- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.840
- 248
olsunn annesi onlar bile güzeldir bende iyiyim cok sukurSag
Sagol canım şükür şimdilik bı sıkıntı yok baş donmelerim ara ara mide bulantısı dışında sen nasılsın❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsunn annesi onlar bile güzeldir bende iyiyim cok sukurSag
Sagol canım şükür şimdilik bı sıkıntı yok baş donmelerim ara ara mide bulantısı dışında sen nasılsın❤
Bilmem ki geçen ayda oldu regl den önce 2 gün sürdü sonra kırmızıya döndü umudum kalmadı ama hayırlısıyerleşme kanamasıdır belki
Yolunda canım şükür bugün bi lekelenmem oldu açık kahve ama ultrasonda herşey normal çıktı haftaya birdaha gel dedi bakalım sen nasılsınSag
Yok böyle olması yolunda gittiğini de gostertiyor bı yandan canım hastaneye bir kez gidebildim öyle olunca belirtilerden iyi diye düşünüyorum Allah'ın izniyleolsunn annesi onlar bile güzeldir bende iyiyim cok sukur
Bende iyiyim canım sahuru bekliyorum kendime bı patik başladım her halde 2 aya anca biter usenip elime almıyorumYolunda canım şükür bugün bi lekelenmem oldu açık kahve ama ultrasonda herşey normal çıktı haftaya birdaha gel dedi bakalım sen nasılsın![]()
Bende ara ara amigurumiyle uğraşıyorum iyi geliyor gerçektenBende iyiyim canım sahuru bekliyorum kendime bı patik başladım her halde 2 aya anca biter usenip elime almıyorumbu arada hobi olarak yapabilirsiniz kızlar inanın kafanız dağılıyor daha rahat oluyorsunuz biliyorsunuz ki psikoloji çok düşünme olumsuz tetikliyor gebeliği
Yolunda canım şükür bugün bi lekelenmem oldu açık kahve ama ultrasonda herşey normal çıktı haftaya birdaha gel dedi bakalım sen nasılsın@Kdr1643_Lila @Maliko @tugcekb @nlyhpgl @ogretmenhanm1
Hannereyyan @melinda- M Mom42 Kızlar nasıl gidiyo hamilelik hersey yolundadır inşallah
![]()
Valla çok iyi ben onu beceremiyorumBende ara ara amigurumiyle uğraşıyorum iyi geliyor gerçekten![]()
İlkin bende beceremiyordum da sonradan alışıyor eli insanınVa
Valla çok iyi ben onu beceremiyorum![]()
15 mayistan sonra goguslerim dolgunlasti cnm birde oruc tutuyorum ya cnm cok soguk cay istiyordu hatta dun aksam neredeyse 1 lt icmistim kasik agrim.bel agrim var gaz birdeAmin kuzum sizler mutlu olunca bende oluyorumm.
Baska belirtilerinde varmıydı
Anladım canım ben de pazartesi günü bitirdim olmadım daha bakalım ne zaman olucam sağol cevap verdiğin için canımCanım ben kullandım 2 sene önce yanlış hatırlamıyorsam 2 paket yazdı doktor bana eğer 1. Kutuda işe yaramazsa ikinciye başla demişti benimki 2. Kutunun yarısına gelmeden adet oldum bünyeye göre değişiyor bende pko var
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahGüzel haberler verin inşş![]()
Canımmm cok swvindimm hadi hayırlısı olsunn inşallahh güzel haberler verirsin bizeHerkese iyi akşamlar,
bikaç gündür avulasyon testi yapıyordum hep çift çizgiydi. Bugün hcg yaptım yine çift çizgiydi,yarın kan tahlili için randevu aldım. Allahım inşallah herşey yolundadır
![]()
Canım hayırlı olsunHerkese iyi akşamlar,
bikaç gündür avulasyon testi yapıyordum hep çift çizgiydi. Bugün hcg yaptım yine çift çizgiydi,yarın kan tahlili için randevu aldım. Allahım inşallah herşey yolundadır
![]()
takvimime göre 23 mayısta adet günüm. Ama 8 inde avulasyon pozitif ti üzerinden 13 gün geçince test yaptım.Canım hayırlı olsunsağlıkla kucağına al
Bat ne zamandı?
İnşallah En büyük dileğimiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsinCanımmm cok swvindimm hadi hayırlısı olsunn inşallahh güzel haberler verirsin bize![]()
Ne demek canım benimAnladım canım ben de pazartesi günü bitirdim olmadım daha bakalım ne zaman olucam sağol cevap verdiğin için canım![]()
@Kdr1643_Lila @Maliko @tugcekb @nlyhpgl @ogretmenhanm1
Hannereyyan @melinda- M Mom42 Kızlar nasıl gidiyo hamilelik hersey yolundadır inşallah
![]()