Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende beklemiyorum hayırlısı olsun napalım hem bu işler hiç belli olmaz belki bu ay gelir minnoş💕senin baya varmış aynıyız sanıyordum
Aynen canım var benim. İnşallah gelir :) senin belirtilerin var mı

Kızlar bir sey soracağım dün 2 test yaptim bugün 1 tane yaptım 3 ude pozitifti. Az önce ablamla konuştum testlerin yanılma payi var birde internetten ucuz almissin güvenilir mi tarzi konuştu geçen ayda 3 gün gecikmişti falan dedi hakli olabilir mi? Ayni testten battan 2 gün once yaptım o negatifti. Ne düşüneceğimi bilemedim

Cnm insallah normal sağlıklı bir gebeliktir
Ama bir an dış gebelik geldi aklima doktora gitmedin mi ? 10 gün cok uzun süre en azindan kan ver
Öyle mi diyorsun allahım korusun böyle mi oluyormuş dışta😥

Hala adet olmadığım için maydanoz kaynatıyorum suyunu içicem. Ben ara veririz dedim ama eşim ben istiyorum diyor. Biran önce kırmızılar gelsinde bir dahaki ay için çalışalım

Olmasam ne yapcm cnm 8 hafta olck bişey yok yoruldum..
Canim deger artisin nasil ? Bende 7 hafta beklemistim. Kese vardi ama bisey yoktu. Mol gebelikti doktorum iyi ki uzatmadin dedi kotu hastaliga donusebilirdi dedi. Bu arada benim degerlerim 3 4 kat artiyordu. Ilk ikiz sanilmisti. Ama malesef mol du

Merhaba hanımlar bugün anlamların aile dostu olan başka bir dr gittim. Direk 7.hafta anomali gelişim yok olmaz dedi sabah kürtaj yapalım dedi. Bekleme kanamaya düşüpe gerek yok dedi. Çok karışığım sanırım gidcem sabah kürtaja.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Back
X