- 10 Ocak 2013
- 237
- 106
- 123
4 buçuk yaşında kızım var.İlki kaç yasinda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 buçuk yaşında kızım var.İlki kaç yasinda
Benim de 4 yaşında oğlum var. Bu ay korunmadık. Adet günlerimiz de yakın. Durumumuz benziyor biraz :)4 buçuk yaşında kızım var.
Benim için kız erkek olması farketmşyor aslında. Kendim epilepsi hastasıyım gebeliğim bebek açısından riskli oluyor kullandığım ilaçlardan dolayıBenim de 4 yaşında oğlum var. Bu ay korunmadık. Adet günlerimiz de yakın. Durumumuz benziyor biraz :)
Çin takvimine göre mayis ayı kız gosteriyordu. O yüzden bu ay çok istedim ama olmayacaksa da hayırlısı olsun. Belki ben erkek annesi olmaya daha uygunumdur :)
Bir de Çin takvimi kızımda erkek gösteriyordu. Çok da inanmıyorumBenim de 4 yaşında oğlum var. Bu ay korunmadık. Adet günlerimiz de yakın. Durumumuz benziyor biraz :)
Çin takvimine göre mayis ayı kız gosteriyordu. O yüzden bu ay çok istedim ama olmayacaksa da hayırlısı olsun. Belki ben erkek annesi olmaya daha uygunumdur :)
Tabi sağlık en onemlisi. Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlısını versin. Bız hangisinin ailemiz için daha iyi olacağını bilemeyiz. İnsan hem erkek hem kız çocuğu da yaşamak istiyor işte. Hayırlısı :)Benim için kız erkek olması farketmşyor aslında. Kendim epilepsi hastasıyım gebeliğim bebek açısından riskli oluyor kullandığım ilaçlardan dolayı
O yüzden her anlamda sağlıklı olması önceliğim. Herkes gibi tabi. Evet bu ay benim de korunmasız ilk ayım. Çok benzer yönümüz var. Hakkımızda hayırlısı canım![]()
Buna çok sevindim. Diğer aylar hamilelik olursa ins kız olma şansı var demek ki :))Bir de Çin takvimi kızımda erkek gösteriyordu. Çok da inanmıyorum![]()
İçini ferah tut. Belki hisllerin tersine çıkarKızlar kan verdim yarım saate çıkarama bir hüzünlüyüm anlatamam yine negatif gösteren sayıları göreceğime o kadar eminimki
ne bilim rabbim sağlık versin ama sanki artık bebeğim olmayacak gibi hissediyorum
![]()
Benimde 2 oğlum var kızlar bende kız cok istiyorum yinede Rabbim hayırlısını sağlıklı sını versinBenim de 4 yaşında oğlum var. Bu ay korunmadık. Adet günlerimiz de yakın. Durumumuz benziyor biraz :)
Çin takvimine göre mayis ayı kız gosteriyordu. O yüzden bu ay çok istedim ama olmayacaksa da hayırlısı olsun. Belki ben erkek annesi olmaya daha uygunumdur :)
Amin inşallahBenimde 2 oğlum var kızlar bende kız cok istiyorum yinede Rabbim hayırlısını sağlıklı sını versin![]()
Sonuç 0,0 of çok üzüldüm inankiİçini ferah tut. Belki hisllerin tersine çıkar
Hayırlısı olsun. Hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin rabbim inşallah. Demekki zamanı değilmişSonuç 0,0 of çok üzüldüm inanki![]()
Canımcım çok teşekkürlerBeeeeeenBu ay 18-19. Günlerde pik gördüm, 20. Gün çatladı. Normalde 16. Günde çatlardı ama 4 gün attı. Geçen ay da böyle olmuştu, 3 gün atmıştı. Bu ayki testlerim bak böyle canım
sizi çok iyi anlıyorum ben de bir kere hevesle gittiğim doktoru sonuç için defalarca aramıştım sonunda kağıdı göndermişti 0,0 diye. Kalbim nasıl kırılmıştı. Ama hayırlı sağlıklı bir evlat versin Allah en güzeli O’na dayanmakSonuç 0,0 of çok üzüldüm inanki![]()
İnşallahhhhh
Bu ay güzel değerlendirmişsin canım inşallah güzel haberler alacağız sendenİnşallahhhhh
İnşallah kuzum ya sadece geç yumurtlama endişelendiryor beni.Bu ay güzel değerlendirmişsin canım inşallah güzel haberler alacağız senden![]()
Psikolojik mi dersinbugün Yin ede gidip kan verecem çıkmazsa soğan suyu yapacam
Kızlar kan verdim yarım saate çıkarama bir hüzünlüyüm anlatamam yine negatif gösteren sayıları göreceğime o kadar eminimki
ne bilim rabbim sağlık versin ama sanki artık bebeğim olmayacak gibi hissediyorum
![]()
29 mayıs benm bat. Bugun Mide kazınması ve yanması var. Gögüslerim agriyor off bu kadar erken belirti olamaz diyorum. Bide sürekli gazm var gibi..25 ya da 26 mayıs ama bu sabah yine adet olacakmışım gibi sancım var.Bir de çabuk acıkıyorum.