- 8 Mart 2016
- 283
- 199
- 103
- 30
Yanılmıyorsam 7 ve 8 de vardıAkıntın 1 gün mü sürüyo canım yoksa 9. da devam ediyor muydu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanılmıyorsam 7 ve 8 de vardıAkıntın 1 gün mü sürüyo canım yoksa 9. da devam ediyor muydu?
Aminn inşallah canımAynen öyle sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize rabbim![]()
Folik asitte artk temel ihtiyaç gibi kullanıyorum resmenBende folik asit icince cogul gebelik olur muyu gördüm![]()
O zaman seninki 8-9 da çatlamıştır heralde. Tabi ben ovülasyon testi ve kendi akıntıma göre kıyaslıyorum netliğini bilememYanılmıyorsam 7 ve 8 de vardı
Aa iyi bari düzene 3. De girebiliyor yani sağ ol canimCanım ben düşükten sonra ilk adetimi 35. Gün oldum sonra 2. Yi 31. Gün oldum 3. De düzene girdi doktorda normal dedi bende herhngi bi ilaçla vücudumu bozmak istemedim açıkcası bekledim düzene girmesini.
Bi çok şey var çakşır,aslan pençesi,hayıt,soğann suyu. Denesem mi diyorum bazen amaFolik asitte artk temel ihtiyaç gibi kullanıyorum resmenÇakşır için yeni duydum hemde baya faydası da varmış hasta olursam inş olmam da denicem
![]()
İnsallah canım testte kac günde çıkar acaba internetten test sipariş vermiştim bugün gelince birini denedim negatiftiO zaman seninki 8-9 da çatlamıştır heralde. Tabi ben ovülasyon testi ve kendi akıntıma göre kıyaslıyorum netliğini bilememİnşallah doğru günde olmuştur ilişkinde hamişsindir
![]()
teşekkür ederim bu ay çok kafama takmadan takip etmeden deneyip gerekirse diğer ay için alıcam insallahKadunlarda her ay yumurtlams olacak diye birseyde yok hani o yüzden takilmayin. Ovulasyon her test oluyor clearblue dan almistim ben.onu kafana takma. sen normal yapilmasi gerkeen günlerde testi yap
Evet canım çok uzamasa da önümüzdeki maçlara baksakO zaman regl olmanı mı beklemek lazım.
Aynen canım stres yapma, düzene girene kadar ki sürecim benim cok zordu sürekli idrar testi kan testi yaptırıyodum geç döllenme mi neden hala adet olmadım vs.. bi de düşükten sonraki ay hemen hamile kalanda olabiliyormus diye bende öyle miyim diye düşünüp duruyodum. ondan stresini anlıyorum. Ama hiç stres yapma tamamen eski düzenine dönüyosunAa iyi bari düzene 3. De girebiliyor yani sağ ol canim
İnsan en cok onu istiyo hemen olim calısmalara devam edim diye. İnsallah uzamaz da olurusn canımmEvet canım çok uzamasa da önümüzdeki maçlara baksak
Burda bi arkadas bata 6 gün kala yapmıştı çıkmıştı bende öyle yapcamİnsallah canım testte kac günde çıkar acaba internetten test sipariş vermiştim bugün gelince birini denedim negatifti![]()
Bu mesajınıza cevap vermeden geçemedimm içimden geçenleri yazmışsınız tam olarakİnşallah canım. Birinin pozitif testini görünce bile içim kıpır kıpır oluyor. Burada bir şeyleri paylaşmak çok güzel. Kimsenin çocuk istediğimden haberi yok bir buraya yazabiliyorum. Çok rahatlayıcı.
Hic kafana takma.kadin doktorum öyle demisti yani. Her ay olacak diye bisey yok. Sakin düsünüpte moralini bozmateşekkür ederim bu ay çok kafama takmadan takip etmeden deneyip gerekirse diğer ay için alıcam insallah![]()
Ayni bendede öyle. Kimseyle paylasmiyorum bi burda paylasabiliyorumBu mesajınıza cevap vermeden geçemedimm içimden geçenleri yazmışsınız tam olarakinsan en yakınlarıyla bile bir yere kadar paylaşabiliyor ama burda hepimizin kalbinde aynı istekle paylasım yapabiliyo olmamız cok guzel
Allah hepimize beklediğimiz güzel haberi nasip etsin inşallah bu ay
Canım istanbulda nerde yaptırdıncanım ben de istanbul'da değildim, kalktım gittim
önce bir bekleme salonuna giriyorsun, orada sana ameliyat önlüğü gibi bir şey veriyorlar, onu giyiyorsun. sonra odaya gidiyorsun. röntgen masası gibi bir masaya yatıyorsun, vajinal muaneye gibi bacaklarını yönlendiriyorlar. ne girdiğini anladım ne çıktığını. ekranda bile gösteriyorlar, bak şu tüpün, şimdi sıvıyı veriyorum filan diye. çok tatlı bir kadındı benim filmimi çeken. o kadar sakinleştirdi ki beni anlatamam. ben aaaa sıvı mı veriliyor filan derken oldu bitti. 10 dk ya sürüyor, ya sürmüyor. sonrasında belki kanaman olur diye 1 tane ped veriyorlar, bir de antibiyotik yazıyorlar. her ihtimale karşı mikrop kapmayasın diye. yarım saat içinde sonucunu alıp merkezden ayrılıyorsun. biz bütün gün istanbulu gezmiştik. ağrım olsa hayatta gezemezdim. üstelik arabamızla değil, otobüsle gitmiştik. çekildiğim gün yumurtlama kanaması gibi çooooookkkk hafif bir pembelik geldi, bir daha gelmedi. dediğim gibi ağrım da ertesi gün yoktu bile. ☺
Benim düşüğüm ikizdi ama tek yumurta yani tek kesenin içinde teyzemin ikizleri var ablamda 3 uz düşük yaptı ama onun 3 kese vardı ben ikiz istemem olursa başım gözüm üstüne ama 1 tanesi felegimizi şaşırtmıştı kolikti oğlumHayatımıza bi renk lazımama hiç ailesinde ikiz olmayıp da dogal yoldan ikizlrre hamile kalanlar da var :)