Cok tewwkkür ederim cok tatlisin❤ hepimiz icim dua ediyorum valla ❤Sen olumlu bir sonuç al inşallah ❤ dua edeceğim senin için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tewwkkür ederim cok tatlisin❤ hepimiz icim dua ediyorum valla ❤Sen olumlu bir sonuç al inşallah ❤ dua edeceğim senin için
Stresten de erken olmuş olabilsin canım . Havalar birden değişti ondanda olabilir. Kanama nasıl pıhtılaşma varsa adet kanamasidir muhtemelen . Hala devam ediyor mu. Bazı kadınların da adet kanaması gibi oluyormuş . Yarın kesilirse hemen git bi test al . İnşallah hamilesindirKızlar benim bat 21 Mayıs ama bu gün kanamam başladı çok yoğun değil. Ama ped taktım. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi? Yoksa adet mi oluyorum. Daha erken ama
Kadunlarda her ay yumurtlams olacak diye birseyde yok hani o yüzden takilmayin. Ovulasyon her test oluyor clearblue dan almistim ben.onu kafana takma. sen normal yapilmasi gerkeen günlerde testi yapBende sadece 1 ay ovulasyon denedim ve hiç yumurtlama göremedim malesefhangi marka kullanıyorsunuz bende yeni almak istiyorum da
![]()
Tesekkur ederim canim. Vajinal olarak aliyorum bende. Su an icin beklenekten baska care yok.. sanki zaman durdu daha 1 hafta var. Aşılama mı seninde ?
O zaman regl olmanı mı beklemek lazım.Kuzum 5 yıldır hiç hamile kalmayıp iki ay ustuste kalmam nasıl büyük bir mucize olur ama değilim ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi var hem erken gebelik testi yaptım tertemiz tek çizgi
Ben ☝ çok sancılı bi sürecti anestezili iste doktorundanArkadaşlar aranızda daha önce rahim filmi çekilen var mı?
Ben ben benArkadaşlar aranızda daha önce rahim filmi çekilen var mı?
Benim kabızlık da var birdeCanım ben sabaha kadar tuvalette yımayy inşaallah o kadar çok istiyorum ki. Şu bayram gelipte geçemedi zaman hiç geçmiyor gibi geliyor bana aminn bu arada rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
burdaki arkadaslarimizda nasip etsin inşallah
Ben varım canım anestezili cektirdim benArkadaşlar aranızda daha önce rahim filmi çekilen var mı?
Ne zaman çekildiniz ?Zor birşey mi ? Bir de fiyatı ne kadardı siz çekilişinizde.Ben ben ben![]()
Sonrasında ağrısı çok oldu mu? Ne zaman çekildin canım? Bir de ayıp olmazsa fiyatı ne kadardı?Ben varım canım anestezili cektirdim ben
Aa akıntı olduğunda çatlamış olmuyor mu yani ben akıntı olunca çatladı sanıyordumAynen canım
canım geçen sene haziran ayında çekildim. istanbul şişli'de bir görüntüleme merkezinde. benim kuzenim tüp bebek doktoru. o önerdi orasını. tüm samimiyetimle söylüyorum SIFIR AĞRI, SIFIR ACI. buradan yazabilir miyim bilmiyorum. istersen özelden ismini verebilirim. sanırım 600 TL'ydi. tam hatırlamıyorum fiyatını. sadece çekildikten sonra o gün hafif kasık ağrısı çektim ama çok çok çok hafifti. o da yani içine sıvı veriyorlar mecburen kasıkların hafif ağrıyor. o gün geçti bile ağrısı. ben çok korkarak gittim, tüm vücudum titriyordu ama vajinal muayeneden bile daha hafif. kesinlikle anestezi filan gerektiren bir işlem değildi.Ne zaman çekildiniz ?Zor birşey mi ? Bir de fiyatı ne kadardı siz çekilişinizde.
Yok canım hic sonrasinda şiddetli bir ağrı yaşamadım zaten anestezili oldugu icin islem bittikten 2 3 saat falan etkisinde oluyosun ondan da ağrı hissetmemis olabilirim islem 5 10 dk suruyor sonrada 15 dk falan ayılman icin bekliyorsun, ben izmirdeyim 1250 liraya cektirdim. Esinde falan sorun yoksa korkmadan yaptır gebeligi kolaylastırıyormuş benim 4 ay oldu ama esimle ilgili sıkntı oldugu icin diye dusunuyorum. Insallah önümüzdeki ay Rabbim bebek sahibi olmayı nasip etsinSonrasında ağrısı çok oldu mu? Ne zaman çekildin canım? Bir de ayıp olmazsa fiyatı ne kadardı?
Anladım canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Ama ben İstanbul'da değilim. Bulunduğum yerde çekileceğim mecburen. Çok rahatladım ama çok ağrı olmuyorsa.canım geçen sene haziran ayında çekildim. istanbul şişli'de bir görüntüleme merkezinde. benim kuzenim tüp bebek doktoru. o önerdi orasını. tüm samimiyetimle söylüyorum SIFIR AĞRI, SIFIR ACI. buradan yazabilir miyim bilmiyorum. istersen özelden ismini verebilirim. sanırım 600 TL'ydi. tam hatırlamıyorum fiyatını. sadece çekildikten sonra o gün hafif kasık ağrısı çektim ama çok çok çok hafifti. o da yani içine sıvı veriyorlar mecburen kasıkların hafif ağrıyor. o gün geçti bile ağrısı. ben çok korkarak gittim, tüm vücudum titriyordu ama vajinal muayeneden bile daha hafif. kesinlikle anestezi filan gerektiren bir işlem değildi.
Canım kefir filan iç kabızlığa iyi geliyor hemde vitaminler var ben iciyorumBenim kabızlık da var birdeAy amin kuzum inşallah tez zamanda tüm isteyenlere nasip etsin rabbim
![]()
Amin inşallah canım. Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin içinYok canım hic sonrasinda şiddetli bir ağrı yaşamadım zaten anestezili oldugu icin islem bittikten 2 3 saat falan etkisinde oluyosun ondan da ağrı hissetmemis olabilirim islem 5 10 dk suruyor sonrada 15 dk falan ayılman icin bekliyorsun, ben izmirdeyim 1250 liraya cektirdim. Esinde falan sorun yoksa korkmadan yaptır gebeligi kolaylastırıyormuş benim 4 ay oldu ama esimle ilgili sıkntı oldugu icin diye dusunuyorum. Insallah önümüzdeki ay Rabbim bebek sahibi olmayı nasip etsin![]()
Caniiimm ne zaman öğrendin daha çok yeni 5 haftalıkBenim kabızlık da var birdeAy amin kuzum inşallah tez zamanda tüm isteyenlere nasip etsin rabbim
![]()