- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.840
- 248
inşallah kuzum hepimizin minnoşları gelsiiinnOlsun öylesi daha makbul birçok yerde okudum yumurtlamayı önemsemediğim anda geldi diye bi bakmışsın gelmiş minnoşumuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah kuzum hepimizin minnoşları gelsiiinnOlsun öylesi daha makbul birçok yerde okudum yumurtlamayı önemsemediğim anda geldi diye bi bakmışsın gelmiş minnoşumuz![]()
canım rahmin büyüyo ondan olabilir miKizlat benim agrim var normal mi afedersiniz ara da asagi da zonkluyor
17 hazirannnn yeni bat@Elfkk @Eezgii85 @talena @Bejan19 @murakami2501 R rory12 @Bayan Kamez @Evaa26 @Blackholeluna @Hanimelibahar @Bsrkya123 Kızlar sizim günleriniz gecmis durumlar nedir :)
Amin kuzum güzel haberler sevindiriyor gerçekten böyle kan tahlili vermeye gidenleri merak ediyorum inş seninde benimde hepimizindeee güzel minnoşları sağlıkla doğru zmnda bekletmeden gelsininşallah kuzum hepimizin minnoşları gelsiiinn![]()
Evet burda birilerinin hamilekik haberini almak cok güzel kendim gibi seviniyorum vallaAmin kuzum güzel haberler sevindiriyor gerçekten böyle kan tahlili vermeye gidenleri merak ediyorum inş seninde benimde hepimizindeee güzel minnoşları sağlıkla doğru zmnda bekletmeden gelsin
günün ne zamandıArkadaşlar biraz önce açık kahverengi lekelenme gördüm camasirimda, sanırım regl oluyorum bu ay da yalan oldu oysaki çok umutluydum![]()
2 gün sonragünün ne zamandı
yerleşme kanamasıdır belki2 gün sonra
Ben katılamam cnm maalesefya da bir wp gurubu kursak
Bilemedim cnm degerim cok kucuk buyuyormudur kicanım rahmin büyüyo ondan olabilir mi
değerine takılma kuzum önemli olan düzenli artmasıBilemedim cnm degerim cok kucuk buyuyormudur ki
Cnm hayatimda ilk defa bu duyguyu yasiyorum sastim kaldim vallaha allah isteyen herkese nasip etsin yarabbim cnm benm bu ay sırtım yaniyordu bi is yapayim cayir cayir yaniyor agriyordu demek ki bebistenmisdeğerine takılma kuzum önemli olan düzenli artmasıayrıca kanaman olmadıkca kötü bişe düşünme
Amin kuzum sizler mutlu olunca bende oluyorumm.Cnm hayatimda ilk defa bu duyguyu yasiyorum sastim kaldim vallaha allah isteyen herkese nasip etsin yarabbim cnm benm bu ay sırtım yaniyordu bi is yapayim cayir cayir yaniyor agriyordu demek ki bebistenmis
Bende öyle kötü haberlere de üzülüyorum burda hepimiz aynı amaç için uğraşıyoruz hepimizin bebişleri olsun inş CnmEvet burda birilerinin hamilekik haberini almak cok güzel kendim gibi seviniyorum valla
Rabbim hepimize saglıklı gebelikler nasip etsinnBende öyle kötü haberlere de üzülüyorum burda hepimiz aynı amaç için uğraşıyoruz hepimizin bebişleri olsun inş Cnm![]()