Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eltilerle görümceler çoğu zaman anlaşamıyorlar laf dalaşına giriyorlar

20 mayıs canım benim ki 6 mayısta yumurtlama oldu
ben de çok az şekilde akıntı oluyor şuan farkedebiliyim diye günlük ped takmadm siyah çamaşır giyiyorum ki görebileyim belki öyle anlarım diye ama reglime az kala böyle oldu ilk defa normalde günlük pedden de rahatlıkla anlayabiliyordum akıntı yoğunluğunu rengini falan

ben de çok az şekilde akıntı oluyor şuan farkedebiliyim diye günlük ped takmadm siyah çamaşır giyiyorum ki görebileyim belki öyle anlarım diye ama reglime az kala böyle oldu ilk defa normalde günlük pedden de rahatlıkla anlayabiliyordum akıntı yoğunluğunu rengini falan
Anladım canım teşekkür ederim 🤗

İnşallah canım bebiştir :dua: dediğin gibi bir belirtim yok peçeteye silince az bişey geliyor o kadar bel kasık hiç ağrım yok böyle olunca umutsuzlanıyorum ama senin anlattıkların geliyor bir an yine umutlanıyorum tuhaf bir haldeyim :KK43:
Ben seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde tek ilişki olmuştu sarı akıntı var falan demiştim bi arkadaş topikte hamile olduğunu yazmıştı tek ilişkiyle kalmış sarı akıntısı varmış falan sonra ona da dedim hatta sen böyle yazınca tekrar umutlandım diye o yüzden seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım sen duanı et allah elbet nasip edecek bir gün zamanı vardır🥰🥰🥰

Ben seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde tek ilişki olmuştu sarı akıntı var falan demiştim bi arkadaş topikte hamile olduğunu yazmıştı tek ilişkiyle kalmış sarı akıntısı varmış falan sonra ona da dedim hatta sen böyle yazınca tekrar umutlandım diye o yüzden seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım sen duanı et allah elbet nasip edecek bir gün zamanı vardır🥰🥰🥰
İnşallah canım senin gibi olur benim de :dua: :KK68:hep ediyorum etmediğim an bile yok benim gibi bekleyenlere de ediyorum Allah belki onlara ettiğim duamı kabul eder diye, en hayırlı vakitte gelecektir inşallah :dua::anne:

Canım günah değil mi ama belki çözemedi siteyi daha ben üzüldüm dalga geçmeyelim kimseyle lütfen burda hepimizin derdi belli
Kuzum bu troll çok kez farklı hesaplar açıp aynı yazı tarzıyla insanların dertleriyle dalga geçiyo. O yüzden bizim derdimiz

Back
X