Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarr selamm. Ya bugün böyle içime bişey oturdu bata 3 gün kaldıı. İki gün önce test yaptım negatif cıkmıştı. Keşke yanlış olsada hamile olsamm gerçi sivilcemde cıktı kesin adet olcam. Moralim çok bozuk ağladım durup dururken içime bi sıkıntı çöktü :KK43:
Bende aynı canım gözüm şişti ağlamaktan psikoloji pert🥺 sinir stres duygusallık herşey var.. Allah yardım etsin.. ne diyim

Bende aynı canım gözüm şişti ağlamaktan psikoloji pert🥺 sinir stres duygusallık herşey var.. Allah yardım etsin.. ne diyim
Şuan okunan ezanın yüzü hürmetine inşallahhh bizde tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebeğimizi kucagımıza alırız :( artık şu iki günde geçsin adet olayım bitsin yeni ay başlasın istiyorum ama tekrar hüsran olmasından korkuyorum. Geçen ay kimyasal olmuştu bugün görümcemle konuştuk onunda üç sene önce kimyasal olmuş ama hemen ertesi ay hamile kalmış keşke benimde öyle olsa :(

Şuan okunan ezanın yüzü hürmetine inşallahhh bizde tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebeğimizi kucagımıza alırız :KK43: artık şu iki günde geçsin adet olayım bitsin yeni ay başlasın istiyorum ama tekrar hüsran olmasından korkuyorum. Geçen ay kimyasal olmuştu bugün görümcemle konuştuk onunda üç sene önce kimyasal olmuş ama hemen ertesi ay hamile kalmış keşke benimde öyle olsa :KK43:
Canım inşallah hemen hamiş olursun🙏🏻Benimde keyfim yok aslında umudum yoktu bu aydan zaten ama dün test yaptım hafif bi çzigi beni umutlandırdı sonra geri erken gebelik testi yaptım ttertemiz çıktı. Bu batı görünce burayı bırakcam sanırım internette hebelikle ilgili hiçbişeye bakmıcam. Stres yaptım bugün cok carpıntım vardı burnum kanadı. Resmen kendimize eziyet ediyoruz

Benimde bat 21 mayıs uç gün varken test yapmıştım negatifti bakalım cumaya kadar bekleyecem inşallah güzel haberler getiririm 😍

Canım inşallah hemen hamiş olursun🙏🏻Benimde keyfim yok aslında umudum yoktu bu aydan zaten ama dün test yaptım hafif bi çzigi beni umutlandırdı sonra geri erken gebelik testi yaptım ttertemiz çıktı. Bu batı görünce burayı bırakcam sanırım internette hebelikle ilgili hiçbişeye bakmıcam. Stres yaptım bugün cok carpıntım vardı burnum kanadı. Resmen kendimize eziyet ediyoruz
İnşallahh canım inşallahj sende hamilesindir. Belli olmaz ilk testte çıktıysa belkide vardır. 🤲🏼❤️ Bende burayı okudukca stres yapıyorum özellikşe bu bir iki gündür aslında bu aydan umudum vardı ama hayırlısı tabi

İnşallahh canım inşallahj sende hamilesindir. Belli olmaz ilk testte çıktıysa belkide vardır. 🤲🏼❤ Bende burayı okudukca stres yapıyorum özellikşe bu bir iki gündür aslında bu aydan umudum vardı ama hayırlısı tabi
İnşallah ama sanmıyorum sivilcem cıktı benimde direk adet belirtimdir. Aslında ilk yumurtlama dönemi burası iyi geliyor herkes cok iyi birbirine destek oluyo ama sınra gün yaklastıkca gerginleşiyorum burda Sürekli gebeliğe odaklıyım googleda gebelik ile ilgili belirti arıyorum vs.. düşünmediğim cok az an var resmen bundankurtulmam gerek

İnşallah ama sanmıyorum sivilcem cıktı benimde direk adet belirtimdir. Aslında ilk yumurtlama dönemi burası iyi geliyor herkes cok iyi birbirine destek oluyo ama sınra gün yaklastıkca gerginleşiyorum burda Sürekli gebeliğe odaklıyım googleda gebelik ile ilgili belirti arıyorum vs.. düşünmediğim cok az an var resmen bundankurtulmam gerek
En önemli nedenlerden biride stres btün doktorlar pozitic olun diyor ama biz olamıyorum sıkıntımız bu😁

En önemli nedenlerden biride stres btün doktorlar pozitic olun diyor ama biz olamıyorum sıkıntımız bu😁
Evet aynen öyle var ya evliliğimin bi cok ayı gebelik düşünmekle gecti resmen artık eşim sıkıldı adam cocuk istemiyor benim yüzümden

Kızlarr selamm. Ya bugün böyle içime bişey oturdu bata 3 gün kaldıı. İki gün önce test yaptım negatif cıkmıştı. Keşke yanlış olsada hamile olsamm gerçi sivilcemde cıktı kesin adet olcam. Moralim çok bozuk ağladım durup dururken içime bi sıkıntı çöktü :KK43:
Geçen ay aynı şeyleri bende hissettim reglim 10 gün geçti test yapım başta bi çizgi çıkar gibi gördüm nasıl sevindim anlatamam sonra kayboldu saatlerce baktım kaldım teste o anki hayal kırıklığımi anlatamam sonra ağlaya ağlaya uyuya kalmışım kaktım tuvalete gitim bide ne göreyim regli olmuşum piskolojik olarak çok yıpratıyoruz nekadar bu sefer rahat birakcam desekte hala kafaya takıyoruz :işsiz:

Beklemek zor sabretmek da zor ama sabrın sonu selamet demişler inş hepimiz için öyle olur...
mevlananın çok güzel bi sözü var çok severim bu sözü...
Allah kuluna üç şekilde cevap verir: ‘Evet’ der, istediğini verir; ‘hayır’ der, daha iyisini verir ; ‘bekle’ der, en iyisini verir.”

Ah pardon hamile sandım sizi. Evet hamileyim cnm ama 8 hafta olcam bebeği çok küçük bugün gördük 6 hafta görünüyor haftaya kalp bakalım dedi inş duyarız
Hayırlı olsun hamileliğiniz, sağlıkla kucağına alırsın inşallah, darısı bana ve isteyen herkese

Kızlar ben dün kan testi yaptırdım bata 2 gün vardı. Sonucum 1.28 çıktı. Sonrasında bir artma olabilir mi? Yumurtlamam geç olmuştu.

Kızlar kan testim de negatif. Demirim düşükmüş hap verdi. Benim kasıklarımda hala aprı var ve olmadım. Akşam soğan suyuna başlamayı düşünüyorum. Ama ne kadar içmem gerekiyor bilen varmı.

Kızlar kan testim de negatif. Demirim düşükmüş hap verdi. Benim kasıklarımda hala aprı var ve olmadım. Akşam soğan suyuna başlamayı düşünüyorum. Ama ne kadar içmem gerekiyor bilen varmı.
Gecmis olsun canm iyi sevindim kist olmamasına. Simdi demir ilacı icicekskn ya canım soğan suyu falan yapmasan mı ben yaptığım ay prolaktinimi yükseltti doktorum kızdı

İlk defa mı böyle gecikme oluyo canım

Back
X