Olmazsa da üzülmemeye çalış. Hem yaşın genç hem yeni denemeye başlamışsın.

Kızlar bişey dicem sanırım yine troll bi arkadaşla karşı karşıyayız ban yiyip ayrı kalmamak adına cevap vermeyin 😂😂😂 kendi başını yesin takılsın öyle 😂😂
Önceki msj yazan olduğuna çok eminim. Ve kesinlikle kale almamak en iyisi. Kendi kendine konuşsun. Kimse cevap vermese daha iyi. Sonra ban yiyoruz.

Back
X