Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün ki testlerim eşim görmek için zorluyosun diyo ama ben görüyorum yani çizgi var. Tek kafamı karıştıran şey bat yarın daha belirgin mi olması gerekti varsa
Canım bende adetten bi gün sonra yapmıstım benim bile cok asırı net degildi. Normal yani :)

inşallah senin de Haberini alıcaz böyle ❤ Benim de adet olacakmış gibi karnım ağrıyo bi ıslaklık hissediyom geldi gelecek 😢
Hepimizin alalııım inşallah canım. Ah kuzum regl belirtileriyle hamilelik cok benziyp derler yani regl olcam sanarken bi bakmıssın bebegin gelmis :)

inşallah senin de Haberini alıcaz böyle ❤ Benim de adet olacakmış gibi karnım ağrıyo bi ıslaklık hissediyom geldi gelecek 😢
Canım valla bende öyle hissederek uyandım 1 gün erken gelcek diyerek kalktım. dünden beri akıntım ve bel ağrım arttı ben regl öncesi bel ağrısı yasarım. ama nasıl olsa test var diye yapasım geldi

Aminnn aminnn🙏🙏 bak bayram şekeri geldi sana annesiii❤❤❤
Gelmiştir inşallah ya 🙏🏻 Çok garip oldum şu an. Umarım battaşım bu ay sende kırmızıları görmeyip pembiş 2. Çizgiyi gösterceksin bize🙏🏻❤️ Azze Azze sen bize uğurlu geldin bu topikte bi sürü hamiş çıktı en hayırlı yakın zamanda sende hamiş olursun inşallah🙏🏻 Gerçekten bu topik uğurlu geldi❤️

Gelmiştir inşallah ya 🙏🏻 Çok garip oldum şu an. Umarım battaşım bu ay sende kırmızıları görmeyip pembiş 2. Çizgiyi gösterceksin bize🙏🏻 Azze Azze sen bize uğurlu geldin bu topikte bi sürü hamiş çıktı en hayırlı yakın zamanda sende hamiş olursun inşallah🙏🏻 Gerçekten bu topik uğurlu geldi❤
İnşallah kuzum nedense adet olacakmış gibi ağrılarım var yarım saatte 2 kere tuvalete gidiyorum bişey var mu diye

İnşallah kuzum nedense adet olacakmış gibi ağrılarım var yarım saatte 2 kere tuvalete gidiyorum bişey var mu diye
Bende bu ay cok adete odaklandım hala öyleyim, ama bence seninki zaten yumurtlamadan dolayı şimdi sancın falan için erken sanki. Acaba yerleşme ağrıların mı var😍

Regl yaklaşınca ben fhsuehshwhwhs

Eklentiler

• Screenshot_20200524_135009.webp
    Screenshot_20200524_135009.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 42
Silik bile deil ki işte kuzum, az bişe gözle görülür olsa, yine kuruma cızgısı oldu yine su doktum valla.. Adet olmam inşallah bugun yarın adet olmazsam umutlanınca ıyice
Olmazsın insallah canım 🤲🏻 su dökünce gittimi cizgi peki duruyor mu yine

Kızlar bugün ki testlerim eşim görmek için zorluyosun diyo ama ben görüyorum yani çizgi var. Tek kafamı karıştıran şey bat yarın daha belirgin mi olması gerekti varsa
Bence de baya var canim 🤗😍 hayırlı olsun insallah. Gecikme olunca o koyulasma olur daha bat yarım diyosun tabiki böyle çıkacak battan once net cizgi görenlerin bence erken döllenme falan oluyor yoksa gecikmede o kadar net çıkması lazım

Back
X