Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün bat günüm. 2 gün önce kan vermiştim 1.28 çıkmıştı sonucum. Ümidimi kesmiştim gebelik yok diye. Bugün şansına test yaptım evde 2 dakika içinde böyle bi çizgi oluştu yine. Rengini koyulaştırdım fotoğrafta gözüksün diye. Hamile değilsem bu çizgiler neden çıkıyor. 2 gün önce kan vermeden erken gebelik yapmıştım onda da bundan daha koyu silik pembe çıkmıştı yine. Kafam çok karışıyor 😔🙄🤔

Eklentiler

• C8DF61A9-2B14-4E80-A199-F121531233BF.webp
    C8DF61A9-2B14-4E80-A199-F121531233BF.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 120
Canımcım çok teşekkürler 😘 inşallah benim de böyle olur da yakalarım maşallah ne güzel koyulaşmış, laboquick mi markası

sizi çok iyi anlıyorum ben de bir kere hevesle gittiğim doktoru sonuç için defalarca aramıştım sonunda kağıdı göndermişti 0,0 diye. Kalbim nasıl kırılmıştı. Ama hayırlı sağlıklı bir evlat versin Allah en güzeli O’na dayanmak ❤
Bir tanıdığım 11 yıllık evli 1 oğlu oldu bir çok sorunu var çocuğun.benim şükür bir sağlıklı evladım var onu düşününce üzülmeye hakkım yok gibi geliyor.ama kalbim yinede çok istiyor

Kızlar bugün bat günüm. 2 gün önce kan vermiştim 1.28 çıkmıştı sonucum. Ümidimi kesmiştim gebelik yok diye. Bugün şansına test yaptım evde 2 dakika içinde böyle bi çizgi oluştu yine. Rengini koyulaştırdım fotoğrafta gözüksün diye. Hamile değilsem bu çizgiler neden çıkıyor. 2 gün önce kan vermeden erken gebelik yapmıştım onda da bundan daha koyu silik pembe çıkmıştı yine. Kafam çok karışıyor 😔🙄🤔

ya testlerde sıkıntı vardır,
ya cok cok yeniyse görünmeyebiliyor.

Merhaba silik çizgiyi görebiliyorum ama ben bu testlere güvenemiyorum erken gebelik testlerinden alıp yarın tekrarlamanızı tavsiye ederim onlar genelde yanıltmıyorlar eğer tekrar çıkarsa çizgi kan vermeye gidin hakkınızda hayırlısı olur inş

Merhaba silik çizgiyi görebiliyorum ama ben bu testlere güvenemiyorum erken gebelik testlerinden alıp yarın tekrarlamanızı tavsiye ederim onlar genelde yanıltmıyorlar eğer tekrar çıkarsa çizgi kan vermeye gidin hakkınızda hayırlısı olur inş

Erken gebelikte silik çizgiyi gördüğüm gün kanda negatif çıkmıştı. Bende güvenemiyorum artık bu testlere kafa karıştırmaktan başka işe yaramıyorlar. Galiba bayram sonrasına kadar adet olmazsam tekrar kan vericem. Teşekkür ediyorum🌸🌸

Bir tanıdığım 11 yıllık evli 1 oğlu oldu bir çok sorunu var çocuğun.benim şükür bir sağlıklı evladım var onu düşününce üzülmeye hakkım yok gibi geliyor.ama kalbim yinede çok istiyor
Aynen öyle. Bazen var olanın kıymetini de bilmek şükretmek lazım.

• Beğen
Reactions: mnt
Öncesinde hiç böyle silik çizgilerle karşılaşmamıştım 🤷🏼‍♀️ Yumurtlamamın 14. Günü bugün..
ilk cocugumda adetime 5 gün kala test yapmıştım hayalet gibi belirsiz çizgi vardı, kan testi yaptırdım var ile yok arası 1 hafta sonra gelin demişlerdi, 3 gün sonra yaptığım çizgi silik ama vardı, akşama doğru koyulastı.

ilk cocugumda adetime 5 gün kala test yapmıştım hayalet gibi belirsiz çizgi vardı, kan testi yaptırdım var ile yok arası 1 hafta sonra gelin demişlerdi, 3 gün sonra yaptığım çizgi silik ama vardı, akşama doğru koyulastı.

Yaa ne zaman umudumu bitirsem rabbim karşıma bir şey çıkartıyor. İnşallah benimde böyle olur 🌸🌸

Sanki çizgi oluşacak gibi duruyor canım inşallah istediğin gibi olur rabbim nasip eder 🌸🌸🌸
Üstünü çıkardım da sanırım kuruma çizgisiydi kuzum o ya. Baksana

Eklentiler

• 3C1BC0D1-DA0F-4769-A2D5-E2A9DDA72FEA.webp
    3C1BC0D1-DA0F-4769-A2D5-E2A9DDA72FEA.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 63
Back
X