Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende öyle yapıyorum, bugün annem rüyasında görünce belirti var mı dedi belirtiden sayılırsa ateş basıyor beni soğuk yere basıyorum dedim annem yapma dedi ama😞
Niye ki zararımı varmış.

Bide belirtimi bilemedim ama aniden kolum kaşınıyor. Yani sızlar gibi kaşınıyor geçiyor. Ben bir rahatsızlık mı var acaba diye düşündüm. Ama kız kardeşimin hamilelik boyunca kaşıntısı olmuştu o sebeple acaba dedim.

Kansızlığın var mıydı canım
Hayır yoktu canım normalde de üşüyen bir insandım acaba hasta olcam da ondan mı üşüyorum diye düşünüyorum 🥺 yumurtlama dönemi hep tulukla gezdim zaten simdi oda abartı olur o kadar üşümüyorum ama sıcaklamıyorum yani yazlık giyinmiyorum hala ayaklarım da vücuduma göre soğuk hep

Hayır yoktu canım normalde de üşüyen bir insandım acaba hasta olcam da ondan mı üşüyorum diye düşünüyorum 🥺 yumurtlama dönemi hep tulukla gezdim zaten simdi oda abartı olur o kadar üşümüyorum ama sıcaklamıyorum yani yazlık giyinmiyorum hala ayaklarım da vücuduma göre soğuk hep
Belki biz hasta olcaz ondan sıcak basıyodur😂

Merhabalar bende katılabilir miyim? 1dusuk 1kimyasal var , bat 27 Mayıs . Geçen ay kimyasal gebelik yasadim. Sol tüp kapali sağ tüp açık,iki tarafli çikolata kisti ile hamile kalmaya çalışıyorum

Merhabalar bende katılabilir miyim? 1dusuk 1kimyasal var , bat 27 Mayıs . Geçen ay kimyasal gebelik yasadim. Sol tüp kapali sağ tüp açık,iki tarafli çikolata kisti ile hamile kalmaya çalışıyorum
Rabbim yardımcın olsun. En tez vakitte hamile kalırsın inşallah.

Benim de çift taraflı çikolata kisti var 😔 tüplerim açık ama 4 senedir hiç hamile kalamadım. Bat aslında 17siydi ama geç yumurtladım 20sine kaydı.. Bekliyorum bakalım yine ümitle

Back
X