- 19 Ocak 2020
- 572
- 803
- 33
- 39
tebrikler canim coksevindmmmkızlar benim bat dündü ama yumurtlama geç olduğu için bekliyordum az önce test yaptım böyle çıktı var değil mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikler canim coksevindmmmkızlar benim bat dündü ama yumurtlama geç olduğu için bekliyordum az önce test yaptım böyle çıktı var değil mi ?
Tatlım resmi goremedim ama pozitifmi çıktı bende 18 mayista olmam lazimdi henuz olmadim teste erken diye düsünüp yapmiyorum yapsam mı bendetebrikler canim coksevindmmm
canim ben test yapmadım benimde bat 18di bekliyorum hala.Tatlım resmi goremedim ama pozitifmi çıktı bende 18 mayista olmam lazimdi henuz olmadim teste erken diye düsünüp yapmiyorum yapsam mı bende
Yumurtlaman kaç gün gecikti canım ve de o gecikme sayısıyla orantılı mı hesapladın adetinitebrikler canim coksevindmmm
canim bim yumurtlamam gecikmedi 1-2 mayış yumurtladı. normalde 17gun sonra adet olurum yani bat 18di.Yumurtlaman kaç gün gecikti canım ve de o gecikme sayısıyla orantılı mı hesapladın adetini
Ayy cnm yaptin diye algilamisim kafam hep.pozitif olsunlarda ya valla bellesem mi sabah yapsam mı diye düsünüyorum normalde 26 gunde bir olurum bügün 29 gün ara ara adet sancisi oluyo hıh geliyor diyorum ama bisey yok karnim çok şiş birde belim agriyo başka bir belirtim yok bu beklesyiş oldüruyor testim var ama.negatif görürum diye yapmaya elim gitmiyor sen ne zaman yapacaksıncanim ben test yapmadım benimde bat 18di bekliyorum hala.
birkacgun once yapmiştim ama negatif cikmisti sen nedusunuosn.
Tam yumurtlama tarihin o zaman mıydı? Benim 1 hafta geç oldu da yumurtlama o yüzeen sordum canımcanim bim yumurtlamam gecikmedi 1-2 mayış yumurtladı. normalde 17gun sonra adet olurum yani bat 18di.
Hala gelmedi bende test yapmaya korkuyorum.
Merhaba elinizdeki test kaset olanlardan mı bence yapın gitsin böyle kendi kendinizi yiyorsunuzAyy cnm yaptin diye algilamisim kafam hep.pozitif olsunlarda ya valla bellesem mi sabah yapsam mı diye düsünüyorum normalde 26 gunde bir olurum bügün 29 gün ara ara adet sancisi oluyo hıh geliyor diyorum ama bisey yok karnim çok şiş birde belim agriyo başka bir belirtim yok bu beklesyiş oldüruyor testim var ama.negatif görürum diye yapmaya elim gitmiyor sen ne zaman yapacaksın
canim ben yarin sabah yapsam sende bekle sabah idari daha iyi çıkar. bukdr dayandık haha.Ayy cnm yaptin diye algilamisim kafam hep.pozitif olsunlarda ya valla bellesem mi sabah yapsam mı diye düsünüyorum normalde 26 gunde bir olurum bügün 29 gün ara ara adet sancisi oluyo hıh geliyor diyorum ama bisey yok karnim çok şiş birde belim agriyo başka bir belirtim yok bu beklesyiş oldüruyor testim var ama.negatif görürum diye yapmaya elim gitmiyor sen ne zaman yapacaksın
Gaz da var bende karnim.3 4 aylik hamile gibi şiş kazanlarla yemek yemisim de sıgamamışim.gibicanim ben yarin sabah yapsam sende bekle sabah idari daha iyi çıkar. bukdr dayandık haha.
bende hiç agri bile yok karnım sis alt karnımda gergin sanki gaz varma gbi
evet canim ama ondan sonra hiç bakmadım yumurtlamayı gordm iki gun değerlendirdim senin 1 hafta geç olduysa adetinde atacaktır büyük ihtimal kaç gun oluyor arası?Tam yumurtlama tarihin o zaman mıydı? Benim 1 hafta geç oldu da yumurtlama o yüzeen sordum canım
bn yurtdisindaym canim bizim aramızda 7 saat var ben geriden geliyorum.Gaz da var bende karnim.3 4 aylik hamile gibi şiş kazanlarla yemek yemisim de sıgamamışim.gibievet sabah bende yapıcam ise gitmeden yaparim sabah sende yaz mutlaka sonucu bende yazarim mutlaka insallah ikimizde pozitifi görürüz
Yok gitmedim dun agrilarim cokdu bugunde dewam etti dedim adet olcam gitmeyim ama henuz olmadim zaten hastaneler kabul etmio saglik ocagina gitcektim onlarda sadece gebelik testi yapiomus bklicem olurum adet nasilsa@Supriz_yumurtam canım sen bugün doktora gittin mi?![]()
Normalde 25 mayıs bat ama 19 unda yumurtladım haliyle hazirana sarkacak. Ama karnımdaki şişkinliğin ve gazın haddi hesabı yok niye öyle kaç gündür anlamıyorumevet canim ama ondan sonra hiç bakmadım yumurtlamayı gordm iki gun değerlendirdim senin 1 hafta geç olduysa adetinde atacaktır büyük ihtimal kaç gun oluyor arası?
Insallah canim insallahbn yurtdisindaym canim bizim aramızda 7 saat var ben geriden geliyorum.
buyuk ihtimal ilk haberi senden alcaz :)
insallah pozitifi goruruz
Bende oyleydim canim yaa mahvoldm ama smdi rahat biyandsn da belirti olmayinca isler yolunda degilmi diye korkuyo insan:)Normalde 25 mayıs bat ama 19 unda yumurtladım haliyle hazirana sarkacak. Ama karnımdaki şişkinliğin ve gazın haddi hesabı yok niye öyle kaç gündür anlamıyorum
Ayy çok sevindimmm. Hayırlı olsunkızlar benim bat dündü ama yumurtlama geç olduğu için bekliyordum az önce test yaptım böyle çıktı var değil mi ?Eki Görüntüle 2637710