- 12 Nisan 2019
- 24.166
- 38.363
- 598
Keşke kuzum ama adet belirtileri kendini göstermeye basladıAynen benmde yaza kayabilir koronadan dolayı bakalım canım hayırlısı olsun insallah daha dur senin gunun gelmedi belki hic gerek kalmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke kuzum ama adet belirtileri kendini göstermeye basladıAynen benmde yaza kayabilir koronadan dolayı bakalım canım hayırlısı olsun insallah daha dur senin gunun gelmedi belki hic gerek kalmaz
Canım o kadınların zevk aldıklarında gelen su spermin girişini kolaylaştırsın diyeBaya beyaz ve yoğun ama kuzu ya. Kokusuz kaşıntı falan da yok
O şeffaf oluyo ama bebeğim ya o akıntıyı biliyorum ama anlamadım gittiCanım o kadınların zevk aldıklarında gelen su spermin girişini kolaylaştırsın diye![]()
Bir regli günün gelsin bakalım hemen karamsar olma kuzum hamileliktede ayni belirtiler var biliyorsun bekleyelim bakalımKeşke kuzum ama adet belirtileri kendini göstermeye basladıgecen ay da adetten once boyle hafıf hafıf sancılar olmustu
Söküldün mü? Niyeyse olcakmıs gibi icime dogmustu
Sökülme yok nazlanma var sabahdan beri 2 damla.Söküldün mü? Niyeyse olcakmıs gibi icime dogmustuboşver bende elencem zaten hazirannda devam ederiz
![]()
Belkide sökülmez acele etme dur biiiiiSökülme yok nazlanma var sabahdan beri 2 damla.![]()
Ooooo baya hamiş var maşallah Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin evladı olmayan herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin .benim bat 10.05.2020
Ya bırak ya daha dönmez burdan gereksiz ümide devam etmeye gerek yokBelkide sökülmez acele etme dur biiiii
Niye öyle diyosun ben bi ara adet olunca da acaba hamilemiyim diyodm ahajkaaYa bırak ya daha dönmez burdan gereksiz ümide devam etmeye gerek yok![]()
Abartmayı sevmekte abartmak.Niye öyle diyosun ben bi ara adet olunca da acaba hamilemiyim diyodm ahajkaa
Ne güzel rüya görmüşsün öyle benm rüya çok fenaydı geçenlerde rüyamda evlatlık aldığımı gördüm hemde arkadaşımın 10 yaşındaki oğlunu :) Allahım hayırlısını versin ben bebek için denemelere yeni başladım ben bu ay beklemiyorum açıkçası hamilelik belirtilerim hiç yok sıfır :) adet olursam üzüleceğimi de düşünmüyorum ama işte demek ki bilinçaltım öyle değil o neler kuruyor bazen ona engel olamıyoruz :)Ya işte diyorsun ya insan bir şekilde bilir rüyada olduğunu ömrümde iki kere rüyada olduğunu anlamamıştım biri de bu rüyaydı ama boş çıktı benimki inşallah canım bir an önce kavuşuruz hepimiz.
Artık saldım ya olursa olur olmazsa olmazAbartmayı sevmekte abar
Abartmayı sevmekte abartmak.![]()
Niye öyle diyosun ben bi ara adet olunca da acaba hamilemiyim diyodm ahajkaa
Inş cnım yaArtık saldım ya olursa olur olmazsa olmaz![]()
Bilemedim o zaman canımBaya beyaz ve yoğun ama kuzu ya. Kokusuz kaşıntı falan da yok
Sen de gaz sancısı kasık ağrısı falan var mı minnoşBilemedim o zaman canım![]()
Evet bugünde gaz var afedersin hem gegirme seklinde hem bağırsaklarımda var bi garip. Burda bi arkadas yazmıstı tek belirti gaz diye aklıma o geldi hahhamasalkzz kuzu ya sen de kasıkta batma ya da gaz sancısı gibi şeyler oluyo mu