- 10 Mayıs 2020
- 320
- 225
- 53
- 29
Kaç gün gecikti yumurtlama canım
1 Mayıs da adet olmam gerekiyordu ama olmadım 8 mayısda anca yumurtladım. Adetim geçtikten sonra.. 2 gün sürdü 10 Mayıs da çatlama görmüştüm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gün gecikti yumurtlama canım
Yumurtlamanın üstünde 14 gün geçmesi gerek diyolar. Ben de 12 sinde yumurtlamam gerekti ama 19 unda yumurtladım haliyle benim de gecikecek adetim1 Mayıs da adet olmam gerekiyordu ama olmadım 8 mayısda anca yumurtladım. Adetim geçtikten sonra.. 2 gün sürdü 10 Mayıs da çatlama görmüştüm..
Yumurtlamanın üstünde 14 gün geçmesi gerek diyolar. Ben de 12 sinde yumurtlamam gerekti ama 19 unda yumurtladım haliyle benim de gecikecek adetim
Ama hala olmadım. O söküyor ya ondan içeyim dedim.Gecmis olsun canm iyi sevindim kist olmamasına. Simdi demir ilacı icicekskn ya canım soğan suyu falan yapmasan mı ben yaptığım ay prolaktinimi yükseltti doktorum kızdı
Evet kuzum ilk defa.İlk defa mı böyle gecikme oluyo canım
Doktor vermedimi söktürücü hap bir sor istersen ona göre icersinAma hala olmadım. O söküyor ya ondan içeyim dedim.
Tamam sağol canım benim.Doktor vermedimi söktürücü hap bir sor istersen ona göre icersin
Hayırlısı olsun.Kızlar kan testim de negatif. Demirim düşükmüş hap verdi. Benim kasıklarımda hala aprı var ve olmadım. Akşam soğan suyuna başlamayı düşünüyorum. Ama ne kadar içmem gerekiyor bilen varmı.
255 ti canımKuzum senin kan testin kaçtı da bebiş görünmedi
Allah allah niye oldu acaba ? Kasık ağrın falan var mıEvet kuzum ilk defa.
Ya benden bugün de kahverengi akıntı geldi acaba bebeğe birşey mi oluyor ya255 ti canım
Kötü düşünme canım bazen yerleşme konusu uzun sürüyor inşaallah bı sıkıntı yok birde doktor demişti dusukte kanamanın rengi önemli kırmızı olması gerekiyor canlı olacak renk kahverengi olduğu zaman korkmayın demistiYa benden bugün de kahverengi akıntı geldi acaba bebeğe birşey mi oluyor ya![]()
Canımmm ya çok umutluydum sendennKızlar kan testim de negatif. Demirim düşükmüş hap verdi. Benim kasıklarımda hala aprı var ve olmadım. Akşam soğan suyuna başlamayı düşünüyorum. Ama ne kadar içmem gerekiyor bilen varmı.
Canımmm doktorunla konuş muhakkakYa benden bugün de kahverengi akıntı geldi acaba bebeğe birşey mi oluyor ya![]()
Evet ya baya var. Ben kisten şüphelendim.Allah allah niye oldu acaba ? Kasık ağrın falan var mı
Olsun hayırlısı böyleymiş. Zaten ilk denememdi. Onuda deneyebilirim.Canımmm ya çok umutluydum sendennmaydanoz suyu kaynatıp içmiştim bir kere ben erken regl olmak için
Amiin inşallah.Hayırlısı olsun.
Doktor alttan muayene etti miEvet ya baya var. Ben kisten şüphelendim.
Merhaba bende 2 gündür test yapıyorum aynısı bende de çıkıyor yuksek ihtimalle kuruma çizgisi diye düşünüyorum umutlanmak istemiyorumArkadaşlar bata 2 gün var tahmini bugün test yaptım bu şekilde çıktı ama 1 saat sonra sizce birsey varmidir 3 gün önce yaptıgim teste 1 gün sonra bile bu hayalet çizgi yoktu umutlanmak istemiyorum üzülürüm diye sizce varmi