- 20 Nisan 2020
- 199
- 120
- 23
- 30
Tamam canım sağol10 gün içinde olursunuz. Bazıları 3 gün bazıları 1 haftaya oluyor. Yani max 10 güne gelir regliniz..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım sağol10 gün içinde olursunuz. Bazıları 3 gün bazıları 1 haftaya oluyor. Yani max 10 güne gelir regliniz..
Ben bugün test yaptım ama negatif@sadehayatt06 @Butik alfaSohrab
masalkzz @sultanyksl @NasipAe @hayathey @Aselhannn kızlar durumlar nasıl test yapan oldu mu kaçırdığım bişeyler var mı
![]()
Erken yapmamız hiç doğru değil aslında gün geçmesini beklemek gerekiyor ama bizler dayanamıyoruzBen bugün test yaptım ama negatif![]()
Benim testim coktu cıkmayacagını biliyodum ama annem rüyasında görmüş bugün ondan yaptımErken yapmamız hiç doğru değil aslında gün geçmesini beklemek gerekiyor ama bizler dayanamıyoruzdur daha var senin bat. Umudunu kaybetme de
Ben bu ay erken yapmıcam zaten bir tanecik testim var erken gebelik testi geçen aydan kalma onu da hasta
Olmazsam yapıcam![]()
Valla o nasıl ballı kadın masallah 6 gün kala öğrendi helal olsun
Aynen maşallah yaValla o nasıl ballı kadın masallah 6 gün kala öğrendi helal olsunbiz yapıp üzülüp oturuyoruz Hep öyle oldu benim yani
ben yapmıcam ya artık hasta olacak gibiyim zaten olmazsam cidden şaşırırım yada gün geçtikçe heyecan yapar mıyım bilmem
![]()
5 bucuk gün var daha yaa günler de geçmiyo ki@sadehayatt06 @Butik alfaSohrab
masalkzz @sultanyksl @NasipAe @hayathey @Aselhannn kızlar durumlar nasıl test yapan oldu mu kaçırdığım bişeyler var mı
![]()
Slm cnm ben test yapmadım ama 5 gün geçti. Bilmiyorum ama sadece adet olacağım gün ve sonraki 3 gün alıntım vardı ama bitti şimdi Allah ım hayırlısını versin inşallah dualarınızın kabul olması dileğiyle
İnşallah nasip olurAynen maşallah yabence bat günün gelsin kırmızıları görmediğin her an heyecan yaparsın
![]()
Bayram da da evdeyiz kızlar valla nasıl çatlamadan dururuz bilmiyorum5 bucuk gün var daha yaa günler de geçmiyo ki![]()
Yok kuzum test gelmedi. Demin uyudum. En az 3 kere ayaklarımın yanmasından uyandım. Aşırı yanıyorum. Şuan için her an olan bir belirtim yok hepsini ara ara hissediyorum. Sarı akıntım var. Bakalım hayırlısı.
Bende cok sıcaklıyorum ayak tabanım özellikle ya, karıncalanmada oluyo mu ayak tabanında canım?Yok kuzum test gelmedi. Demin uyudum. En az 3 kere ayaklarımın yanmasından uyandım. Aşırı yanıyorum. Şuan için her an olan bir belirtim yok hepsini ara ara hissediyorum. Sarı akıntım var. Bakalım hayırlısı.
Batın da geçiyor vala bi yandan inşallah güzel haberlerini alcaz gönlünü ferah tut yeter kiYok kuzum test gelmedi. Demin uyudum. En az 3 kere ayaklarımın yanmasından uyandım. Aşırı yanıyorum. Şuan için her an olan bir belirtim yok hepsini ara ara hissediyorum. Sarı akıntım var. Bakalım hayırlısı.
Evet yaa. Soğuk yerlere basıyorum ki biraz rahatlasın.Bende cok sıcaklıyorum ayak tabanım özellikle ya, karıncalanmada oluyo mu ayak tabanında canım?
Valla artık saldım testin gelmemesinde de vardır bir hayır. İnşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür.Batın da geçiyor vala bi yandan inşallah güzel haberlerini alcaz gönlünü ferah tut yeter ki![]()
Bende öyle yapıyorum, bugün annem rüyasında görünce belirti var mı dedi belirtiden sayılırsa ateş basıyor beni soğuk yere basıyorum dedim annem yapma dedi amaEvet yaa. Soğuk yerlere basıyorum ki biraz rahatlasın.
Testleri stoklayıp beklicez bakalımBayram da da evdeyiz kızlar valla nasıl çatlamadan dururuz bilmiyorum![]()