Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızçeler, her mesajı okuyamadım. Nedense bildirimler ara sıra geliyor. Yeni gebeler varsa tebrik ederim ❤❤❤ Tahminen 27 mayısta adet olmam lazım. Az önce gebelik testi yaptım, negatif tabii ki 🙈 bu aydan da ümidi kestik 😅 herhangi bir sohbet topiği olursa seve seve gelirim, sizlerle sohbet çok keyifli ☺☺
biz üzülmeyelm hamile kalamadıgımız ay üzülsün bosverrr

sanki hamilelerin sivilcesi cıkmıyoo
Ya öylede malesef ben hiçbir zaman o şanslı kesimden olamadım. Hep aynı belirtileri yaşarım ve regl olurum. Hatta bi kere sivilcem çıkmamıştı da acaba hamilemiyim diye umutlanmıştım,fos çıktı. :işsiz:

Bence hamilesiiiin ya nerde kötü örnek var bulup bakıyoruz çoğunlukla hamile çıkıyorlar böyle çıkanların 10 da 8i hamile 2 su regl oluyor canim
Keşke kuzum yaa 🙏🏻testi yaptım yine hafif bi gölge gibi var bu sefer 20 dk içinde çıktı, ya yine kuruma cızgısıne donecek, ya da geç döllenme falansa o yuzden böyle cıkıyor bilmiyorum bakalım adet olcak mıyım

Ya öylede malesef ben hiçbir zaman o şanslı kesimden olamadım. Hep aynı belirtileri yaşarım ve regl olurum. Hatta bi kere sivilcem çıkmamıştı da acaba hamilemiyim diye umutlanmıştım,fos çıktı. :işsiz:
Benim adetimden bigün önce alnımda kocaman ağrılı sivilce çıktı ama hamileyim değerlerimi bilmesemde 😄🙄 yani onlara takılma cnm 👍🏻 Sivilce çıkması hamile olmadığının anlamı taşımazz 🤰

Keşke kuzum yaa 🙏🏻testi yaptım yine hafif bi gölge gibi var bu sefer 20 dk içinde çıktı, ya yine kuruma cızgısıne donecek, ya da geç döllenme falansa o yuzden böyle cıkıyor bilmiyorum bakalım adet olcak mıyım
Reglin daha gecmemis ki canım o koyu cıkanların en az 3 4 gün gecikmeden dolayı oliyor seninki gayet normal silik çıkması regli günün gectikce koyulascak insallah tebrik ederim canım😍 Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin insallah 🤲🏻

Reglin daha gecmemis ki canım o koyu cıkanların en az 3 4 gün gecikmeden dolayı oliyor seninki gayet normal silik çıkması regli günün gectikce koyulascak insallah tebrik ederim canım😍 Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin insallah 🤲🏻
Silik bile deil ki işte kuzum, az bişe gözle görülür olsa, yine kuruma cızgısı oldu yine su doktum valla.. Adet olmam inşallah bugun yarın adet olmazsam umutlanınca ıyice

Kızlar bugün ki testlerim eşim görmek için zorluyosun diyo ama ben görüyorum yani çizgi var. Tek kafamı karıştıran şey bat yarın daha belirgin mi olması gerekti varsa

Eklentiler

• FF070A25-EEE7-4634-ACE6-EC069C0A05D7.webp
    FF070A25-EEE7-4634-ACE6-EC069C0A05D7.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar bugün ki testlerim eşim görmek için zorluyosun diyo ama ben görüyorum yani çizgi var. Tek kafamı karıştıran şey bat yarın daha belirgin mi olması gerekti varsa
Yaaaaa evet evet evet varrrrr. Benim de ilkinde böyle çıkmıştı masalkızım var yaşasınnnn

Yaaaaa evet evet evet varrrrr. Benim de ilkinde böyle çıkmıştı masalkızım var yaşasınnnn
Ayyyy çok heyecanlandım yerim seni ya vallaha varrr

Back
X