Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet mutlaka güzel şeyler çıkar gibi geliyoBaşka bir sefere elti ilişkilerinden bahsedelim o zaman![]()
Hamiş olmayla kafayı bozan var olur muNasılsın canlarım? Hamiş var mı?
Ahahahhaha olur tabii onlar benden ahhaahahaHamiş olmayla kafayı bozan var olur mu![]()
Selam canım iyilik nolsun sen nasılsın :) bugün topiğimizde hamile haberi yok durulduk mu nolduk bilmiyorumNasılsın canlarım? Hamiş var mı?
Ayy bence eltisine göre görümceden daha tehlikeli olabilirEvet mutlaka güzel şeyler çıkar gibi geliyo![]()
![]()
Retrolar yüzünden olabilirrrr. Bence haziran ayından itibaren artacakkk hamilelik haberleriiiSelam canım iyilik nolsun sen nasılsın :) bugün topiğimizde hamile haberi yok durulduk mu nolduk bilmiyorum![]()
Olabilir canımRetrolar yüzünden olabilirrrr. Bence haziran ayından itibaren artacakkk hamilelik haberleriii
Bat geldi test yok ama bol bol dua var. İnşallah diyoruz. Hamiş dolsun taşsın topik inşallahOlabilir canımses seda yok kimsede. Bat tarihi yakın olan arkadaşlarım ne alemdesiniz bizim sıra listede
bu emojiyle dolmasın mı ses verin
![]()
Ben de yarın test yapacam inşallah hamileyimdir.Olabilir canımses seda yok kimsede. Bat tarihi yakın olan arkadaşlarım ne alemdesiniz bizim sıra listede
bu emojiyle dolmasın mı ses verin
![]()
Amin inşallah canım ben de az önce duamı ettim bizlere de Salih bir evlat nasip etsinBat geldi test yok ama bol bol dua var. İnşallah diyoruz. Hamiş dolsun taşsın topik inşallah
Var mı belirtin canım ben bu ay belirti aramıcam dedim cidden belirtim de yok öyle şaşkın bir şekilde bekliyorumBen de yarın test yapacam inşallah hamileyimdir.![]()
Ay inşallah kuzumBen de yarın test yapacam inşallah hamileyimdir.![]()
Bat ne zamandı kuzumBen de yarın test yapacam inşallah hamileyimdir.![]()
Göğsüm çok ağrıyor, yatınca daha çok belim ağrıyor arada bir sol kasığım batıyor ama bunlar aynı zamanda adet belirtisi de. Bu ay Klomen kullandım çok istiyorum ama hayal kırıklığına uğramaktan da korkuyorum. Olmazsa rahim filmi çekilecem ama inşallah olmuştur.Var mı belirtin canım ben bu ay belirti aramıcam dedim cidden belirtim de yok öyle şaşkın bir şekilde bekliyorum
Bugün benim bat 16 Mayıs.Bat ne zamandı kuzum
İnşallah canımAyy hadi güzel haberler ver bize![]()