Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benden adet tarihimden iki gün önce gelmişti yerleşme kanaması dedikleri gibi ama bugün çok az sanki akıntının içinde ip varmış gibi kırmızılık vardı 😕
Yerleşme kanamasi benim elimde uzun sürmüştü belki seninkine aralıklı geliyordur canım kötü düşünme

Geç döllenme olabilir bence ama ne kadar güzel görmüşsün ben daha göremedim 1 kez kan testi yaptık o kadar doktor 2 hafta sonra gel dedi bu virüs yüzünden bayramdan sonra gidicem bende inşaallah tabi
Cnm kaç haftalık oldu senn. Ama ben yumurtlama günümü biliyorum ve bir hafta kalan hemen hemen öğrendim hamile oldğmu. Geç döllenme olabilir mi bu durumda da.

Anladım canım, bi test al bari yap iyi sabırlısın valla maşallah😂😂👏🏻
Yok bklicem haftaya kadar hala olmazsam buyuk hastaneye gidicem . Kuzum napiyin mecbur artik sabir degil aliskanlik oluo 2 senedir ya erken ya gecikio adetlerim iki senedir hic bi umut halmio zmn gectikce aliskanlik oluo direk akla ha enfeksyon yada su bu die dusunup saliosun ovu testleri siliklesti koyulassaydi belki heycanim olurdu ne yazikki olmadi iste.

Cnm kaç haftalık oldu senn. Ama ben yumurtlama günümü biliyorum ve bir hafta kalan hemen hemen öğrendim hamile oldğmu. Geç döllenme olabilir mi bu durumda da.
Bı arkadasimda olmuştu birde herkesin vücudu aynı değil arkadasim kalp atışını 10. Haftada duydu doktorlar ısrarla aldırmak istedi o kabul etmemişti ve 10. Haftada kalp atışını duymuştu ve bu geç döllenme olmuştu canım ben şuan 5+3 um

Yok bklicem haftaya kadar hala olmazsam buyuk hastaneye gidicem . Kuzum napiyin mecbur artik sabir degil aliskanlik oluo 2 senedir ya erken ya gecikio adetlerim iki senedir hic bi umut halmio zmn gectikce aliskanlik oluo direk akla ha enfeksyon yada su bu die dusunup saliosun ovu testleri siliklesti koyulassaydi belki heycanim olurdu ne yazikki olmadi iste.
Bu kadar geciktiği olmuş mıydu peki?

Bı arkadasimda olmuştu birde herkesin vücudu aynı değil arkadasim kalp atışını 10. Haftada duydu doktorlar ısrarla aldırmak istedi o kabul etmemişti ve 10. Haftada kalp atışını duymuştu ve bu geç döllenme olmuştu canım ben şuan 5+3 um
işte geç döllenme deil benimkisi die düşünüyorum ovu takibi yaptpm için. Keseyi görmedin mi sen daha

Kızlarr selamm. Ya bugün böyle içime bişey oturdu bata 3 gün kaldıı. İki gün önce test yaptım negatif cıkmıştı. Keşke yanlış olsada hamile olsamm gerçi sivilcemde cıktı kesin adet olcam. Moralim çok bozuk ağladım durup dururken içime bi sıkıntı çöktü :(

Back
X