Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
M momteacher Butik alfa Butik alfa @sultanyksl @umudumanneolmak @Zenna huu kızlar hayırlı sahurlar bata az kaldı nasılsınız nasıl gidiyor ben belirti aramak istemiyorum ama şu an birsey farkettim benim normalde bata 3 gün kalmış belimin ayrılması gerek ağrıdan pek bir bel ağrım yok hayırdır inşallah 😂😂
Hayırlara çıksın inşallah canım benim🙏🏻 Bende hiçbir değişiklik yok😂 göğüslerimde hassaslık var ama o her ay olan bişe bende, başka da beklemekteyiz aynı şekilde buralarda😂 gün bakmıyorum belirti aramıyorum bakalım Rabbim izin verirse olur diyorum🤲🏻

Mrb kizlar benim de bugun adetin 31. Gunu. Sat 18 nisan yani. Simdiye kadar adet olmam gerekiyordu hatta hesaplarima gore bugun adetin 3, yada 4.gunu olacakti . Yumurtlamayi da pek takip edemedm ama degerlendirmw yaptik hep. Kasiklarim batiyo sancilaniyo bazen.
Test yapsana kızz

Merhaba kızlar benden dün gece kırmızılar geldi maalesef ilk deneme olmadı mayıs ayında telefondaki uygulama takvimine bakıp yumurtlama günü ve sonrasında sadece 2 kez değerlendirebildik Eşimin ve benim görevimden dolayı evde o günlere denk geldik ramazan olunca gündüzleri de değerlendiremedik ikinci denemem için ovulasyon testi alcam ona göre hareket edeceğim inşallahh gönlümüzdeki olur
Test yapın varsa çıkacaktır

Hayırlısı olsunkuzum,inşallah önümüzdeki aya sıkı çalısalım :KK200:
Amin kuzum 🤲🏻 önumüzdeki aya aşılama falan bakıcam yapıyor mu merkezler koronadan dolayı yapmiyorlar mi bilemiyorum araştırmalara başlıcam, insallah önümüzdeki ay nasip olur 🤲🏻

Hayırlara çıksın inşallah canım benim🙏🏻 Bende hiçbir değişiklik yok😂 göğüslerimde hassaslık var ama o her ay olan bişe bende, başka da beklemekteyiz aynı şekilde buralarda😂 gün bakmıyorum belirti aramıyorum bakalım Rabbim izin verirse olur diyorum🤲🏻
En güzelini yapıyorsun kuzum bende diyorum acaba bidahaki sokağa cıkma yasağından önce evde test yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum yaa

Amin kuzum 🤲🏻 önumüzdeki aya aşılama falan bakıcam yapıyor mu merkezler koronadan dolayı yapmiyorlar mi bilemiyorum araştırmalara başlıcam, insallah önümüzdeki ay nasip olur 🤲🏻
ben de yaza inşallah kuzum agustosa kadarbeklıcem inşallah

Anlık bir ağlama krizi yaşadım ve hemen geçti. Bu kızımda da çok oluyordu. Basit bir şey için salya sümük ağlamak. Yaa kendimi kaptırmak istemiyorum. Olmayabilir sonuçta diyorum. Kafam çok karışık.

Kızlarrr az önce elimde bi erken gebelik testi vardı. Bata 5 gün var yapim dedim tertemiz negatif çıktı😂 haziran topiğine geçiş yapılacak sanırım bu ay🤔

Back
X