Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba sevgili anne adayları,
Benim 22 aylık bir kızım var ve ona kardeş yapmaya karar verdik. Bu ay ilk defa çalışmalara başladık bat 25.05 ama bende herhangi bir belirti yok. Doğumdan sonra hiç göğüs ağrım olmadı halada yok sadece bu ay ağzımın tadı değişti birde kirpiklerim baya karışmış durumda. İlk hamileliğimdede regl belirtileri yaşamıştım ve içime doğmuştu rüyamdada kız bebek görmüştüm adetim e 5 gün kala idrar testinde silik bir çizgi görmüştüm öyle öğrendim. Şimdi daha çok heyecanlıyım nedense 😊 umarım Allah herkesin gönlüne göre verir anne olmak müthiş bir duygu❤️

Tatlım resmi goremedim ama pozitifmi çıktı bende 18 mayista olmam lazimdi henuz olmadim teste erken diye düsünüp yapmiyorum yapsam mı bende
canim ben test yapmadım benimde bat 18di bekliyorum hala.
birkacgun once yapmiştim ama negatif cikmisti sen nedusunuosn.

Yumurtlaman kaç gün gecikti canım ve de o gecikme sayısıyla orantılı mı hesapladın adetini
canim bim yumurtlamam gecikmedi 1-2 mayış yumurtladı. normalde 17gun sonra adet olurum yani bat 18di.
Hala gelmedi bende test yapmaya korkuyorum.

bu arada bendeki butun belirtiler yok oldu ne agri var ne sizi :) sol kasiktann sag kasiga gecmisti agri dünde beri tik yok.

canim ben test yapmadım benimde bat 18di bekliyorum hala.
birkacgun once yapmiştim ama negatif cikmisti sen nedusunuosn.
Ayy cnm yaptin diye algilamisim kafam hep.pozitif olsunlarda ya valla bellesem mi sabah yapsam mı diye düsünüyorum normalde 26 gunde bir olurum bügün 29 gün ara ara adet sancisi oluyo hıh geliyor diyorum ama bisey yok karnim çok şiş birde belim agriyo başka bir belirtim yok bu beklesyiş oldüruyor testim var ama.negatif görürum diye yapmaya elim gitmiyor sen ne zaman yapacaksın

canim bim yumurtlamam gecikmedi 1-2 mayış yumurtladı. normalde 17gun sonra adet olurum yani bat 18di.
Hala gelmedi bende test yapmaya korkuyorum.
Tam yumurtlama tarihin o zaman mıydı? Benim 1 hafta geç oldu da yumurtlama o yüzeen sordum canım

Ayy cnm yaptin diye algilamisim kafam hep.pozitif olsunlarda ya valla bellesem mi sabah yapsam mı diye düsünüyorum normalde 26 gunde bir olurum bügün 29 gün ara ara adet sancisi oluyo hıh geliyor diyorum ama bisey yok karnim çok şiş birde belim agriyo başka bir belirtim yok bu beklesyiş oldüruyor testim var ama.negatif görürum diye yapmaya elim gitmiyor sen ne zaman yapacaksın
Merhaba elinizdeki test kaset olanlardan mı bence yapın gitsin böyle kendi kendinizi yiyorsunuz 😊

canim ben yarin sabah yapsam sende bekle sabah idari daha iyi çıkar. bukdr dayandık haha.
bende hiç agri bile yok karnım sis alt karnımda gergin sanki gaz varma gbi

canim ben yarin sabah yapsam sende bekle sabah idari daha iyi çıkar. bukdr dayandık haha.
bende hiç agri bile yok karnım sis alt karnımda gergin sanki gaz varma gbi
Gaz da var bende karnim.3 4 aylik hamile gibi şiş kazanlarla yemek yemisim de sıgamamışim.gibi🤣evet sabah bende yapıcam ise gitmeden yaparim sabah sende yaz mutlaka sonucu bende yazarim mutlaka insallah ikimizde pozitifi görürüz

Tam yumurtlama tarihin o zaman mıydı? Benim 1 hafta geç oldu da yumurtlama o yüzeen sordum canım
evet canim ama ondan sonra hiç bakmadım yumurtlamayı gordm iki gun değerlendirdim senin 1 hafta geç olduysa adetinde atacaktır büyük ihtimal kaç gun oluyor arası?

Gaz da var bende karnim.3 4 aylik hamile gibi şiş kazanlarla yemek yemisim de sıgamamışim.gibi🤣evet sabah bende yapıcam ise gitmeden yaparim sabah sende yaz mutlaka sonucu bende yazarim mutlaka insallah ikimizde pozitifi görürüz
bn yurtdisindaym canim bizim aramızda 7 saat var ben geriden geliyorum.
buyuk ihtimal ilk haberi senden alcaz :)
insallah pozitifi goruruz

evet canim ama ondan sonra hiç bakmadım yumurtlamayı gordm iki gun değerlendirdim senin 1 hafta geç olduysa adetinde atacaktır büyük ihtimal kaç gun oluyor arası?
Normalde 25 mayıs bat ama 19 unda yumurtladım haliyle hazirana sarkacak. Ama karnımdaki şişkinliğin ve gazın haddi hesabı yok niye öyle kaç gündür anlamıyorum

Normalde 25 mayıs bat ama 19 unda yumurtladım haliyle hazirana sarkacak. Ama karnımdaki şişkinliğin ve gazın haddi hesabı yok niye öyle kaç gündür anlamıyorum
Bende oyleydim canim yaa mahvoldm ama smdi rahat biyandsn da belirti olmayinca isler yolunda degilmi diye korkuyo insan:)

Back
X