Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben suan kendim görsem umut baglamam herhalde ya :)
Yani anne kendisi hisseder en cok hamile olduğunu diyolarda biz heralde düşük sonrası hemen yeri dolsun acısı gecsin psikolojisiyle her ay hissediyoruz😂 biraz kafamız rahat olsa kendi hissimiz rüyamız en doğrusu olcak gibi😊

Yani anne kendisi hisseder en cok hamile olduğunu diyolarda biz heralde düşük sonrası hemen yeri dolsun acısı gecsin psikolojisiyle her ay hissediyoruz😂 biraz kafamız rahat olsa kendi hissimiz rüyamız en doğrusu olcak gibi😊
Kesinlikle bak ben diğerinde hissetmiştim cidden o ay farklı bi his olmustu. Ama düsükten sonra inan her ay o his oluyo :D

Kesinlikle bak ben diğerinde hissetmiştim cidden o ay farklı bi his olmustu. Ama düsükten sonra inan her ay o his oluyo :KK70:
Aynen bende öyle hamile kaldığım ay hissetmiştim ondan önce öyle bi takıntım yoktu hatta eşime demiştim haftaya bebeğinin haberini sana veririm diye tamda öyle oldu bi sonraki hafta haberi vermiştim. Ama ondan sınra da sürekli her ay aynı seyler sanki gene var ya diyorum aslında cok istedğimizden işte😊 Bazılarıda hiç istemiyor oluyor ard arda ne bileyim diyorum heralde bu da bi sınav doğduklarında daha kıymetli olsunlar diye😍

Aynen bende öyle hamile kaldığım ay hissetmiştim ondan önce öyle bi takıntım yoktu hatta eşime demiştim haftaya bebeğinin haberini sana veririm diye tamda öyle oldu bi sonraki hafta haberi vermiştim. Ama ondan sınra da sürekli her ay aynı seyler sanki gene var ya diyorum aslında cok istedğimizden işte😊 Bazılarıda hiç istemiyor oluyor ard arda ne bileyim diyorum heralde bu da bi sınav doğduklarında daha kıymetli olsunlar diye😍
Canım öyle tabiki imtihan bu. Böylede devam etmicek elbet bitcek imtihanımız yüzümüz gülcek Allahın izniyle :)

Canım öyle tabiki imtihan bu. Böylede devam etmicek elbet bitcek imtihanımız yüzümüz gülcek Allahın izniyle :)
Aynen inşallah en hayırlı zamanda yüzümüz gülsün😊🙏🏻 Böyle cok istiyorumda olursada ya tekrar düşük yaşarsam diye de çok korkuyorum cünkü tekrar yasarsam toparlanabilir miyim bilmiyorum😞

Eklentiler

• Ekran Resmi 2020-05-18 21.17.02.webp
    Ekran Resmi 2020-05-18 21.17.02.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 41
Kizlar bugun bat gunumdu cok guzel bir ruya gordm
Dayanamadm test yaptm negatif cikti.erken yaptgm icin mi cikmadi acaba cok uzuldm. Kendimi tembihlemistm test yapma die 😢

Ben hiç hissetmemiştim ama çalıştığım yerde benim dışımda herkes hissetti. Yemek yapan ablamız yüzme baktı sen hamilesin dedi. Daha 1 hafta vardı. Ya dedim saçmalama abla dalga mı geçiyorsun dedim. Gör bak dedi ben hiç şaşırmam. Ki haklı da çıktı. Bir de müdüre hanım sen niye sürekli karnını tutuyorsun demişti. İç güdüsel olarak karnımı tutuyormuşum🤷‍♀️ çok ilginç hareketler bunlar 🥳

Arkadaşlar bende5 mayısta iğne vuruldum 14 gün geçmesini bekliyorum 15.gün test yap dedi doktor benm belırtılerım gaz şişkinlik patlıcak gbi göğüsler karın alt kısmın aşırı bişişlik hissik kilo aldım anıden 1.5 kilo kadar ve şişim vcüdum resmen şiş vesol ve sağ memeye inen mavi mavi yeşil gözle görülür damarlar cktı sırt ve ara ara kasık agrıları batmalar seyirmeler adet günümde bgun olmam getekti olmadım bu tarz belirtiler yaşayan var mı o mavi damarlşma ne öyle bu tarz belirtiler yaşayan var mı çatlatma iğnesi olup??

Kizlar bence vucut heray kendini hamile olmaya hazrladgndan yasadgmiz belirtiler normal. En net belirti adet gecikmesi

Back
X