Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar bata 2 gün var tahmini bugün test yaptım bu şekilde çıktı ama 1 saat sonra sizce birsey varmidir 3 gün önce yaptıgim teste 1 gün sonra bile bu hayalet çizgi yoktu umutlanmak istemiyorum üzülürüm diye sizce varmi
Kuruma cizgisi degilse var gibi hayırlısı olsun insallah 🤲🏻 testi suya tutun cizgi kaybolmadıysa gebelik olabilir 🤗

Merhaba bende 2 gündür test yapıyorum aynısı bende de çıkıyor yuksek ihtimalle kuruma çizgisi diye düşünüyorum umutlanmak istemiyorum
Bende onun için umutlanmak istemiyorum 😔 sabahın 7 sinde kalktım yaptım ama yine net bir şekilde çıkana kadar inanmam artık eğer olmazsam 2 gün sonra yine test yapicam 🤲 Allah isteyen herkese evlat nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın amin 😌

Bende onun için umutlanmak istemiyorum 😔 sabahın 7 sinde kalktım yaptım ama yine net bir şekilde çıkana kadar inanmam artık eğer olmazsam 2 gün sonra yine test yapicam 🤲 Allah isteyen herkese evlat nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın amin 😌
Amin canım inşallah 😊

Suya tuttum şimdi de bu şekilde sizce varmi bisey lütfen bisey söyleyin umutlanmalimiyim 😌💕

Eklentiler

• 15900569745732028000897914992707.webp
    15900569745732028000897914992707.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 75
Kötü düşünme canım bazen yerleşme konusu uzun sürüyor inşaallah bı sıkıntı yok birde doktor demişti dusukte kanamanın rengi önemli kırmızı olması gerekiyor canlı olacak renk kahverengi olduğu zaman korkmayın demisti
Hastaneye gittim canım hemen ya ilk olunca tecrübesizlik bilemiyorsun korkuyorsun falan hastaneye nasıl gittiğimi bilemedim çok şükür geriye yolunda keseyi gördük birde yolk kesesi oluşmuş onu da gördük haftaya kalp atışı için gel dedi zaten randevu almıştım haftaya iğneyle hap yazdı lekelenme için ama ben almadım herşey yolunda dedi çünkü sadece bebek yapışsın iyice ve lekelenmen olmasın diye yazıyorum dedi birde haftaya gideceğim doktor değildi acil olunca boş olan birine gittim dedim haftaya gerekli görürse kendi doktorum o zaman alırım dedim en boy ölçtü işte 6+2 haftalık dedi öyle inşallah bir daha şu lekeyi görmem ya

Arkadaşlar bata 2 gün var tahmini bugün test yaptım bu şekilde çıktı ama 1 saat sonra sizce birsey varmidir 3 gün önce yaptıgim teste 1 gün sonra bile bu hayalet çizgi yoktu umutlanmak istemiyorum üzülürüm diye sizce varmi
Canım benim de böyleydi 🥰bir kaç gün sonra tekrarla inşallah bebiştir🙏

Kızlarr selamm. Ya bugün böyle içime bişey oturdu bata 3 gün kaldıı. İki gün önce test yaptım negatif cıkmıştı. Keşke yanlış olsada hamile olsamm gerçi sivilcemde cıktı kesin adet olcam. Moralim çok bozuk ağladım durup dururken içime bi sıkıntı çöktü :KK43:
Canim bende bata 2 gün kala yaptığımda negatifti. Bat 1 gun geçince pozitifi gördüm

Hafif bir cizgi var sanki. İnşallah vardır gebelik 🤗 kan verin isterseniz hemen
Ben geçen ay kan verdim korktum üstüne görme falan olmasından ama tabi 1.20 çıktı değerim değilmişim .birde benim iğneye karşı fobim var sürekli bunu yaşamak istemiyorum, 😁🙈regl geçmesini bekliycem sanırım ondan sonra kan vermeye giderim 😢🙈

Ben geçen ay kan verdim korktum üstüne görme falan olmasından ama tabi 1.20 çıktı değerim değilmişim .birde benim iğneye karşı fobim var sürekli bunu yaşamak istemiyorum, 😁🙈regl geçmesini bekliycem sanırım ondan sonra kan vermeye giderim 😢🙈
İğneden cok korkuyorum ben de 😄 reglinize kaç gün var daha? Geçtikten sonra daha net belli olur testlerde 😊

Hastaneye gittim canım hemen ya ilk olunca tecrübesizlik bilemiyorsun korkuyorsun falan hastaneye nasıl gittiğimi bilemedim çok şükür geriye yolunda keseyi gördük birde yolk kesesi oluşmuş onu da gördük haftaya kalp atışı için gel dedi zaten randevu almıştım haftaya iğneyle hap yazdı lekelenme için ama ben almadım herşey yolunda dedi çünkü sadece bebek yapışsın iyice ve lekelenmen olmasın diye yazıyorum dedi birde haftaya gideceğim doktor değildi acil olunca boş olan birine gittim dedim haftaya gerekli görürse kendi doktorum o zaman alırım dedim en boy ölçtü işte 6+2 haftalık dedi öyle inşallah bir daha şu lekeyi görmem ya
İyi yapmışsın canım hemde bahaneyle bebişi gördün önde gidiyorsun masaallah haftaya görürsün bakalım ben haftaya nasıl gorcem

İyi yapmışsın canım hemde bahaneyle bebişi gördün önde gidiyorsun masaallah haftaya görürsün bakalım ben haftaya nasıl gorcem
Bence sen de görürsün kuzum inşallah kalp atışlarını da duyarız yanlız şunu çok iyi anladım rahme düştükten sonra bu seferde insan kaybetme korkusu yaşıyormuş allah kimseye vermesin böyle bi korku inşallah herşey yolunda gider rabbim sağlıkla kucağımıza vermeyi nasip etsin 🙏

Back
X