- 29 Ağustos 2018
- 4.296
- 4.222
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnnde olmustu gece cok oluo karincalanma uyusma bacak cekmesi cok rahatsiz edice uyutmuo yanio fln insallah belirtidirKızlar ayak tabanımda bugün yanma ve karıncalanma batma var ilk defa bu kadar rahatsız edici yaşıyorum ateş gibi dokununca belki havalar iyice sıcak ondan diyorum ama batma falanda olunca dedim erken belirti falan mı acaba![]()
CanımsınnYa seni yerimm göğüsler falan ne durumda❤❤
Sen doktora gidince inşallah hamiş haberini verirsinde bende umutlanırım o zamanBnnde olmustu gece cok oluo karincalanma uyusma bacak cekmesi cok rahatsiz edice uyutmuo yanio fln insallah belirtidir
Tesekkur ederim canim. Vajinal olarak aliyorum bende. Su an icin beklenekten baska care yok.. sanki zaman durdu daha 1 hafta varGeçmiş olsun canım. Progestan uyku, baş dönmesi en sık yan etkileri. Bendede çok uyku yapmıştı. Sen ağızdan mı alıyorsun yoksa vajinal mi. Çok etki yaptığın için ben ağızdan almıyordum
Belki annesine tutunuyodur minnoşCanımsınn❤ Gögüslerimde şişlik var ama artık ona belirti demiyorum çünkü her ay yumurtlamadan adete kadar onu yaşıyorum o beni kandıramaz artık
![]()
Ay insallah bnm 2 gundur cok kotu goguslerim sende aci cokmu azmi ? Kac gunun var adete koku vs belirtin varmi akinti flnSen doktora gidince inşallah hamiş haberini verirsinde bende umutlanırım o zaman![]()
Ay inşallah tutunsun yaBelki annesine tutunuyodur minnoştest ne zaman yapacaksın? Belki çarşamba erken gebelik testi yapsan çıkabilir
Adete 1 hafta var benim akıntıda koku yok ama arada cok az sarı akıntım oluyor hafif belki oructan susuz kalıyorum ondan mı acaba dedim, gögüslerimde sızlıyo dokununca özellikle ama bunu her ay yumurtlama baslayınca yasıyorum adet olana kadarAy insallah bnm 2 gundur cok kotu goguslerim sende aci cokmu azmi ? Kac gunun var adete koku vs belirtin varmi akinti fln
Canım bende akıntı genelde 3 gün falan sürüyor ve 3. Günü testte çatlamış gözüküyoKızlar bu yumurtlama akıntısından ne kadar sonra ilişki olmalı? Yumurtanın çatladıgını mı gösteriyo
Ayyy çarşambaya kadar da nasıl bekleyecek insannAy inşallah tutunsun yaBende aynen çarşamba yapmayı düşünüyorum, erken gebelik testi yapmam normal yaparım çünkü bi önceki gebeliğimde erken gebelik testinde çıkmadı normal testte çıktı ondan o teste inanmıyorum
![]()
Evet ya hele ben çok sabırsızımAyyy çarşambaya kadar da nasıl bekleyecek insann![]()
Ayy kıyamam ya ben de hiç test yok umudum da yok anca ağlayıp duruyomEvet ya hele ben çok sabırsızımOndan 10 tane test aldım şimdiden eğer sabredemez erken başlarsam bayramda testim olsun diye
![]()
Ağlama yaa. Rabbim sanada nasip etsin inşallah. Ümitsizlik olmaz.Ayy kıyamam ya ben de hiç test yok umudum da yok anca ağlayıp duruyom![]()
Bu şeffag akıntı mı 3 gün sürüyoCanım bende akıntı genelde 3 gün falan sürüyor ve 3. Günü testte çatlamış gözüküyo
Ne ağlamak mı?Ayy kıyamam ya ben de hiç test yok umudum da yok anca ağlayıp duruyom![]()
Kuzumm nasıl hissediyoorsunnAğlama yaa. Rabbim sanada nasip etsin inşallah. Ümitsizlik olmaz.
Bende aslında cok umutsuzum değerlendiremedim düzgün günleri ama işte tek ilişkiyle falan olanlar var geç öğrenmek istemiyorum bu pıhtılaşmadan dolayıda pişman olmayım sonra diye bi sürü test aldım ondan. Cok yoruldumda aslında ya sürekli her ay bunu planlayarak stres yapmaktan başka bişeye odaklanamıyorum resmen. bende de var o ağlama hali 3 gündürAyy kıyamam ya ben de hiç test yok umudum da yok anca ağlayıp duruyom![]()