Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa ama hiç doktora gitmedin mi arada aklıma geldin inan naptı acaba diye 😅 bence senin hormonlarla ilgili bir şey var
Ewt guatirim var ama normal bilmiomki cok nadir olan bi durum bu bnde 2 yilda ucuncu bunu yasadigim bnle dalga gecio hormonum 😂😂😂😂 inatla gitmedim

Aa tamam o zaman stres yapmayayım teşekkürler 😍
testlerin fotoğrafını atar mısın rica etsem
Rica ederim 🤗 sagolsun burda herkes yardım ediyor birbirine. Beni de umutlandırdılar ,😊 bunlar da testlerim

Eklentiler

• IMG20200521152519.webp
    IMG20200521152519.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 46
Benim 19. Gün koyulaştı kuzum hatta burdaki herkes bıktı benden 😂 pes etme yapmaya devam ve değerlendir günlerini hep
Yaa yerim ne hallere düşüyoruz dimi 😍 hiç kıyamam bize 😅
Totem yaptım hem pik hem çatlama değerlendircem de onu bekliyorum 😍

Yaa yerim ne hallere düşüyoruz dimi 😍 hiç kıyamam bize 😅
Totem yaptım hem pik hem çatlama değerlendircem de onu bekliyorum 😍
Valla ben en son piki gördüm testim bitti. Ondan sonra gün aşırı değerlendiriyorum yine de. Ama yumurtlama gecikti diye adet de gecikecek sanırım

Valla ben en son piki gördüm testim bitti. Ondan sonra gün aşırı değerlendiriyorum yine de. Ama yumurtlama gecikti diye adet de gecikecek sanırım
Aynen canım gecikir kesin genelde 14-15 gün sonra olunuyor, inşallah olmazsın gerçi 🤲🏻

İdrar testlerine başladım 2 gün yaptım negatif gögüslerde hassasiyet başlamıştı bugün geçti hüsran :(

İdrar testlerine başladım 2 gün yaptım negatif gögüslerde hassasiyet başlamıştı bugün geçti hüsran :KK43:

bende de bu gün başladı göğüs hassasiyeti
bi an umutlandım ama geri gitti
neden böyle oldu anlamadım

psikolojik bağlıyorum galiba

Bende de hipotiroidi var canım bence ihmal etme hiç asmde veriliyor ya kan zaten 😉
Bn ilac kullaniorum kontrol ettiriodum zaten kuzun sorun yok demisti doktorlar anlamiomki hic duzene girmedi lanet adet ewlendigimden beri

Bn ilac kullaniorum kontrol ettiriodum zaten kuzun sorun yok demisti doktorlar anlamiomki hic duzene girmedi lanet adet ewlendigimden beri
Guvatrda çok oynuyor diye biliyorum canım hormonlar, peki üreme hormonlarına hiç baktırdın mı adetin ikinci günü yapılıyor ya hani

Guvatrda çok oynuyor diye biliyorum canım hormonlar, peki üreme hormonlarına hiç baktırdın mı adetin ikinci günü yapılıyor ya hani
Kuzum 7 ay doktor kontrolundeydim 2 kez asilama rahim filmi fln hep yapildi hic bi sorunum yokmus guatirdan cok suphe ediodum 3 4 ayri hastaneye gittim sirf emin olmak icin sorun yok dediler cok etkilemio yada engel degil gebelige dedi doktorlar ilac kullaniorum zaten sadece cok kilo aldirio nalet 🤪😂😂😂

Kızlar adetime 3 gün var ovulasyon testi yaptım t çizgisi koyuydu .tekrar mi yumurtlama yoksa hamilelik olabilir mi ?

Kumsal28 Kumsal28 Aminn inşallah 🤲 sabah markete gittik eşimle. Şeyler vardı böyle peluş bebek patiği gibi. Ama nasıl guzeller anlatamam. Aldım okşadım yüzüme bastım. Gözlerim doldu zaten hemen. Utanmasam ağlayacaktım orda hüngür hüngür. Benim de yumurtlamam geç oldu. O yüzden pazar ya da pazartesi adet olmam lazım. Bekliyorum su an. Dediğin gibi birbirimizi yine biz anlıyoruz. İnşallah tez zamanda yuzlerimiz güler 🤲😊
Valla öyle ya en ufak birseye ağlıyor olduk. duygusal olarak gerçekten çok etkiliyor, birde sürekli acaba hamilemiyim diye kendinde belirti arıyorsun,işin tuhafı buluyorsunda sonra regl e yakın test yapıyorsun o kadar çok istiyorsun ki çift çizgi göriyim diye ama bir bakiyorsun koca bir tek çizgi umut devam ediyor tabi hergun o çift cizgiyi gormek için testi tekrarlıyorsun ama olmayınca olmuyor ama o umut hep devam ediyor sonun da rabbin sana o mucizeyi veriyor inanıyorum hepimiz birgun anne olucaz er yada geç olucaz 😇❤️

Ovulasyon testlerim kızlar, bugün 17. Gün hala hiçbir koyulaşma yok 🙄 bundan sonra koyulaşan oldu mu hiç aranızda?
Beeeeeen 🤚🏻 Bu ay 18-19. Günlerde pik gördüm, 20. Gün çatladı. Normalde 16. Günde çatlardı ama 4 gün attı. Geçen ay da böyle olmuştu, 3 gün atmıştı. Bu ayki testlerim bak böyle canım

Eklentiler

• 2A3FCD36-A443-42AF-82F9-7002B7482973.webp
    2A3FCD36-A443-42AF-82F9-7002B7482973.webp
    69,5 KB · Görüntüleme: 45
  • 3E2219A1-0B58-45D0-AB47-4452A77149AD.webp
    3E2219A1-0B58-45D0-AB47-4452A77149AD.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 100
Kızlar benim içimde tuhaf bir his var gidip eczaneden gebelik testi alıcam bata 4 gün var ama hamile gibi hissediyorum kendimi ama hiçbir belirtim yok normalde adetten önce hep adet belirtileri yaşardım kasıklarım bile ağrımıyor tuhaf hallerdeyim anlıyacağınız kızımda bat a 3 gün varken öğrenmiştim bakalım yanılıyorumdur

Kızlar benim içimde tuhaf bir his var gidip eczaneden gebelik testi alıcam bata 4 gün var ama hamile gibi hissediyorum kendimi ama hiçbir belirtim yok normalde adetten önce hep adet belirtileri yaşardım kasıklarım bile ağrımıyor tuhaf hallerdeyim anlıyacağınız kızımda bat a 3 gün varken öğrenmiştim bakalım yanılıyorumdur
İnşallah vardır 🤲🏻

Back
X