- 30 Mart 2020
- 7.894
- 15.750
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha öyleyse bilmiyorum tabi hikayesini de bana yazıları masum geldi ne bilim canım iste kıyamadım amanKuzum bu troll çok kez farklı hesaplar açıp aynı yazı tarzıyla insanların dertleriyle dalga geçiyo. O yüzden bizim derdimiz
Hmm benim sarımsı değil gibi şeffaf beyaz tarzıKokusuz evet ama sarımsı bi akıntı yogun değil az ama
Yarın bi ovü testi yap bakalım belki içtiğin o bitki cayından yumurtlaman gecikmiştir şimdi olacaktırHmm benim sarımsı değil gibi şeffaf beyaz tarzı![]()
CanımsınHa öyleyse bilmiyorum tabi hikayesini de bana yazıları masum geldi ne bilim canım iste kıyamadım amanbende yeni üye olunca siteyi çözemediyse filan diye düşündüm yorumlarından
Belki de kuzum ya bıraktım o çayı yarın bi daha yapayım bakalım. Şimdi yapsam çıkmaz dimi ovu testYarın bi ovü testi yap bakalım belki içtiğin o bitki cayından yumurtlaman gecikmiştir şimdi olacaktır
iyiyiz kuzum biz de seni çok özledikKızlaaaar nasılsınız çok özledim sizi Bi uğrayım dedin![]()
Kız gitme sen boşver uğraşma şimdi ben batı kimle beklicemCanımsınyok o resmen dalga geçiyo insanların dertleriyle ben özelden alacam onun ifadesini
ama ban yicem işte
![]()
Benimde hassas olduğum nasıl belli ya üzüldüm hani kıza düşün ahahsh şuan pasif görünüyor zaten aman hiç cevaplamayın ban yiyorsanız da Bırakın ya değmezCanımsınyok o resmen dalga geçiyo insanların dertleriyle ben özelden alacam onun ifadesini
ama ban yicem işte
![]()
2 saattir sıvı almadıysan yap eğer testin yedekte varsa bi bak en azından tam koyu cıkmasada koyulaşma var mı anlarsınBelki de kuzum ya bıraktım o çayı yarın bi daha yapayım bakalım. Şimdi yapsam çıkmaz dimi ovu test
Canım hiç bir bilgim yok yardımcı olabilsem keşke ama sakin olmanı öneririm yumurtlama lekesi vs diyorlar kimisinde ilişki sonrası Bile oluyor telaşlanma simdi ona üzülme kötü düşünmeya kızlar, benim bir derdim var yaaa hooooffffff13 mayıs'ta yani adetin 20. günü yumurtam çatladı. biz o arada 2-3 günü değerlendirdik. son ilişkimizde 1 saate yakın yattım. duşa girdiğimde spermlerin kahveli bir akıntı içinde aktığını gördüm. o gün bugündür yani 3 gündür lekelenmem var. bazen pembe bazen koyu kahve... en son doktora şubat ayında gittim, kist, miyom, yara vs. hiçbir problem yoktu. ama geçen ay da böyle oldum ben. yumurtlamadan sonra lekelenmem bir başladı bir daha adete kadar çoğalarak ilerledi. neden olabilir sizce. çok üzgünüm ya. ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
![]()
Haziran ayında bekliyorum kuzum işteiyiyiz kuzum biz de seni çok özlediksen nasılsın
![]()
Ay daha yazmam zaten korktu bendenKız gitme sen boşver uğraşma şimdi ben batı kimle beklicem![]()
İlişki sırasında zorlama olmuş olabilir canım bide üst üste yapınca lekelenme görülür hala devam mı ediyor bak bakalım bikaç gün dinlendir kendiniya kızlar, benim bir derdim var yaaa hooooffffff13 mayıs'ta yani adetin 20. günü yumurtam çatladı. biz o arada 2-3 günü değerlendirdik. son ilişkimizde 1 saate yakın yattım. duşa girdiğimde spermlerin kahveli bir akıntı içinde aktığını gördüm. o gün bugündür yani 3 gündür lekelenmem var. bazen pembe bazen koyu kahve... en son doktora şubat ayında gittim, kist, miyom, yara vs. hiçbir problem yoktu. ama geçen ay da böyle oldum ben. yumurtlamadan sonra lekelenmem bir başladı bir daha adete kadar çoğalarak ilerledi. neden olabilir sizce. çok üzgünüm ya. ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
![]()
Dut bi yapayım2 saattir sıvı almadıysan yap eğer testin yedekte varsa bi bak en azından tam koyu cıkmasada koyulaşma var mı anlarsın
Yaa ağzından bal damlıyor. İnşallah öyledir. Bende öyle hissediyorum ama tabiki beynimiz acayip iyi yalancı belirtiler ürettiği için tamamen kaptırmak istemiyorum kendimi. Nasipte ne varsa görücez.Sen hamişmişsin gibi geliyooooo
Ben olsam yapardımAy daha yazmam zaten korktu bendenşimdi yapayım mı kuzu ovu test
Valla benim adet bı kaç gün geçti beyaz akışkan şeffaf akıntım var iç camasirimdan anlıyorum göğüslerim zaten iki haftadır çok hassas ama idrar testi yapıyorum negatif bir dahaki cuma Dr a gidicem malum yasak var randevu zor aldimOlabilir canımses seda yok kimsede. Bat tarihi yakın olan arkadaşlarım ne alemdesiniz bizim sıra listede
bu emojiyle dolmasın mı ses verin
![]()
canım yumurtlama kanamasını nette okudum, genelde çok kısa sürermiş. daha önce de 1 kez yumurtlama zamanı pembe akıntım oldu. resmen uçarak gittim doktora, problem yok, yumurtan çatlamış dedi. ama son 2 aydır bu şekilde başlayıp çoğalarak adete çeviriyor. yani ayın 15 günü kanlı/lekeli geziyorum. kocamla da yatamıyorum bu yüzden. korkuyorum çünkü. doktora da gidemiyorum. ilçemizde virüs çok yaygın değil ama bende astım var. riske girmek istemiyorum. kafayı sıyırıcam.Canım hiç bir bilgim yok yardımcı olabilsem keşke ama sakin olmanı öneririm yumurtlama lekesi vs diyorlar kimisinde ilişki sonrası Bile oluyor telaşlanma simdi ona üzülme kötü düşünme