- 29 Haziran 2016
- 4.202
- 4.776
- 133
Allah akıl fikir versinnBen profiline girip şikayet ettim. Burda milletin derdi ne bunun derdi ne ?? Aklınca dalga geçiyo kekova![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah akıl fikir versinnBen profiline girip şikayet ettim. Burda milletin derdi ne bunun derdi ne ?? Aklınca dalga geçiyo kekova![]()
Ya inşallah bu gereksiz kişi yüzünden ban yemezsin
Amannnnn kuzuuu Allah korusunn cevap vermesin kimse yazar yazar gider
Teşekkür ederim canım cevap için haklısın hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinEvet genellikle sağlıkçılar beklemek gerektiğini söylüyorlar. Bence de biraz daha beklemelisin. Olmazsa da üzülmemeye çalış. Hem yaşın genç hem yeni denemeye başlamışsın.
Nerelerdeydin özlettinyeni denemeler için sabırlı olmalıyız çoğu yerde okudum
Kız sen hiç bulaşma sen bize lazımsın. Boş ver boş boş konuşsunNerelerdeydin özlettin
Canım ne durumdasın bugün bat. Belirtin var mı?Allah akıl fikir versinn
Haklısın canımKız sen hiç bulaşma sen bize lazımsın. Boş ver boş boş konuşsun
Sadece ovulasyon kullaniyorumhoşbuldummherhangi bir şey kullanıyor musunuz acabaa ovulasyon testii veya bitkisel bir şeyler
![]()
Benm ara kanamam oldu ya. Adetten yikanali 5 gün olmuştu daha tekrar kanamam oldi 4 gündür kanama yasyrm. Saçma sapan bişey oldu iyice sinir oldum orucu da doğru düzgün tutamadım. Ne zaman yumurtladm ben tam yumurtlamaya 2 gün vardı adet oldum tekrar. Şimdi normal adet tarihimde de adet olur muyum bilmyrm.
Valla aglaya aglaya dua ediyorum... hsyirlisi allahtaHep sarı alıntım vardı canım en başından beri allahtan Ümit kesilmez kuzum sen duanı et![]()
Kız sen hiç bulaşma sen bize lazımsın. Boş ver boş boş konuşsun
Simdi test yaptim.. hayal kirikligina ugramiyim diye ki zaten bunay hic ugrasmadim beklemiyordum zaten. 19 da adetim olacak test negatif cikti..Hep sarı alıntım vardı canım en başından beri allahtan Ümit kesilmez kuzum sen duanı et![]()
Üzüldüm. Hayırlısı olsun haziran ayına geçelim yavaş yavaş bence biz. Benim test de negatif regl den de 3 gün geçti ama umudum yok sanırım stress yaptım ondan böyle oldu. Haziran ayı Topic ine geçicem regl olunca.Yaptı negatif, sağol ilgilendiğin için canım.
Hemen kendini belli ediyo amaAzze sakın canım yazma şuna cevap alamayınca gider başka topiklere
Böyle cevapları yazıları robot gibi dediğin gibi hemen anlaşılıyorHemen kendini belli ediyo ama![]()